Hlavní stránkaBoční panel
2.9.2014 - 8:33 | Mermaid of Carribbean | |
pri cteni prispevku v poradne me napada jen jedine, existuje rada ktera vznika jen pro pouhy proces razeni, ktera tesi predevsim radiciho, jelikoz mu dava pocit uzitecnosti, dulezitosti a vsevedoucnosti, takova rada se opira o fraze "vseobecnych pravd" a tazajiciho se cloveka vetsinou stavi do role toho "spatneho" ze to nevedel, radici rekne sve a dale uz se vetsinou o tazatele nezajima, nejde tedy o dialog, ale ciry monilog ..pro tazatele nasleduje zmateni hodnot a zmnozeni poctu vychodisek ze situace, kdy ani jedno se uplne nezda to spravne.. mno pak jeste existuji rady, ktere se zameruji na skutecny problem, neslouzi k sebeprosazovani radiciho, ale naopak k posileni sebeduvery a presvedceni tazatele, ze jeho cesta je ta pro nej spravna a rozhodnuti plynouci ze zdraveho dialogu budou nejen smerodatna, ale i dodavajici silu a viru v sebe sama, pro poradce je tento moment dukazem, ze dialog probehl spravne a kvalitni poradce na tento moment ceka, nez rozhovor ukonci | ||
Upraveno: 2.9.2014 - 8:34, Mermaid of Carribbean |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:04 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Nikdy si dobré rady nenechávám pro sebe, ihned je dávám dál. To je taky to jediné, co se s nimi dá dělat. Wilde ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:10 | | | ||
Budd2 | ||||
Co píšeš je docela dobrý postřeh ![]() Ale vem si,že existují i lidi,kteří se zeptají na radu a ani jim o ní nejde.Potřebujou třeba jen politovat,pochválit,vykecat se,pobavit se protože si problém vymysleli atd atd. Harryetku bych z honění si ega nepodezříval.I když jsme jen lidi a ulítnout si občas může každý z nás ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:24 | | | ||
Glimmer Man » Budd2 | ||||
... a nebo chcou vyložit karty. Je to asi jistá forma touhy po odpovědi někoho nebo "něčeho" cizího. Protože známí nám lžou (pro "naše dobro") a nebo prostě taky neviděj realitu. Proto je vždycky lepší věci probírat s někým cizím, kdo není zatížen ničím ostatním okolo a může udeřit hřebíček na hlavičku. A nebo prostě víš co musíš udělat, jen to potřebuješ od někoho slyšet, aby tě to nakoplo... Někdo to dokáže bez tohodle, někdo prostě ne... A my tady zatím můžeme honit ega. ![]() ![]() ![]() A všichni budou spokojeni... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:24 | | | ||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Mno..já už se taky moc na rady neptám ![]() Nemám ráda nevyžádaný rady,ale nikdy nevím,jak reagovat. Tohle se mi stalo minulý týden,když mi kamarádka,co sama za mnou chodí na rady a karty,najdenou začla říkat,co bych měla a neměla a divit se proč dělám věci,který by ona nedělala....tak jsem se vzmohla jen na to ,abych odpověděla,že máme halt každá jiný priority ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:26 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
A kde se vlastně fláká,ta naše kartografka...já vůbec nevím,jak mám v září žít!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:28 | | | ||
Glimmer Man » Freja | ||||
Nedávno psala, že se jede někam koupat do moře... |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 13:38 | | | ||
Freja » Glimmer Man | ||||
Tak to je omluvená ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.9.2014 - 16:42 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
...asi proto, že v některých radách chybí ona upřímná snaha pomoci ![]() A nechybí jen v radách. Jsem si všiml, že absenci pomoci objevíme často i v otázkách. Ptáme se, ale stejně reálně nechceme pomoci, anebo se nechceme nic dozvědt, jen toho druhého "nachytat" na nekonzistentním názoru. | ||||
Upraveno: 2.9.2014 - 17:01, 10_GOTO_10 |
![]() ![]() | 6.9.2014 - 17:24 | | | ||
Mermaid of Carribbean » Freja | ||||
Ja zjistila ze na nevyzadany rady se dobre odpovida otazkou. Napr. "Proc myslis ze bych to mela delay podle tebe?" Za reakce druhe strany autori neruci ![]() |
![]() ![]() | 6.9.2014 - 17:31 | | | ||
Mermaid of Carribbean » Glimmer Man | ||||
no prave.. vylozit karty.. uz tim vubec nekdy nekdo vyresil svou zivotni situaci? Nebo si ji tim jen vice zas*al ![]() | ||||
Upraveno: 6.9.2014 - 17:31, Mermaid of Carribbean |
![]() ![]() | 22.2.2015 - 23:01 | | | ||
Tajemný pavouk » Mermaid of Carribbean | ||||
Ano...vyklad me mamy mi pomohl se zpravne rozhodnout vna jiste krizovatce...mozna i diky tomu dalsi vyklady nejsou treba... |
![]() ![]() | 25.2.2015 - 14:40 | | | ||
Budd2 » Tajemný pavouk | ||||
To nevím jestli Ti uzná jako úplně typický výklad - máma by ti ho snad měla dát i bez karet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.3.2015 - 21:17 | | | ||
Tajemný pavouk » Budd2 | ||||
Jiste ze by poradila i bez nich..jen ona tam vzdy najde takove hloubkove info..ze kolik ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 21:45 | | | ||
Budd2 » Tajemný pavouk | ||||
![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |