... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Blog

Hlavní stránkaBoční panel

18. listopadu 2021 - PRŮLOM

18.11.2021|Harryeta|Osho Zen karta na každý den

Obrázek k článku

KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 18. listopadu 2021
PRŮLOM
 
K této řízené explozi je nám často dopomoženo, protože ruku na srdce, sami máme málokdy koule odložit strach z důsledků a z toho, že už nás nebudou mít rádi, kdybychom tuhle sílu dali najevo. A proto je na místě poděkovat.
 
Ať už má dnešní katarze jakoukoliv podobu, všechno urychlí a zjednoduší. Prvotní šok a svinčík, který nadělala, se dá velmi rychle uklidit a dá vyniknout novým možnostem, které byly doposud nemožné.
 
To ale není všechno. Průlom je sice dobrým krokem, ale je pouze jedním krokem. Naprosto určující pro další vývoj bude, jak naložíme s tímto darem katarze, která rozmetala bahýnko ode dna široko daleko. Může se totiž lehce stát, že nové možnosti zůstanou nevyužity, cesta opět zaroste a otvor se opět zanese kompromisy, uhýbáním a politikařením.
 
Pokud se taková síla už jednou objevila, tak se prosím netvařme, že s ní nedisponujeme a že to byl vlastně tak trochu omyl. Kolik takových úlevných katarzí nám existence ještě dobře? Využij toho, že ses konečně ukázal/a ve své opravdovosti a přestaň se popírat a dehonestovat.
 
Pěkný den.
 
Autorka textu: Samandra Ozt
 
Zobrazeno: 416 ×diskuze (0)

Také můžete...

Napsat článek

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -
Včera: -