Hlavní stránkaBoční panel
12.8.2014 - 3:19 | Mortina | |
Tak sem zjistila, ze mam problem s lidma, ktery se chovaj - nevim jak presne to slusne popsat - suverenne (moje babi by rekla, ze "sezrali salamounovo h..."). Nemyslim si, ze bych nejak prehnane razila heslo, ze starsi se rovna zkusenejsi, moudrejsi ale zvlast posledni dobou (v praci zas padaj hlavy a je tu vetsi priliv devcat kolem dvaceti) nevychazim z udivu. Chlapcu pomalu a u nich to neniani tak vyrazny ale to je jedenn machr vetsi nez druhej...vsechno znaj, vsude byli a od vseho maj klice. Tak vam nevim...bud mi hrabe a nebo nastupuj nejaka uzasna generace. |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
12.8.2014 - 7:47 | | | |||
Freja | ||||
No ano - nastupuje nová úžasná generace. Mám to doma,tak vim,né? V práci nám to sem lifrovali do loňska,kdy nastoupila naše vrstevnice,to už jsme byly s kolegyní na prášky - tak zaplať bůh za ty dary. Kuwa,stáří už je tady.... |
12.8.2014 - 12:12 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
tak určitěěěě však jim to sebevědomí a ambice neber - za chvíli nám budou vydělávat na důchody, tak snad je ten elán nepřejde |
14.8.2014 - 8:58 | | | |||
movvin | ||||
Se divíš? Opravdu všude byli a všechno znaj... si to přečtou na internetu, nee |
14.8.2014 - 14:38 | | | |||
Freja » 10_GOTO_10 | ||||
Tak na to bych se teda nespolejhala,nerada bych na starý kolena skončila v chudobinci se Zilvarem |
14.8.2014 - 14:43 | | | |||
Harryeta | ||||
Já jak vidím tenhle nadpis diskuse, tak dycky čtu: Suterén |
14.8.2014 - 14:50 | | | |||
marhon » Harryeta | ||||
já též. |
14.8.2014 - 17:02 | | | |||
Jani | ||||
....nejen, že mne udivuje suverenita mládí, kteří nastoupí do svého prvního zaměstnání po škole, ale současně se rozhlížím, kde jsou ti moudří stařečci a stařenky, od kterých bychom mohli čerpat.... |
14.8.2014 - 19:08 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » Jani | ||||
No jestli oni nesedí u pc nebo telky....a nebo možná boří. Mýty |
14.8.2014 - 20:42 | | | |||
Miki | ||||
A proč tě to rozčiluje? |
14.8.2014 - 21:10 | | | |||
Budd2 » marhon | ||||
kurňa ...kolik nás tu má stejnou oční vadu ? |
15.8.2014 - 8:41 | | | |||
movvin » Budd2 | ||||
Bych řekla, že to má blíž k domejšlivosti než k oční vadě |
15.8.2014 - 14:42 | | | |||
marhon » Budd2 | ||||
to neni oční vada, to je vtip. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
17.8.2014 - 7:49 | | | |||
juditadurynska | ||||
Žeby generace fríkulínů? |
17.8.2014 - 20:57 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Mno jafne....tak jako respektuju, ze se pomalu ale jiste presunuju do kategorie "to za nas nebylo" ale je to celkem mazec |
17.8.2014 - 21:00 | | | |||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Tak tos me moc neuklidnil. Zapal do prace sem nepostrehla...spis nezmerhny presvedceni o svoji uzasnosti a nepostradatelnosti este stesti, ze se duchodu nedoziju, tak mi nemusi mrzet, ze nebude |
17.8.2014 - 21:02 | | | |||
Mortina » movvin | ||||
no jooo...sem zapomnela...na co vlastni zkusenost |
17.8.2014 - 21:05 | | | |||
Mortina » Jani | ||||
Tak ty docela ve svym okoli potkavam...akorat ze v sedesati este furt nejak nejsou povazovany za ty starecky.... |
17.8.2014 - 21:06 | | | |||
Mortina » Miki | ||||
V zasade je mi to fuck...jen mi seje, kdyz me to nejak omezuje v prace prave.... |
17.8.2014 - 21:08 | | | |||
Mortina » marhon | ||||
17.8.2014 - 21:11 | | | |||
Mortina » juditadurynska | ||||
Tak frikulini mi pridou celkem neskodny ale kdyz te nekdo nenecha dokoncit vetu, protoze to vi lip, tak to je na facku Frikulin mi spis pride, ze kdyz mu neco vysvetlujes, tak te spis neposloucha |
18.8.2014 - 0:56 | | | |||
Háňa | ||||
Je to běžné. Všichni, co dostanou VOPČANKU, jsou rázem někdo víc, než obyčejný lidi . A pak, když ještě ke FŠEMU je jim VOSUMNÁCT, to už je nad nima jen Bůh . No, a když (za šílených nervů svých rodičů zaplaťpánbůh) udělají tu MADURITU, tak to už je i Bůh senilní stařec a svět s otevřenou náručí netrpělivě vítá nového spasitele, bez kterého doteď strádal a upadal ....... úplně normální průběh, byli jsme to samý A to nemluvím o tom, u děvčat, když PORODÍ ...... ONA PORODILA !!! - od té chvíle jsou už na světě FŠICHNI úplný břídilové Jak roztomilé, proč se tomu neusmíváš ? | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 1:01, Háňa |
18.8.2014 - 7:01 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Neusmivam se alebrz zustavam spis stat z huboou votevrenou Kdo me zna osobne vi, ze sem KRUTE NOTORICKEJ pozdechodic...do prace prilitnu na posledni chvili OVSEM jdu se okamzite prevliknouut abych dodrzela to co mam v pracovni smlouve, tj. abych v osum mela prebrany prachy. Kdyz mi ovsem za pet minut osum pride sms od slecny co je tu asi tejden : "vylejzam z metra, prosim udelej mi kaficko" tak ve chvili kdy strci tlamu do,dveri, nejradsi bych ji jednu vrazila A kdyz mi misto toho aby si zacla pocitat kasu zacne vypravet. "ze vcera to bylo v Retru super" tak to uz sem na bodu varu Jako chapu, ze kdyz je v ty PRAZE, tak nebude vecer sedet doma ale slepici co si neumi naridit budika ja kafe fakt varit nebudu ps: chtela sem ji odepsat "naser si a zrychli krok" ale pak sem to smazala | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 7:06, Mortina |
18.8.2014 - 10:05 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Proč hned sprostoty, jsou civilizovanější metódy Kafe ? To jsi upadla, ne ? Odkud jsi to do TÉ PRAHY přišla, když nevíš, že pro pivo chodí odjakživa bažanti A když už jdeš pozdě, vezmi to přes cukrárnu - očekávám sladké odškodné. | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 10:07, Háňa |
18.8.2014 - 10:50 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
No jo ty metódo A ty myslíš, že někdo tahle úžasnej, někdo kdo má vopčanku a celá Praha na něj roky čekala, než dorazí z nějaký dlouhý lhoty má jako dojem, že má chodit do práce včas? Když sou přece všichni dávno na větvi z toho, že vůbec dorazí, když přece včera pařila v RETRU...no považ, takovej známej klub (jasně, že známej...šestnáctiletý parchanti si tam sypou do rypáku co jim kdo nabídne )a ONA tam byla! Ňáký chození včas...všude jinde na ní přece dávno čekaj Chudák eště neví, ža až bude pro šéfa "okoukaná" tak pomaže vo dum dál. |
18.8.2014 - 11:19 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
No právě .... potřebuje se potkat z tvrdou realitou ... to je život .... brzy ji očekávám někde v diskusi na téma, jak jsou lidi zlí, chybí jim empatie a že je asi jinde, než ostatní .... asi někde výš, bych si tipla | ||||
Upraveno: 18.8.2014 - 11:22, Háňa |
18.8.2014 - 11:55 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
No bať! A tvrdá realita v tomhle polopodsvětí je "naser si" |
18.8.2014 - 13:50 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
fakt neměl být v nadpise SUTEREN ? |
19.8.2014 - 0:10 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
nojo .... jenom jestli oni to nemají jako pozdrav ... kdysi jsem slyšela hovořit svého syna s jeho nejlepším kamarádem po Skypu. Myslela jsem, že si provedli něco strašného, podle toho, jak se oslovovali a jak spolu mluvili, když mysleli, že je nikdo neslyší, ale to oni se jenom domlouvali, kam půjdou na pivo, mi bylo vysvětleno, když jsem se zeptala, co si provedli .... strašný - můj inteligentní, distingovaný pitomek - byla jsem v šoku ... ale už je to asi pět let - ve dvaceti, to ještě neměli rozum | ||||
Upraveno: 19.8.2014 - 0:18, Háňa |
19.8.2014 - 4:30 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
No jo...to je ta dnesni mladez Bracha ma kamose a tomu rikaj Lundy...je to nejaka zkracenina jeho prijmeni. A jak se chlapci furt tak pekne oslovujou, tak brachova mama o nem mluvi jako o Lundyvolovi (pac prave neustale slysela osloveni Lundyvole ) a dcost se to chytlo..sem se dost smala, kdyz pak bracha jel s nim a s jeho rodicema na dovcu a byl podroben vyslechu jestli tam opravdu bude "starej Lundyvul" a nebo jestli chlapci jen tak predstiraj, ze to bude dovca s dozorem. | ||||
Upraveno: 19.8.2014 - 4:31, Mortina |
19.8.2014 - 11:42 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Jo,to byly časy,když jsem byla "paní Viktorová",dneska mi ty smradi suverénně tykaj |
19.8.2014 - 14:14 | | | |||
Smazaný uživatel (ngeru) » Freja | ||||
A oni možná jen dali na rady "duchovních rádců", kteří je nabádají...... **bez ohledu na podmínky prožít život jako dětskou radostnou hru**.....život jako nekončící zábava a pak baboraď |
21.8.2014 - 14:30 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Dokud ti nerikaj VOLE, tak je to dobry |
22.8.2014 - 1:24 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
A, škoda ... myslela jsem, že je tu pokračování pohádky O chytré horákyni ... a ono nic |
31.8.2014 - 11:37 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Pokracovani pohadky o chytre horakyni je zde : zminovana zuverenka nekde protopila dva tisice...machrovala jak je nas... Ale bylo ji spis do breku...tak sem ji uchlacholila, ze to se stalo kazdymu, at si to nebere osobne, odskrtne to jako bezvyznamnou ztratu...ALE poznamku o pyse co predesla pad sem si nevodpustila |
1.9.2014 - 14:29 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
8.9.2014 - 9:53 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
.... Nojo, stane se. A "kdo nebo co za to může", to se ještě nezjistilo ? | ||||
Upraveno: 8.9.2014 - 9:54, Háňa |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |