... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Přála bych si partnera

19.10.2016|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: stonkes

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: stonkes

Dobrý den,

ráda bych poprosila o výklad karet. Čeká mě ještě láska? Kdy a případně jak se potkáme s partnerem, se kterým si vzájemně obohatíme život láskou? Žila jsem několik let v nevydařeném manželství, již vím, že vztah musí budovat oba dva. Mám dvě děti, se kterými jsem moc štastná a máme krásný vztah, ale moc bych si přála partnera.

Děkuji.

Dobrý den.

Než potkáte dalšího partnera, je potřeba nejprve nahlédnout do svého nitra a pojmenovat témata, která další setkání brzdí. Můžeme si tisíckrát myslet, že máme naprosto jasno v tom, co chceme, ale bohužel, počítá se to, jaká je realita. Pokud toužíte po partnerovi a nemáte ho, ve skutečnosti je pro Vás jednodušší a bezpečnější žádného nemít.

Ústředními klíčovými slovy výkladu jsou panika, vyčerpání, stres a kontrola, boj. Zkuste se zamyslet, jaké obavy máte spojené s dalším vztahem, zda náhodou nerecyklujete staré příběhy a ze strachu, že se něco bude opakovat, raději podvědomě volíte, že žádný vztah nechcete. Také zkuste prozkoumat, jak silně potřebujete, aby byly splněny představy a očekávání se vztahem spojené a zda partnery na základě předchozích zkušeností nevnímáte spíše jako soupeře, před kterými je potřeba se mít na pozoru, než jako spolupracující bytosti.

Pojmenování a zvědomení těchto aspektů usnadní Vaši cestu ke spokojenému vztahu. Přeji odvahu nahlédnout do svého nitra a vidět pravdu.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Pakůň hřívnatý. Učí nás, jak se cítit dobře ve skupině stejně smýšlejících osob a jak se otevřít a spolupracovat s druhými na své cestě životem.

Zobrazeno: 570 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -