... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Poradna

Hlavní stránkaBoční panel

Úspěch a hojnost

21.6.2016|Výklad karet - Osho Zen Tarot

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: kaarl

Ilustrační foto - www.mojefoto.net, autor: kaarl

Dobrý den,

prosím o výklad k mé osobě. Začala jsem vykonávat jistou činnost a zajímá mě, zda je to to pravé pro mě, zda mohu být do budoucna úspěšná. A ještě by mě zajímalo, jestli se zlepší má finanční situace, děkuji. Andrea

Milá Andreo,

úspěch a hojnost přichází do našeho života pod jedinou podmínkou, a sice pokud si je opravdu a upřímně dovolíme. Vše je o našem vnitřním nastavení a o stereotypech myšlení, které pak formují naši vnější realitu. Finanční situace se Vám zlepší, pokud si to dovolíte. Úspěch a uspokojení z práce budete cítit, pokud si to dovolíte.

Váš nový počin sám o sobě v sobě má velký potenciál a naplnění. To, zda to ale bude uspokojovat Vás, záleží jen a jen na Vás a na přesvědčeních, kterým uvěříte. Ve výkladu je silně patrná energie provinilosti, takže navrhuji, abyste nahlédla na to, co se za ní vlastně skrývá. Proč se cítíte provinile, když se máte realizovat a být v tom dobrá? Odkud pramení přesvědčení, že být úspěšná a být vidět je něco špatného? Pokud tato hluboce uložená životní přesvědčení nebudou pojmenována a prožita, hrozí Vám, že na fyzické rovině půjdete sama proti sobě – začnete se popírat, možná i znásilňovat k rozhodnutím, která Vám nebudou svědčit, a začnete dělat věci, které nejenže nepovedou k prosperitě, ale které ještě hlouběji popřou Vaše kvality.

Přeji hodně štěstí a odvahu plně se realizovat.

P.S. Zvíře, které Vás podpoří v tomto procesu, je Lední medvěd. Podporuje nás, abychom pevně a s pocitem důvěry kráčeli vpřed. Prohlubuje naše uzemnění a sílu při duchovním hledání.

Zobrazeno: 659 ×diskuze (0)

Odeslání dotazu

Chcete zaslat dotaz do některé naší poradny?

Odeslat dotaz

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -