... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

26. července 2018 - TICHO

26.7.2018|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 26. července 2018
TICHO
 
Ta úleva, když konečně můžeme jemně sklouznout ze zahlcené hlavy do tichého středu! Ta radost, že konečně na chvíli můžeme přestat řešit a místo toho jen cítit a vnímat.
 
Energie dnešního dne nás zve hlouběji do našeho nitra. Přináší příležitost, jak se vyklidnit, usebrat a na chvíli bez boje spočinout uprostřed reality, ve které se nacházíme. Dovolit si jednou za čas být v míru se vším, co se aktuálně objevuje, je nesmírně léčivé a povznášející. Neznamená to, že se vším souhlasíme či jsme dokonce rezignovali, prostě jen vnímáme svůj klid a bezpečný střed bez ohledu na to, co se děje venku.
 
Pokud nám to nejde, uvízli jsme v hlavě a dali přednost kontrole, křivdám, o kterých si myslíme, že nesmí být zapomenuty a strachům, kterým bláhově věříme. Tohle všechno jsme upřednostnili před vlastní silou, kterou můžeme cítit, když vcházíme do kontaktu se svou podstatou. Dovolme si dnes povznést se nad žabomyší války, jejichž vítězství nás stejně dlouhodobě neuspokojí. Dejme přednost vlastnímu zdroji bezpečí, který máme k dispozici neustále – kdykoliv opustíme hlavu.
 
Pěkný den.
 
Zobrazeno: 494 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -