... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

23. června 2017 - DOKONČENÍ

23.6.2017|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 23. června 2017
DOKONČENÍ
 
Zbývá jen málo, aby obrázek či situace byla kompletní, poslední dílek, který zapadne na své místo a my si budeme moci vychutnat celistvou scenérii uplynulé etapy.
 
Konce jsou nedílnou součástí našeho života, jsou obsaženy v každém začátku a oddělovat je od sebe je jako oddělovat nádech od výdechu. Umět se s grácií rozloučit je velká výzva. Nikdo nás to nenaučil, tak jako to pravděpodobně nikdo nenaučil naše rodiče a jejich předky. Buď máme většinou tendenci utéct, situaci urychlit a už už se radovat z něčeho nového, nebo zdržujeme a zoufáme si, proč tohle musí končit. Ale zůstat do posledního dechu bez fňukání a lítosti, to jediné nám umožní ocenit a poklonit se tomu, co končí a dát důstojný prostor pro to, co se teprve rodí.
 
Ať už se dnešní energie konců týká našich vztahů, práce, bydlení či niterných stereotypů a vzorců přesvědčení, zkusme neutíkat. Jestliže se objeví bolest, patří sem a dovolme si ji prožít. Pokud totiž neumíme být ve vědomém kontaktu s konci, pak zůstáváme zaháčkováni ve staré energii a nejsme schopni ocenit nové začátky.
 
Pěkný den.
 
 
Zobrazeno: 798 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -