... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Proč se se mnou nebaví?

16.1.2019|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: honzao

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: honzao

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, či sa zlepší môj vzťah s Jozefom, s ktorým som sa priatelila, dobre sme si rozumeli, ale v novembri 2016 sa všetko zmenilo, zo dňa na deň sa začal ku mne správať veľmi zle, vôbec sa so mnou nebaví, ani mi nedokáže pozrieť do očí, zostala som v šoku a dodnes nechápem, čo sa vlastne stalo. Mám podozrenie že je za tým jedna žena, ktorá ku nám občas chodievala do práce a mám pocit že ona ma ohovorila alebo že sú tam nejaké intrigy z jej strany a že ona ma mohla poškodiť. Vôbec to nechápem, nakoľko ma Jozef veľmi dobre pozná, robíme spolu už viac ako sedem rokov, je aj môj nadriadený v práci a preto nerozumiem ako mohol uveriť hnusným ohováraniam a klebetám nejakej cudzej ženy, ktorá ma vôbec nepozná a som šokovaná že mi chcela takto škaredo ublížiť. Nemôžem sa stále z toho spamätať, nakoľko sedíme v práci s Jozefom v jednej kancelárii a on sa ku mne správa ako k najväčšiemu nepriateľovi. Som z toho už zúfalá, veľmi ma to trápi a bolí, preto sa chcem spýtať, čo sa vlastne stalo a prečo sa ku mne Jozef tak zle správa, a čo ja môžem urobiť aby sa situácia zlepšila a obrátila na dobré, aby sme mali zase pekný ľudský, pracovný a priateľský vzťah ako predtým. Veľmi pekne prosím, pomôžte mi a poraďte čo sa dá v tejto veci urobiť, možno nejaká očista alebo odblokovanie zlých energií zo vzťahu alebo neviem čo iné... Srdečná vďaka za Vašu pomoc, prosím dajte mi nádej na zlepšenie situácie.

Ďakujem, Iveta

Milá Iveto,

bohužel nám nepřísluší soudit nebo pátrat, co je za změnou chování Vašeho kolegy v práci. I přesto, že to zní nepříjemně, má právo změnit své chování, a dokonce má právo uvěřit komukoliv cokoliv. Co ale můžeme změnit, je Vaše reakce na vzniklou situaci. Pokud budete pátrat po důvodech, klid nenajdete. Už tak jste z toho neustálého podezřívání a dolování informací dost vyčerpaná. Nezbývá než Vašemu kolegovi dovolit, aby se choval tak, jak se chová. Přestaňte bojovat a přesvědčovat ho, komu má a komu nemá věřit. Kdoví s čím změna jeho chování doopravdy souvisí. A Vy se kvůli tomu tak trápíte, jen abyste to zjistila.

Spíše pátrejte po tom, jak se k sobě chováte Vy sama, když jste v blízkosti někoho, kdo Vás považuje za nepřítele. Jste si vědoma své sebehodnoty a důstojnosti, nebo druhé straně věříte to, co si o Vás myslí? Karty naznačují hlubokou transformaci, za předpokladu, že si uvědomíte, jak moc si škodíte tím, že místo abyste podporovala sebe, věnujete nevídané množství energie do svého okolí. Jedna z variant je, že se vždycky najde někdo, kdo Vás pomluví a kdo těmto lžím uvěří. Ale je to důvod k tomu, abyste se Vy užírala? Jak to, že pocit Vaší pohody závisí na nějaké cizí ženě? Tohle všechno jsou témata, které čekají na promyšlení a procítění.

Jsou situace, které nemáme ve své moci. Ale vždy máme ve své moci, jak se v dané situaci budeme cítit – zda jako oběť, nebo jako tvůrce své reality sebeúcty.

Přeji Vám, aby pro Vás bylo důležitější dát přednost osobnímu štěstí před tím, co si o Vás kdo myslí.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Páv. Vyživuje náš pocit plnosti a úplnosti. Léčí pošramocenou sebeúctu, zlepšuje sebevědomí a přináší duchovní hojnost a projevení vlastní krásy ve světě.

Zobrazeno: 330 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -