... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Vysazená na tchýni

22.2.2017|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Herieta

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Herieta

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli jsem zbytečně vysazená na tchýni.

Moc děkuji, Monika

Milá Moniko,

řekla bych, že pouze částečně. Karty potvrzují konflikt, který dílem vychází z nastavení Vaší tchýně (do kterého nemáme právo vstupovat) a dílem z událostí, které již nejsou aktuální. Nemáme právo chtít, aby se Vaše tchýně změnila, ani aby případně uznala svůj díl odpovědnosti k situaci. Bylo by to hezké, ale pokud se tak nestane (a ono pochopitelně nemusí), zůstalo by ve vzduchu viset nenaplněné očekávání a celá situace by se dále cyklila.

Vztah stojí na vzájemné neochotě odpustit si. Pokud ona není ochotna, můžete to udělat Vy. Nevnímejte odpuštění jako vstřícný krok, který má napomoci ke zlepšení vztahů. To se může stát, ale až jako důsledek něčeho jiného. Zkuste k odpuštění přistoupit jako k odložení něčeho, co už především neslouží Vám. Odpuštění jako akt léčení pro sebe, ne pro Vaši tchýni nebo Váš vztah. Pokud si dovolíte mávnout rukou nad křivdami, uděláte v sobě místo pro příjemnější pocity. Neodpuštěné zážitky s sebou vlečeme jako krabici harampádí, máme jich plné ruce a žádnou další, abychom sáhli po něčem příjemnějším. Dopředu nevím, jak se změní vztah mezi vámi, ale co vím docela jistě je, že Vy se můžete cítit lépe bez ohledu na chování Vaší tchýně.

Pochopitelně, takováto změna přístupu vyžaduje odvahu. Pokud se tak rozhodnete, pamatujte na to, že to děláte jen a jen pro sebe, ne proto, abyste se zavděčila. Jakákoliv očekávání, co Vaše změna chování udělá s chováním tchýně je zhoubná a přinese opět další zklamání a křivdy.

Přeji Vám hodně štěstí a odvahu odpoutat se od toho, co Vám již neslouží.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Hroch. Hluboce nás uzemňuje a výrazně pomáhá při řešení starých emocionálních témat. Podporuje ty, kteří se potřebují naučit prožívat své emoce.

Zobrazeno: 637 ×diskuze (2)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -