... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

27. května 2019 - INTEGRACE

27.5.2019|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 27. května 2019
INTEGRACE
 
Obsahujeme všechno a to nás dělá celistvými. Pokud ale naše jednotlivé části a polarity nejsou v rovnováze, stáváme se pouze něčím, a zpravidla jak na potvoru zrovna tím, co se v sobě snažíme vytěsnit a zakamuflovat. Jestliže se chceme něčeho tzv. zbavit, nezbývá, než tomu napřed poskytnout láskyplnou péči a pozornost.
 
Integrace nám připomíná, že prvoplánové odmítání a bojování je určitým druhem separace. Oddělujeme se od všeobjímající jednoty, stejně jako od své síly. Pokud se něčeho v sobě chceme zbavit, ztrácíme zázemí a hlavně osobní sílu a důstojnost. Všechny naše dílky mají hluboký smysl a jen pokud jsou všechny akceptovány, vytváří jedinečné dílo.
 
Energie dnešního dne dává prostor k hluboké proměně. Až se objeví příležitost pro obvyklé ohrnování nosem, zkusme prozkoumat, jak to, co odmítáme a čím pohrdáme, s námi souvisí. Nepatří to náhodou nám? Nebudu vás napínat - pravděpodobně ano. A co víc, nejenže takto rafinovaně soudíme sami sebe, především se dost šidíme o kvality, které jsou za nelibou a odmítanou krustou skryty.
 
Pěkný den.
 
Zobrazeno: 466 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -