Hlavní stránkaBoční panel
18.9.2014 - 20:58 | Háňa | |
Jakmle chci některý otevřít, zobrazí se mi vždycky jen ten s názvem První krok. |
![]() ![]() | 19.9.2014 - 7:07 | | | ||
Glimmer Man | ||||
Jo, tohle už jsem s pár lidma řešil, ale bohužel stále nevím, jak vyřešit. Mě to funguje všude dobře a ještě se mi nedokázalo nějak dostat do stavu, kdy by mi to blblo... tak vůbec nevím co s tím. ![]() ![]() ![]() Ale podle všeho má tvůj prohlížeč někde uloženou stránku a při návštěvě novýho článku se neobtěžuje načíst aktuální obsah a zobrazuje ti furt ten předtím zobrazenej. Zkus jinej prohlížeč nebo smazat dočasný a offline soubory... Ale je to divný, všechny možný blbinky jak to ovlivnit ze strany stránek jsem vyzkoušel... Ještě budu bádat. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.9.2014 - 9:49 | | | ||
Háňa » Glimmer Man | ||||
Aha - díky ![]() Tak hlavně, že se o tom ví - přišlo mi to jako dost divná "závada" ... dobře, bádej - zatím se z toho tedy oběsit nepůjdu ![]() |
![]() ![]() | 19.9.2014 - 9:57 | | | ||
Mortina » Glimmer Man | ||||
Mimochodem...já sem zjistila, že někdy mi to funguje dobře a někdy ne...rozdíly sem nevydedukovala. ![]() |
![]() ![]() | 19.9.2014 - 10:01 | | | ||
Glimmer Man » Háňa | ||||
Když klikneš na následující odkaz, měl by se ti zobrazit článek boj s tchýní. Klikni a dej mi vědět, co se ti zobrazí. http://povedomi.cz/poradna/clanky/19/ |
![]() ![]() | 21.9.2014 - 23:04 | | | ||
Jo, zobrazil se ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 21.9.2014 - 23:06, Háňa |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 6:33 | | | ||
Glimmer Man » Háňa | ||||
Rozumím tomu tak, že když klikneš na odkaz tady ten v diskuzi, tak je to dobrý a když klikneš odkaz jinde, tak se zobrazí jinej článek? |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 11:11 | | | ||
Mortina | ||||
Momentalne to u me je tak, ze neprihlasena si muzu chodit po pordne jak chci. Cetla sem si nejnovejsi dotaz, klikla na prihlaseni a nasme rovalo me to na dotaz Zivot takovy..... Tak nevim...neni to nejaky nastaveni na profilu? |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 12:35 | | | ||
Glimmer Man » Mortina | ||||
Takže - měla's zobrazenej poslední článek, pak's klikla na přihlásit a po návratu na předchozí stránku ti to ukázalo úplně jinej článek? |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 12:38 | | | ||
Presne tak...a prihlasena at vlezu kam vlezu furt jen zivot jaky je.... |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 12:39 | | | ||
A když se teď odhlásíš, tak to funguje? Aniž bys zavřela prohlížeč... |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 13:02 | | | ||
Jo, kdyz se odhlasim a vlezu do poradny vsechno funguje...rozkliknu posledni dotaz, kliknu na prihlasit a rovnou se mi otevre Zivot jaky je.... |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 13:23 | | | ||
OK, díky. Určitě zajímavá stopa... ![]() |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 13:23 | | | ||
Glimmer Man | ||||
Háňo, můžeš prosím vyzkoušet, jestli to funguje správně, když nejsi přihlášená? Díky. ![]() |
![]() | 22.9.2014 - 13:24 | | | ||
Smazaný uživatel (silentium) » Glimmer Man | ||||
"Testnul" jsem si to taky, vybraný článek bez přihlášení, pak přihlásit a automat na předchozí článek = vše O.K. ![]() U obou PC co používám, tak jednou za dva dny provádím v Command jednoduché vyčištění disku a mažu tím i "dočasné" a pod. podsoubory, uložené z netu. Mám rád pořádek a nerad schovávám nepotřebné věci ![]() | ||||
Upraveno: 22.9.2014 - 13:25, |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 13:38 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
No mě se právě nepodařilo tuhle chybu nasimulovat, ani když jsem zapnul všemožný cacheování a offline procházení... je to zajímavý. |
![]() | 22.9.2014 - 13:46 | | | ||
Dámy prominou, ale poučen vlastní zkušeností - většina poruch PC má původ mezi židlí a klávesnicí ![]() |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 13:47 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (silentium) | ||||
V tomhle případě je ale možná i vývojářská chybička... však už jsem jich taky pár opravoval... ![]() ![]() ![]() |
![]() | 22.9.2014 - 13:57 | | | ||
Hledání závady, objevující se jen "někdy" či "občas" nebo v "pátek v 15:30 hod" patří mezi oblíbené činnosti servisáků všech zařízení ![]() |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 16:58 | | | ||
Ano, přesně tak |
![]() ![]() | 22.9.2014 - 17:00 | | | ||
Přesně tak, jak popisuje Áďa - nemlich to samé ![]() | ||||
Upraveno: 22.9.2014 - 17:01, Háňa |
![]() ![]() | 23.9.2014 - 8:59 | | | ||
Glimmer Man | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jsem na to kápnul... ![]() Skrytá chyba byla v bočním panelu, jenže na nic neměla vliv v případě, že panel je zobrazenej vpravo. A všichni lidi, kteří mi hlásili problém, maj nastavenej panel vlevo. A ta drobná chybička způsobila, že se vždycky zobrazil článek naposledy vypsanej v panelu "naposledy" a nikoliv ten, kterej by se zobrazit měl. Pěkná blbost, ale zavařila mě... nicméně je to opravený. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 23.9.2014 - 9:04 | | | ||
Haaaa...diskriminace levostrannejch! ![]() ![]() ....ale ses prece sikula vid? ![]() |
![]() ![]() | 23.9.2014 - 9:08 | | | ||
Tak, kdybych nebyl stydlivej a plachej, tak bych řekl, že jsem... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 23.9.2014 - 9:15 | | | ||
Jen se nedelej ty plachej....to uz ti tu nnikdo nezere ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |