... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

12. prosince 2019 - TOTÁLNOST

12.12.2019|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 12. prosince 2019
TOTÁLNOST
 
Jeden v totálnosti je sakra málo. Ani jsme nestačili ochutnat a uvědomit si sílu přítomnosti a už bychom zase nejraději zdrhli do bezpečí ohraných příběhů, očekávání a odpojení. Pětka Ohně nás ale nenechá vychladnout. Jediné, mezi čím si dnes můžeme vybrat je, zda riskovat či hazardovat. Nic jiného v nabídce není.
 
Buď se přidáme, nebo se to odehraje bez nás. Buď do dnešního dne vložíme sto procent sebe, což nám ke konci dne přinese zadostiučinění a čisté svědomí, že jsme udělali maximum (pozor, neplést si s tím, že výsledky budou odpovídat našimi představám), anebo se klidně můžeme vzdát svého hlasovacího práva a se sebemrskačským uspokojením sledovat, jak se nám, s prominutím, sere celý den.
 
Dnes jako nikdy nikoho nezajímá, že jsme to chtěli jinak, že jsme si mysleli, že když…, tak… Letošní advent, blížící se Slunovrat, koneckonců i dnešní úplněk mají naprosto jiné zadání a na naše stížnosti nebude brán zřetel. Buď zmobilizujeme veškeré síly a kapacitu plic a využijeme sílící gravitaci k vědomému ponoru, nebo nás to stáhne ke dnu dřív než bys řekl cotojedoprdelezaúlet!
 
Pěkný den.
 
Zobrazeno: 466 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -