Hlavní stránkaBoční panel
12.10.2014 - 9:19 | Jani | |
Má někdo osobní zkušenost s touhle metodou, nebo jste o tom něco konkrétního slyšeli, třeba od toho, kdo na tom byl ? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
12.10.2014 - 9:21 | | | |||
Jani | ||||
no mohlo by to být i rušivé šramocení, např. jsem ted měla doma myš a v noci chroupala. Ale mám na mysli tu léčivou metodu. |
12.10.2014 - 10:51 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
http://www.metodarus.info/metoda-rus/ Co je to RUŠ? Metoda RUŠ ( Terapie RUŠ ) je technika práce s lidským podvědomím. | ||||
Upraveno: 12.10.2014 - 10:53, |
12.10.2014 - 11:21 | | | |||
Jani » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Tak jsem si to přečetla, jestli to tak spolehlivě funguje, vlastně všici lidi mají možnost být šťastni, stačí si dojít na RUŠ. Sice se terapeut šťourá v podvědomí klienta, ale když nepoužívá ani hypnosu, ani žádný specielní druh energie, tak by to vlastně teoreticky nemělo uškodit. |
12.10.2014 - 19:22 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
mluví dobře plešoun http://www.metodarus.cz/ , ale vypadá to, že jen "objevil Ameriku" . Jsem absolvoval něco velmi podobného (u jedné Cvokfirmy, kterou nám objednalo naše ejčáR) a zjistil jsem, že "mi vadí" právě tihle "terapeuti" - takže můj problém ..ale zase dovedu pochopit, že existují lidé, co si s ním za honorář rádi popovídají Já si raději zavolám na zákaznické linky (třeba do Ó-dvojky - a jsem také spokojen ). Kuwa lidi, chcete se furt "učit a pracovat na sobě", a nebo si žít a hlavně užívat tak jak sami chcete? | ||||
Upraveno: 12.10.2014 - 19:25, 10_GOTO_10 |
12.10.2014 - 22:25 | | | |||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
...si taky myslim, ze kdybych mela ffurt litat po nejakejch kurzech a seminarich jak bejt lepsi, upadla bych z toho nakonec do deprese, ze sem rozbita a potrebuju opravit... ...a s podvedomim bych si radsi vubec nezahravala....jestli je neco schovany, myslim, ze to ma duvod a ukaze se v pravou chvili.... |
13.10.2014 - 8:51 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Že je něco skrytý,neznamená,že to nemůže škodit. A bojovat se skrytým nepřítelem je značně nevýhodný |
13.10.2014 - 8:56 | | | |||
Harryeta | ||||
Na mě je tahle metoda příliš zaručená a příliš mentální... ale jinak o ní vím prd | ||||
Upraveno: 13.10.2014 - 9:10, Harryeta |
13.10.2014 - 9:12 | | | |||
Harryeta | ||||
A dost mě fascinuje tohle: vyjmuto ze stránek K. Nejedlého, zakladatele této metody: Při terapii pracuji metodou RUŠ. Terapie trvá až 4 hodiny, ovšem uteče to jako voda, uvidíte. Cena: 9950,- Kč uf. |
13.10.2014 - 9:20 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
Jasně že to má důvod: někdo to schoval .Buď se mu to nelíbilo,nehodilo nebo se toho prostě bál.Kostlivci ve skříni se taky objevují v pravou chvíli |
13.10.2014 - 9:23 | | | |||
Jani » Harryeta | ||||
To bude překlep, jinde jsem našla 2.500,- a někde dokonce 660,- za ty čtyři hodiny. |
13.10.2014 - 9:24 | | | |||
Budd2 » Harryeta | ||||
No a víš,že když Tě něco fascinuje,je to Tvůj problém ? |
13.10.2014 - 9:27 | | | |||
Freja » Jani | ||||
To není překlep,je to drahý jak šlak |
13.10.2014 - 9:28 | | | |||
Harryeta » Budd2 | ||||
Jsem si toho hluboce vědoma! |
13.10.2014 - 9:32 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Harryeta | ||||
Tak to mě se můžou vzpovídat klidně za půlku Jo zní tokrásně logický ,jenže já vím že příjmout to není vůbec jednoduchý a znám lidi co to zkrátka nedaj protože se pořád chtějí držet toho co znají |
13.10.2014 - 11:41 | | | |||
10_GOTO_10 » Mortina | ||||
víš já si třeba myslím, že zkusit si cokoli, nemusí být až tak špatné - je to jako získat někde informaci/e, aby byl člověk v obraze co je kolem něj nového. Je ale zajímavé, jak často a snadno tyhle "terapie/zážitky" sklouznou do otupujících "ceremonií" a stane se z toho pak pravidelná činnost bez užitku - skoro až závislost(???) . Proto se docela divím tomu, proč, když se někdo poctivě vypracuje na alkoholika, vyhledává k té své krásně společenské závislosti ještě i nějákou další zavislost na psychoterapeutech (jako když o tom píše W.Allen - zní to humorně, ale realita musí být skličující) |
13.10.2014 - 11:44 | | | |||
10_GOTO_10 » Freja | ||||
Když někdo vidí ve všem a ve všech nepřátele kteří mu škodí - pak je vidí i sám v sobě - a tedy si sám sobě škodí. |
13.10.2014 - 11:47 | | | |||
10_GOTO_10 » Harryeta | ||||
..nojo, dyť to píšou "..jak voda.." - takže v ceně už je i stočné |
13.10.2014 - 12:13 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
No píšou o těch cenách Kdyby zde nešla tato diskuze tak bych si myslele že slovo ruš je odvozeno od slova vzruš.Ale ta cena je fakt vzruš Terapie RUŠ Terapie může trvat až 3-4 hodiny, ovšem uteče to jako voda, uvidíte. Cena: 1500,- Kč ( studenti, důchodci a ženy na mateřské 1200kč :) Po dohodě je možná i Terapie partnerská (dva klienti a dva terapeuti) Je dobré, aby partneři pracovali na vztahu oba. Jinak se může stát, že propast mezi nimi se prohlubuje. Terapie může trvat také až 3-4 hodiny. Cena: 3000,- Kč za pár |
13.10.2014 - 13:26 | | | |||
Freja » 10_GOTO_10 | ||||
No...a přesně to si můžeš nechat za desítku odRUŠit... Hele,ono je hezký myslet si,že člověk nemusí svojí duši věnovat tolik pozornosti a že je lepší se v životě jen bavit,ale pak se nabízí otázka,proč se tolik lidí tak přepečlivě stará jen o tu schránku a vnitřek nechává "hnít"...to je trochu nepoměr. |
13.10.2014 - 17:52 | | | |||
Jani » Freja | ||||
Když se tedy budu starat a plno věcí vyplave z toho podvědomí, pak asi bude potřeba s tím něco udělat, nějak to zpracovat, jinac to je nanic a možná horší, než předtím. Nikdo neví, co všechno vyplace, možná je to stejně ošemetné, jako konstelace. |
13.10.2014 - 18:59 | | | |||
Budd2 » Jani | ||||
Však jasně,to by měl být účel. Taky když uklízíš špajz,nedáváš shnilé brambory z jedné poličky na druhou .I když,jak už tu bylo naznačeno,někdo si i z toho dokáže udělat zábavu a další to pak povýší na zábavní průmysl a dobře se tím živí |
13.10.2014 - 19:34 | | | |||
Jani » Budd2 | ||||
hmmm, zpracovat, rozpustit a vypustit a když to člověk nedokáže a bude mu na nic, tak je potřeba další sezení a při těch cenách....... |
13.10.2014 - 19:43 | | | |||
Budd2 » Jani | ||||
V tomhle případě bych ty černý scénaře vynechal.Když se o něčem nebudeš chtít bavit,tak prostě nebudeš.I tak máš možnost si aspoň ujasnit kde tě bota tlačí. Si ale myslím,že za tu informaci není nutné dávat desítku ,obzvlášť když kolem sebe máme spoustu dobráků,kteří nás rádi a s chutí rozeberou i zadarmo | ||||
Upraveno: 14.10.2014 - 12:11, Budd2 |
14.10.2014 - 1:16 | | | |||
Bellavista » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Rus..... ps. nepise mne to hacky, carky.. Neni to spojene s Kus ? Tedy to rikavala moje babi...kdyz jsem stale mlela to svoje.... jo jo a ne ne... Tak ze ne rus ....vzrus.... kus...... ps. omlouvam se, ze tak vazny dotaz tzv. znevazuji, ale asi nenosim pokryvku hlavy a moc....slunicka |
14.10.2014 - 7:27 | | | |||
Jani » Bellavista | ||||
Dobře se to rýmuje,ale když půjdu na ruš a dám si bobříka mlčení ?.....třeba by mi vrátili peníze. |
16.10.2014 - 16:00 | | | |||
movvin | ||||
Mno řekla bych , že se najdou i mnohem levnější a spolehliví terapeuti. Moje známá na ní byla a tvrdila, že jí dost pomohla. Sice nevím s čím konkrétně, ale měla problém s mimomanželským vztahem. |
16.10.2014 - 17:22 | | | |||
Jani » movvin | ||||
hmmmm, zajímavé, všechno kolem toho mne zajímá, v našem městě se tomu věnuje takový symtatický pán, stále to jen sonduju......no straší mi to v hlavě, ta metoda....... |
17.10.2014 - 5:22 | | | |||
movvin » Jani | ||||
Jestli chceš můžu ti dát kontakt na osobu co to dělá. Znám jí osobně, je fajn. Sice jsem u ní na RUŠ nebyla, ale na rodinných konstelacích ano a je dobrá. |
17.10.2014 - 9:22 | | | |||
Jani » movvin | ||||
To je zvláštní, už Ti odpovídám po čtvrté a dycky, než dopíšu, jsem už odhlášená. Snad že to mám nechat být ? Ale ten kontakt můžu mít. Má stránky ? Je to v Praze nebo kde ? Hodně u konstelací záleží, aby byl dotyčný v tom dobrý, vlastně u všeho v týhle oblasti. |
17.10.2014 - 10:05 | | | |||
Freja » Jani | ||||
No,mě když se tohle stane,tak to nechávám plavat Se nedivím,že Tě to taky napadlo.... |
21.10.2014 - 13:31 | | | |||
movvin » Jani | ||||
No vidíš, tak sis dala trochu pauzu a nechala to odpočinout Teď se můžeš rozhodnout s odstupem. Tady má dokonce svoje stránky a je tam o ní všechno napsané... http://pandorinaskola.webnode.cz/o-nas/ |
21.10.2014 - 14:06 | | | |||
Jani » movvin | ||||
To jsou moc pěkné stránky, budou se hodit, určitě, prošla jsem je a líbí se mi. Právě na seminářích se sejdou lidi, kteří mají stejné zájmy. |
21.10.2014 - 15:56 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Pokud ti neco skodi, tak to asi tak skryty nebude...minimalne to nekde obcas vykoukne pak to ma smysl...ale jinak? Proc zbytecne pitvat neco co je zdravy a zivy? |
21.10.2014 - 15:58 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Ja ti nevim...ja mam proste pocit, ze dokud kostlivci nechrastej, maj zustat ve skrini. Vzdycky je neco jinyho co chrasti a hasit by se melo jen to co hori. |
21.10.2014 - 16:00 | | | |||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Ale jo...nerikam nezkusit...ale pockala bych az me to k tomuu samo dovede...cilene vyhledavat mi nesedi.... |
21.10.2014 - 16:04 | | | |||
Mortina » Jani | ||||
Taky se mi to tu uz stalo ...a taky sem to brala jako sdeleni, ze se na kybicovani mam vykaslat....tady je videt jak sme duchovne na vysi...jiny by hned prudili admina, ze to ma rozzbity. | ||||
Upraveno: 21.10.2014 - 16:05, Mortina |
21.10.2014 - 17:15 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
no dobrý,tak kostlivci Ti nevaděj Tak jinak : Myš ve špajzu ? |
22.10.2014 - 5:33 | | | |||
movvin » Mortina | ||||
Noo jenže pokud cíleně vyhledáváš, tak už samo vyhledávání má své PROČ... co tě k tomu nutí... proč bych měla důvod něco hledat, když jsem v poho.... Takže už jen ty samotné impulzy jsou důvod k tomu aby se něco dělo, někam tě to posunulo. Ono se to proniczanic neděje. A taky si myslím, že nebudeš vyhledávat ve skříni zastrčené kostlivce, když o nich nemáš ani potuchu. No a když o nich to tušení máš, tak jsi nejspíš připravená na to je hledat a z té skříně je vyhodit. |
22.10.2014 - 7:32 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Ty jenom zamenujes "osoby" ale je to furt stejny kdyz nic nedela, tak at si tam je. |
22.10.2014 - 7:39 | | | |||
Mortina » movvin | ||||
No ale tohle ja pisu celou dobu....asi pisu nesrozumitelne. Mam problem, hledam jakej a proc...nasledne hledam zpusob jak ho resit. (to je situace, kdy kostlivci zachrastili). Jina situace je, ze problem nemam ale je ted desne in na sobe "pracovat"...a mame tu vyber tisice metod a sezeni a kurzu a nevim ceho vseho....a tak jen tak blbnu a hledam jakej saman by me zas moh posunout.(to je situace,, kdy kostlivci chrapou ale ja je jen tak z rozmaru budim...aniz bych byla pripravena)...to je to cileny vyhledavani. Prvni situaci jako cileny vyhledavani neberu...to beru jakoze se nechavam vest tim co me v pravou chvili potka. Proto si myslim, ze budit kostlivce ktery chrapou je blbost....mohli by se probudit ve chvili kdy nevim co s nima a pak mi z toho blikne. |
22.10.2014 - 9:22 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Tak to je jednoduchý.Když nemáš žádnej problém,proč bys ho měla řešit...? Ať se přihlásí každej,kdo nemá ŽÁDNEJ problém ! |
22.10.2014 - 10:05 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
A co takhle...nemam zadnej problem o kterym nevim proc ho mam. |
22.10.2014 - 10:33 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Tak tam taky asi není co řešit. |
22.10.2014 - 10:52 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
A to zas jo...ale nepotrebuju za to dat desitku samanovi...staci, kdyz si nafackuju sama. ...a taky sem zjistila - teda u sebe- ze mi staci kdyz zjistim CO a uz mi to pak tolik nevadi.... |
22.10.2014 - 14:59 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Já bych za to desítku nedala ani omylem,to by jí leda ze mne museli zkusit vytřískat |
22.10.2014 - 16:25 | | | |||
Háňa | ||||
Nevím, ale píšeš, že nějaké šťourání v podvědomí. To bych si tedy nenechala - asi by mě to RUŠilo - možná ten název je nakonec i od toho odvozený - ruší ti tvé kruhy | ||||
Upraveno: 22.10.2014 - 16:26, Háňa |
22.10.2014 - 16:44 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
No a přesně v tom je ten problém.Ona nic nedělá,když ví,že jí chceš najít a jakmile si myslí,že nebezpečí pominulo,začne dělat paseku.Jednou prostě dostane hlad . A když ten špajz neotevřeš dost dlouho,může to pak být docela nepěkný pohled (vlastní zkušenost). Tyjo,já myslím,že tenhle příklad nemá chybu | ||||
Upraveno: 22.10.2014 - 16:45, Budd2 |
23.10.2014 - 8:43 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Tak nevis co se na takovejch sezenich deje, ze jo..... |
23.10.2014 - 8:45 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Definice pekna. ...ale uz nejak nemam co bych k tomu rekla...proste dokud je mi fajn, neminim se v sobe stourat. |
23.10.2014 - 14:01 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
No,podle mě je to taková forma psychoterapie,aspoň,co jsem se dozvěděla z popisu.Proč je to tak drahý,nevim |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |