... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Dům a dítě

10.4.2019|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: http

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: http

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli vyřešíme s partnerem věci ohledně bydlení a nového domu dobře. A také se chci zeptat, jestli budu mít v dohledné době děti, moc bychom si je přáli.

Děkuji.

Dobrý den,

těžko odpovědět na Vaši otázku. Lidská představivost ohledně toho, co pro ni znamená slovo DOBŘE je doslova bezbřehá. Nikdo za Vás nic neudělá, stejně jako nikdo nepřevezme odpovědnost za Vaše štěstí. Takže dělejte vše proto, aby to dobře dopadlo a ono dopadne. A pokud ne, tak to dopadlo přesně tak, jak potřebujete, což je o hodně důležitější než to, jak si představujete nebo chcete, aby situace dopadly.

Karty ukazují dobrý vnitřní kompas, chcete-li vnitřní hlas, a klidně bychom mohli říci i selský rozum, který Vám pomáhá situace řešit, a který ale bohužel příliš neposloucháte. Pak se dobré konce realizují o to hůře.

V zásadě se dá říci, že tak trochu hledáte problémy, kde nejsou. Více by Vám prospělo být v situacích přítomná než nepřítomně přemítat, jak dopadnou. Pamatujte, že pokud se vyskytne něco, co není úplně podle Vašich plánů, má to spíše povahu daru než komplikace.

Za zmínku také stojí karta Smutku, která se ve výkladu objevila. Nepřiznaná bolest a neprožitý smutek je jako špunt, který nedovolí, aby se události daly do pohybu. Zvažte, čeho v sobě se bojíte dotknout a přehlížíte to. Dokud s tím nevejdete do kontaktu a nezačnete to prožívat, neuděláte místo něčemu novému. Která dětská duše by chtěla do prostoru plného slz a žalu, který překrýváme jakoukoliv maskou a tváříme se, že tam není?

Přeji Vám hodně štěstí a odvahu najít jiný úhel pohledu na témata, která řešíte a jsou pro Vás důležitá.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Vážka. Pomáhá nám prohlédnout skrze osobní iluze, které blokují růst. Přináší zklidnění, relaxaci a lehkou energii.

Zobrazeno: 217 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -