Hlavní stránkaBoční panel
14.10.2014 - 1:04 | Bellavista | |
Pozdrav Vam fsem......vsem , nebojte Ebola tu nejni.... ikdyz spiny je tu dost. Doufam, ze jste fsichni tedy uvedomele dosli k volebnim urnam, ze jste odvolili i za ty, co jsou mimo republiku, a taky za bezdomovce...abych ,kdyz se vratim zpet,vse poznala, vyznala se .... ps. trebas nebudu muset predkladat overeny vlastnorucni podpis na duchodovem kazdy mesic, ze jeste ziju.... a ze se trefim do terminu, kdy bude nejaky srazikkkkkkk |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
14.10.2014 - 9:06 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Já posílám pozdrav z Děčína.Hned po ránu jsem se proběhla Děčínem nafotila rozkvetlou Pastýřskou stěnu podzimníma barvama .Deštivé ráno.Přeji hezký den do Egypta a všem na Povědomí Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
14.10.2014 - 9:13 | | | |||
Smazaný uživatel (anja) | ||||
Posílám pozdrav teď už ze své postele do něděle jsem se válela ve špitálu, takže teď už je mi skoro super Jinak hlášení o počasí Zlín zataženo 17st. Posílám pozdravení všem co toto čtou |
14.10.2014 - 9:37 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » Smazaný uživatel (anja) | ||||
kde je postel hlavně že je Ti super tak se koukej pořádně vyválet Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
15.10.2014 - 7:16 | | | |||
Háňa | ||||
Ahoj Líbo Co se týká termínu srazu, strefíš se snadno - stačí s lehkým předstihem nahlásit, kdy tu budeš, a uspořádáme sraz v té době jednoduché, praktické, efektivní | ||||
Upraveno: 15.10.2014 - 7:17, Háňa |
15.10.2014 - 8:01 | | | |||
Deštivé ráno z Děčína dávám na vědomí na Povědomí a přeji hezkou středu.Středáááááááááááá.Jdu si trhnou do trhu. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
16.10.2014 - 6:05 | | | |||
Pozdrav všem kdo tudy někdy okolo půjdou Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
28.10.2014 - 22:36 | | | |||
Bellavista » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
hlasim...stale 35 stupnu, more slane.....voda z kohoutku opet neteceeeeee....pivo sladke.... ps. hleda se levny let Hurghada Istanbul Munchen,Viden,Praha cca mesic v Evrope a pak zpet.... stale jsou jeste ceny dost vysoke, ale kdo hleda...ten najde..a kdo si pocka, ten se docka.....ale pres to uz bych Vas rada videla. |
29.10.2014 - 7:45 | | | |||
karamelan » Bellavista | ||||
ach jo, Ty se máš, hned bych tech 35 stupnu brala, tady je -3 |
29.10.2014 - 12:16 | | | |||
Mortina » Bellavista | ||||
35 je pro mě smrtelná teplota...mě vyhovuje o deset míň...pro mě by to nebylo...já byla vlastně docela ráda, že mi dovča v Tunisu před lety prakticky propršela. |
30.10.2014 - 12:09 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Fakt jo?Já mívám někdy i třicetosm a ještě jsem neumřela |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |