... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

5. března 2018 - PRŮLOM

5.3.2018|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

ARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 5. března 2018
PRŮLOM
 
Expanze síly může vyděsit. Obzvláště, pokud jsme zvyklí na pomalý a pasivní přístup k životu, raději se v ničem příliš nešťouráme a sebe i své okolí přesvědčujeme o své vrozené skromnosti. Naštěstí je naše energetické pole chytřejší než naše strategie v hlavě, a tak když uzná, že je čas projevit svou sílu, znamená to, že jednak máme sílu k dispozici a zároveň máme i sílu svou sílu a s ní související změny ustát.
 
Průlom proráží krustu váhavosti, stagnace a pohodlí a vede proud energie novými nevyšlapanými cestičkami. Ano, nemáme tušení, co nové kroky přinesou, ale v nitru víme jediné: to, co jsme žili doposud nás v hloubi pramálo uspokojuje.
 
Dnes se objeví nejedna příležitost uvědomit si, jak zacházíme se svou silou a nadšením, zda následujeme její proud bez ohledu na neznámo, nebo zda máme tendence všechno raději v klídku promýšlet, neuspěchat, a tím svou kreativitu vlastně zase tak trochu uspat. Dnešní průlom je léčením pro všechny, kteří byli v dětství usměrňovaní. Máme volbu, buď dáme průchod své přirozenosti nebo dáme přednost bezpečí a zachováme se vůči sobě stejně, jako se k nám a naší autenticitě chovali rodiče, když jsme byli malí.
 
Pěkný den.
 
Zobrazeno: 732 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -