... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

8. srpna 2019 - INTEGRACE

8.8.2019|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 8. srpna 2019

INTEGRACE

Život v celistvosti nabízí mnoho zázraků – vnímáme hluboké vedení, kterému důvěřujeme, cítíme se zakotveni v životě i v přítomnosti, máme plný kontakt s našimi emocemi, vnímáme dostatek na všech úrovních, a mnoho a mnoho dalších individuálních benefitů. Stačí ale jeden jediný odmítnutý dílek nás samých a celá takhle původně přirozená realita se rozstřelí na tisíc kousků.

Integrace nabízí naprosto nový rozměr hojnosti. Není ale pro každého. Je vyhrazena zdravému dospělému jedinci, který odpovědně zachází se svou podstatou i životem, který mu byl dán. Málokdy je něco v životě tak striktně buď a/nebo jako v tomto případě: buď dramata, trucování, stěžování si a obviňování nebo hluboké uspokojení a plnost v každém okamžiku.

Dnes se objeví nejedna příležitost blíže prozkoumat, co odmítáme v životě a u sebe akceptovat. Přijetí není rezignace. Je to odvaha nejít proti vlastnímu vnitřnímu proudu a důvěřovat i přesto, že momentálně nemáme důkazy. Cokoliv v sobě odmítáme, zhmotňujeme a násobíme. Je velkým životním zjednodušením se na své stíny raději dobrovolně podívat, než je pak v realitě prožívat.

Pěkný den.

 
Zobrazeno: 457 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -