... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Když se dlouho nedaří...

25.4.2018|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Herieta

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: Herieta

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na mou životní situaci. Celkově se mi poslední rok dva nedaří. Možná to začalo úmrtím tatínka, zděděním domu, a tím se asi odstartovaly starosti s domem, který rekonstruujeme (zatím stále samé problémy - ze začátku s úřady, potom s řemeslníky), v práci, jak mé, tak u manžela starosti, a ve vztahu taky trochu kvůli všem starostem krize. Ráda bych věděla, kde je zakopaný pes a jak z neustálého stresu každodenních starosti ven? Nechat si dům nebo ho prodat? Zůstat v práci nebo odejít (seženu finančně lepší). Co by měl udělat manžel, aby se mu to v práci zlepšilo? A co náš vztah, zlepší se?

Děkuji za odpověď.

Dobrý den,

rozsah Vašeho dotazu dalece přesahuje kapacity této poradny. I tak se pokusím učinit určitý vhled, který Vám snad pomůže nasměrovat další kroky.

Pokud se v životě objevuje jakákoliv forma nepohodlí, ať už fyzického, tak psychického nebo emočního, není to proto, abychom trpěli ještě více, naopak, jsou to jasné ukazatele, že v životě jdeme špatným směrem a k tomu s beraní zarputilostí.

Odpovědi na Vaše otázky si v sobě nesete sama. Je příliš pohodlné sedět se založenýma rukama a dožadovat se toho, jak to všechno dopadne. Karty jasně ukazují, že Vašim momentálním (a možná i celoživotním) úkolem je návrat k sobě a ke svým pocitům, pomocí kterých se budete moci rozhodovat s důvěrou. Jestliže dům chcete, tak si ho nechte, jestliže jej nechcete, tak jej prodejte. Jestliže chcete zůstat v práci zůstaňte, atd… Co za strach Vám brání činit kroky v životě? Máte strach z chyb? Z pocitu odpovědnosti? Už dávno nejste malé dítě, a tak se můžete rozhodovat svobodně a s respektem sama k sobě. Dopřejte si to nejlepší, život je příliš krátký na přešlapování a omílání „kdyby“.

Přeji hodně štěstí a odvahu zvolit si spokojený a naplněný život.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Had. Je velkým průvodcem při životních změnách a transformacích a pomáhá nám „svléknout se z kůže“ a začít znova.

Zobrazeno: 488 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -