... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Cesta k seberealizaci

22.4.2015|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: momcila

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: momcila

Dobrý den, prosím o vhled do mé nynější situace. Bezmála deset let provozujeme s manželem malooobchod (zpočátku jen e-shop, na podzim 2011 jsme otevřeli i kamennou prodejnu v okresním městě u Prahy). Prodavačku nemáme, o chod se staráme sami. Protože se moc nedaří, lidí chodí málo a jeden z nás musí v obchodě vždy být tak jako tak, rozhodli jsme, že prodejnu letos na konci července zavřeme. Manžel má kromě toho i další práci, která nás živí. Předem mnou je nyní rozhodnutí, co dál, až se prodejna zavře. Pomáhám manželovi v jeho práci, ale nemám vlastně nic, co bych dělala já. Před mateřskou jsem pracovala ve velké firmě v Praze, tam se vracet již nechci. Jakým směrem se mám vydat a na co se orientovat? Moc děkuji. Lenka

Milá Lenko,

je více než patrné, že se před Vámi otevírá prostor, který Vám umožňuje začít v sobě pátrat po tom, co Vás ve skutečnosti naplňuje. Tento proces vyžaduje jistou míru odvahy, protože není žádná autorita, která by určila, jaký skrytý potenciál ve Vás dříme či pro co máte vlohy. Zároveň máte výjimečnou příležitost potkat se a pojmenovat své strachy, stíny, obavy a pochybnosti, které Vás brzdí ve vlastní plnohodnotné seberealizaci.

Není třeba se trýznit požadavky na jasnou představu, jakou práci si zvolit. Místo výběru profesí se nalaďte na to, jak se chcete při práci/činnosti cítit. Dopřejte nasycení vlastní sebehodnotě a buďte k sobě opravdu pravdivá. Kontakt s vlastní pravdou ještě nikdy Existence nenechala bez odezvy.

Přeji Vám hodně štěstí a odvahu vydat se svou vlastní cestou.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu je Gorila. Inspiruje nás k obrovské síly, sebejistému vědomí sebe sama, důvěře a prosazení se.

Zobrazeno: 719 ×diskuze (1)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -