... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Různé pohledy na rok 2014

11.1.2014 - 16:27Freja
Různí věštci vidí rok 2014 různě... :5:
Vyberte si,co zrealizujete...

Příspěvky v diskuzi (27)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Freja
11.1.2014 - 16:27
0|0

Freja
Andělská poselství pro rok 2014 od Doreen Virtue

To, co vám nyní povím, je založeno na současné energii, a my můžeme věci pozvednout. Ničeho se nebojte. Rok 2014 vyhlíží mnohem lépe než rok 2013.
Rok 2013 byl rokem, během kterého jsme se karmicky vyrovnávali. Tento rok byl pro mnoho lidí těžký. Bylo v něm mnoho ztrát a těžkostí, čelili jste svým vnitřním strachům, a učili se přebírat zodpovědnost za to, co se děje ve vašem životě, a něco s tím dělat.

Téma, o které půjde v roce 2014, - jak víte, každý rok nám Andělé dávají jedno další téma, které zahrnuje celkový dojem z daného roku, stejně jako vedení a mnoho Božských úkolů, které obnáší. Pro 2014 je tímto tématem JEDNODUCHOST. Jednoduchost. "Zjednodušování" je další slovo, které mi říkají.
Řekli mi, že v roce 2014 nastává čas pustit se všeho, co není v souladu s vašimi nejvyššími prioritami. Přestat se nechat rozptylovat a přestat řešit věci, které nejsou důležité. Pokud jste se snažili dosáhnout štěstí ve vnějším světě, pak s tím během roku 2014 přestanete, protože jsme se nyní všichni hromadně naučili, že štěstí si nemůžeme koupit, honit se za ním ani si ho vynucovat silou. Štěstí je opravdu již ve vás, neboť Bůh vás sám stvořil šťastné. Štěstí leží uvnitř vás. Takže když se přestanete zaměřovat na vnější věci, stanete se díky tomu šťastnějšími.

Mnohem více + video :

www.terapieuovecky.cz/clanky/osobno…
Freja
11.1.2014 - 16:28
0|0

Freja » Freja
Michaela Kudláčková

Povodně přijdou zřejmě v roce 2014 více, než čtyřikrát, ale ještě na tom budeme líp, než například severní část světa a také Jižní Amerika a Kalifornie.

Bude velké zemětřesení v zemi, kde převládá bílá barva. Neumím specifikovat, jestli oděvů nebo okolí.

Kdo žije ve Spojených státech, bude asi rád, že nežije blízko moře.

Bude hodně vody po celé planetě, která na sebe vezme hodně podob.

Bude velmi problematické léto, co do klimatu.

Tomu se nevyhne ani naše republika.

A když už jsme u naší republiky, zřejmě budeme mít prezidentské volby.

http://www.popelky.cz/spolecnost/rok-2013-s-nami-jednal-jako-s-orechy-jaky-bude-2014.html
Freja
11.1.2014 - 16:30
0|0

Freja
Numeroložka Hannah Nesvadba

Rok 2014

Pokud se kdokoli z vás, čtenářů, chce dozvědět, že bude už konečnělépe, tak vás musím zklamat. I když na druhou stranu –pokud chci, aby bylo lépe, tak pro to něco dělám, ne?Rokem 2000 jsme se nedostali do milénia, kdy se budeme jeden na druhého vrhat v horoucí lásce a milovat bližního, ale do století nejtěžší Karmy, které skončí až v roce 2099.Proč?Jednoduché – od roku 2000 nám bude letopočty půlit nula, tedy bude vždy v primárním postavení nejtěžší Karma 2 a to další„cosi“, jakési jiné číslo. Rok 2013 – za nulou 13=4, nám přinesl agresivitu do rodin, do vztahů partnerských a vztahůrodiče-děti, agresi projevila i Země (za nulou je 13 – což je 4– ZEMĚ) a agresivní a hysterický byl kde kdo. Odpovídá tomu i počet napadených, zbitých i zabitých. Počty lidí, kteří opět odnesli „naštvanost Země“ povodněmi stoupl, protože uži ta Zem je agresivní. Jak my k ní, tak ona k nám. Tedy se nedivme tomu, že podobná neštěstí, povodně , zemětřesení a výkyvy počasí nás budou sužovat i roce 2014. V letopočtu je za nulou číslo 14 – a to znamená JÁ a ZEMĚ. Budeme mít tedy co do činění se Zemí, s děním, které Země vyprodukuje, protože je jí z nás už hodně špatně , a tak zvrací a zvrací. Sopky, voda, tornáda, otřesy a živly nám dají za vyučenou, protože pokud tu čtrnáctku sečteme, dostaneme merkuriární pětku, a merkur, to je rtuť!Rok to bude v součtu sedmičkový a jak víme, sedma je poloviční kříž, tedy to bude rok plný těžkého břemene, nehod, lhářůa podvodníků. Platí to zejména pro ty z vás, co jste se narodili 7,16,25 jakéhokoliv měsíce, pak zrozencičervence, ti kdo mají v datu rok číslo 7, nebo životní číslo 7. Ale vzhledem k tomu, že respektujeme i 14 za nulou v letopočtu, všichni, kdo mají kdekoliv v datu 4 a 5 a dále ti, co mají Karmučtyřkovou a nejtěžší. Tak vidíte, bude nás skutečně hodně,spíše masy…..

http://ocista-tela-duse.cz/
Freja
11.1.2014 - 16:30
0|0

Freja » Freja
...možná najdete další proroctví pro letošní rok... :4:
Kiára
11.1.2014 - 16:39
0|0

Kiára » Freja
To snad ani radši ne.. :10: :10:

Tento rok má být hlavně o práci, o práci na sobě a nalezení té správné vyrovnanosti a harmonie a to se mi líbí, víc vědět nemusím.. :46:
Mitea - Timea
11.1.2014 - 16:44
0|0

Mitea - Timea
Minulý rok bol prílis smutný,takzvaný rok odchodov..nebolo skoro rodiny,kde by niekto neodisiel a koniec koncov sme to pocítili i my najdisáci...Dooren mám rada,je velmi pozitívna a to mi vzdy prinavráti nádej..verím,ze tento rok bude lepsí,aj ked mozme povedat,ze kazdý je dobrý,ktorý dozijeme v zdrai..
Páci sa mi clánok od jana,,,dovolím si ho zverejnit,co bude najdolezitejsie v tomto roku.. :

Sedm trendů, které nás 2014 neminou. Ale kdoví ;-)
Nedávno jsem seděl v jakémsi nóbl hotelu a odpovídal na otázky ke konstelacím.
„Tak copak nás, pane Bílý, čeká podle těch vašich konstelací v příštím roce,“ chtěla vědět moje hostitelka. „No to vám tedy určitě nepovím, protože já rozhodně nepoužívám konstelace k věštění, milá paní,“ odsekl jsem tak trochu a v zápětí jsem se za svoji spirituální pýchu zastyděl. Přede mnou seděla hrstka „upper-class-esoteriků“ a ty jsem očividně svými filosofickými vývody o mnohačetné pravdě a mytologickém vnímání neoslovoval. Myslím, že jednoduše chtěli slyšet něco hooodně hezkého. A tak se nyní, ve vánočním čase pokání, omlouvám všem, které jsem zklamal, a pokusím se jednoduchými slovy vylíčit sedm z asi milionu trendů, o kterých si myslím, že by měly nebo i mohly příští rok nastat. Jen mi promiňte - nezaručuji, že všechny body potěší.

1. Šestnáct a sedm: Sešup!
Sečteme-li čísla roku 2014, dostaneme šestnáct, případně sedm. Tedy tarotové karty „Věž“ a „Vůz“. Byl-li 2013 (15=Ďábel/6=Zamilovaní) už docela hustý, mohl by ho příští rok, minimálně podle tarotu, ještě trumfnout. Věž, jak víme, označuje kompletní zhroucení nepotřebných, zastaralých a překonaných struktur. A za pomoci vozu se dostáváme dál, k novým břehům, do nových dimenzí. Měli bychom se obávat? Ale kdepak. Pokud se nebudeme našich starých vzorců chování křečovitě držet, máme velkou naději, proplout do nádherného 2015 (Hvězda/Vyrovnání) bez úhony.

2. Flow – umění nechat se vést
Před rokem jsem psal, že po konci 2012 už nejsme děti. Bohové* už nejsou naši velcí mentoři a opatrovníci, ale ani kárající rodiče. Prostě jsme vyrostli a jsme jim tak nějak rovni. Dalo by se to nazvat „partnerství pro třetí tisíciletí“. To ovšem neznamená, že není nic, co by nás mohlo vést. Řeka života (a samozřejmě i smrti) je nádherná, velká a plná překvapení. Umění nechat se jí vést spočívá v nekladení odporu, ve zbavení se iluze, že jsme to my, kteří řídíme. Pokud jsme se domnívali, že „máme život ve svých rukou“, je třeba se této hybris (starořecký výraz pro pýchu a spirituální domýšlivost) zbavit.

3. Inflace lídrů
Jsem stále víc přesvědčen, že čas guruů je za námi. Jenže v dobách nejistoty a změny (viz Věž!) mají lídři, slibující úspěch, harmonii, prošlapané cesty a milionová impéria konjunkturu. Americká vlna esoterního businessu se definitivně dostala do Kotlinky, jejíž obyvatelé se ve svém strachu chytají každého zaručeného receptu. A tak máme důvěru ve spreji, instantní osvícení i zázračné pilulky úspěchu. To jediné, co nás ovšem vede dál, je přiznat si, že na mnoho otázek se nám v současnosti prostě nedostává odpovědí. Což nesmírně bolí, především náš „mužský princip“, který je na řešení přímo fixovaný. Seberme tedy odvahu a zkusme to bez nich, bez řešení i bez lídrů.

4. Skromnost
To slovo zní tak strašně nábožensky, že jsem ho váhal použít. Ale pokud chceme přežít, „udržitelný rozvoj“ je bohužel málo. Musíme se začít, ach ouvej, udržitelně zmenšovat. Akceptovat to, že několik let či desetiletí neporosteme, možná i déle. Alespoň ne skrze HDP, výdělky, počet nalétaných mil či koňských sil našeho auta. Dokonce i počet termínů v kalendáři – dříve kritérium úspěchu – by mohl klesnout! Začínáme chápat, že dosavadní růst totiž končí v blázinci nebo na hřbitově. Zkusme namísto toho vypnout mobil (nebo ho nevědomky zapomenout doma případně si ho nechat ukrást ;-), potkat se s přáteli mimo FaceBook, nebo jen tak ležet pod stromem. Úplný megatrend je: Nicnedělání.

5. Lokálnost
Nejsou to jen farmářské trhy, co se v tomto směru šíří. Lokalita je „in“. Tak třeba: U kostela na Míráku zpívá skrumáž lidí na Štědrý den koledy. Normální a lokální Pražáci rozdávají cukroví, sýrové tyčinky, baví se spolu. Sousedi, kteří se dříve neznali, spolu začínají mluvit (i mimo Vánoce!); o počasí, o uklizení dvorku, o dětech. Kamarádi si chtějí najmout penzion, aby bydleli pospolu. Nebo založit vesnici. V obyčejné pražské tramvaji se dějí zázraky – lidé spolu mluví! Váš soused může být báječný člověk! Jen s tím někdo musí začít.

6. Intuice
Rozvoj a význam intuice souvisí s bodem 2. Intuice je to, co nás vede, ještě než začneme o věci přemýšlet. Její rozvoj (pravá hemisféra!) by se pomalu mohl stát předmětem na základní škole, neboť její používání nejen že usnadňuje život průměrně o 43,8%, ale otevírá nás přímému, meta-racionálnímu pochopení souvislostí. Což je v dnešním super-komplikovaném světě ten úplně pravý balzám na duši.

7. Umění mísit protiklady
Dost bylo „mužských“ a „ženských“ cest, levicových a pravicových stran, černých či bílých strategií. Definitivně jsme pochopili, že jin a jang se neustále mísí, že nahoře i dole je neoddělitelné a miš a maš jsou v tantrickém spojení. A ačkoliv mají polarita, vyhraněnost a věrnost „té pravé metodě“ své výhody (působí tak nádherně panensky neposkvrněně), budeme se víc a víc zabývat nedokonalostí učení, vlastním stínem (lze ho vůbec oddělit od toho našeho „světla“?) a normálností. Prostě mišmašem. Neboť král a královna jsou ti, kdo vnímají svět jako celek, nikoliv jako ideologii.

Tak ať se vám daří. Úchvatný 2014 přeje
Jan
patatina
11.1.2014 - 16:45
0|0

patatina » Freja
CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2014

Vyhlídka na nový rok vyvolává vždy vzrušení, nechceme nevýrazný rok a rozhodně nechceme už žádné problémy!

Bude rok 2014 lepší? Naše očekávání i možné obavy osvětlí jako každý rok mocné vesmírné celebrity, které jsou už připraveny rozevřít oponu velkého jeviště s názvem „ŽIVOT“.

Za výkon roku nebudou nominováni Uran ani Pluto

Roli činovníků Urana a Pluta známe už z minulých let a nutno dodat, že se svého navyklého scénáře hodlají zuby nehty držet i v roce 2014.
Především na počátku roku nás nesmí odradit, když se nám budou věci jevit poněkud nejisté a možná zmatené. Samozřejmě se nám nemusí některé situace zamlouvat a nemusíme se vším souhlasit, chce to trpělivost, ale jedno je jisté – co se týče ocenění za výkon roku, naši umělci Uran a Pluto rozhodně nominováni nebudou.

Uran v Beranu se chová jako nezkrotný teenager

Pokusme se ale teď na to podívat z lepší stránky. Uran se díky své zátěžové konstelaci a umístěním ve znamení Berana může sice chovat jako nezkrotný teenager, což s sebou nese nečekaná rozčarování, kdy se dostanete z nuly do bodu varu, ale na druhou stranu vás tento planetární excentrik přiměje osvobodit se od staré mentality a nasměruje vás k procesu změny a novému začátku!

Uran = změny politické, technologické i přírodní

Uranův vliv souvisí s velkým mechanickým vývojem a technologickými zázraky, také nečekanými změny v módě, zvycích, politice, komunikaci a mnoha dalších odvětvích, které potřebují neustálý růst.
Ve znamení Berana působil i v letech 1928 – 1934, kdy se jeho energie odrážela v mnohých vynálezech, průkopnictví letecké dopravy, ale také například v nepředvídatelném finančním chaosu a politických konfliktech. Nyní sehrává znovu svou velkou roli, a to od roku 2010, kdy jsme svědky mnoha změn, které od té doby proběhly, také například výrazného nárůstu počtu požárů, sopečné erupce a tsunami. Jsme více novátorští, ale i netrpěliví. Jeho energie pracuje také na úrovni mimosmyslového vnímání.

Astrologická mandala
V tomto amuletu se spojuje současně celá řad symbolů a znamení, které nás ovlivňují. Krásný stříbrný amulet, který svému nositeli může sloužit jako šperk, kalendář nebo inspirace!

Do dějství dobrácky vstupuje Saturn

Ten se svou aurou znamení Štíra potvrzuje hluboké procesy a schopnost přicházet věcem „na kloub“. Saturn, starý mudrc, dokáže být skvělým soudcem dokonalosti a v roce 2014 zdůrazňuje i témata jako například psychologii, hlubokou lásku, sexualitu, daně a poplatky a nutí nás vypořádat se s realitou.
V harmonickém aspektu s mocným Plutem nám posvítí na cestu, abychom viděli, kam až se můžeme dostat.

Na rozlehlém hvězdném jevišti nezahálí ani Neptun

Ve znamení Ryb, kde se cítí jako doma, stává se skutečným mistrem duše. Je rozpouštědlem hranic mezi lidmi, plný esencí magie a krásy, zároveň i katalyzátorem veškeré naší touhy po všem zvláštním a neobvyklém.
Obdarovává nás soucitem, podporou, vyšší citlivostí a duchovním vnímáním, čímž změkčuje tvrdší okraje krizí a mnohé učí dovednosti navigace ve svých vodách. Stejně jako moře, představuje totiž přírodní síly mimo naši kontrolu a tudíž nás chce naučit orientovat se v měnících se proudech života a na samém dně najít poklad!

Prohloubení lásky a vztahů

Jeho konstelace věstí hlubší lásku, nikoli lhostejné vztahy a ochlazování romantiky, Neptun žádá mnohem víc a v harmonické vazbě s Jupiterem v Raku si skvěle přizvukují. Ani tento jupiterský umělec se neskrývá za oponou, nýbrž rozdává radost, pouští do hlediště konfety obětavosti, něhy a dohlíží na spokojenost.

Léto - počátek šťastných událostí!

Od léta se navíc náš milý principál přestěhuje do znamení Lva, kde bude lámat rekordy v otvírání srdcí. V příjemném aspektu s Uranem se postará o nečekaně krásné náhody, které vyretušují překážky, jež do této chvíle mohly vadit v rozletu.
Budeme mít pocit, jakoby štěstí začalo před námi náhle kvést, rozdávejme tedy hřejivost a vnitřní radost, dávejme, aniž bychom očekávali něco na oplátku – natrhejme si těch květů co nejvíce!

http://www.astrolinka.cz/clanky/zvyky-a-tradice/celkova-predpoved-na-rok-2014/?stranka=11
Freja
11.1.2014 - 16:49
0|0

Freja » Mitea - Timea
:44: není to nadšeně optimistické,ale uvěřitelné...mě to přijde fajn :4:
Mermaid of Carribbean
11.1.2014 - 16:54
0|0

Mermaid of Carribbean
Doreen sem tudlenc videla na prednasce a vypadala tak mizerne, ze vod ni uz si radeji nenecham predpovidat ani kdyby mi za to vona sama platila

zkusim to video vyhrabat, at se pokoukneme..
ikica
11.1.2014 - 18:07
0|0

ikica
Ahojte!Môj pocit z výkladov je zhruba takýto:Doreen-povzbudenie,ale pôsobí to všetko tak nejak prchavo,veľmi étericky až neisto,
Hannah-drsné ako z čiernej kroniky,pripravme sa na najhoršie a začnime si pomaly zhlábať rakvy, pan Bílý-triezvo,konkrétne a jasne.K bodu 5 lokálnosť-za posledné mesiace som si tiež všimla
že sa oživujú staré vzťahy s priateľmi a prichádzajú noví,ľudia sú k sebe otvorenejší a žičlivejší..Stúpa záujem mladých o kultúrne dedičstvo-napr.majú veľký záujem o folklór,utužujú a zlepšujú sa vzťahy medzi deťmi a rodičmi.Je zábavné a milé sledovať ako sa vedia zapojiť s deťmi do pohybových hier a tancov... :1: Pred Vianocami aj na Silvestra bolo u nás na námestí najviac ľudí za posledné roky. :34:
nemoomen
11.1.2014 - 19:18
0|0

nemoomen » Freja
ahoj
v roce 2014 se zase stane vše co se stát má a nikdo z nás se tomu nevyhne prožijeme to co prožít musíme at chceme nebo ne
to je jistý zase budeme zažívat utrpení i štěstí protože to jsou strany jedné mince zvané život to co je důležité je to jak se naučíme tyto věci přijímat a vyrovnávat se s nimi obě ty strany jedné mince potřebujeme ke svému vývoji samozřejmě že nikdo nechce trpět a každý chce být jen štastný ale takhle to bohužel nefunguje plaveme v moři života a nikdo nám k tomu nedal návod takže se každý z nás musí naučit plavat jak nejlíp umí a i a nebo hlavně o tom život je .Rád slyším že tématem 2014 je jednoduchost a dost bych to doporučoval sám se o ni snažím už dost dlouho a dost mi to nejde ale tam kde se to daří
vidím její kouzlo krásu a sílu at je pro všechny bytosti rok 2014 rokem harmonie radosti štěstí :34: jednoduchosti a pokoje :34: :34: :34:
Tulinka
11.1.2014 - 19:44
0|0

Tulinka
Na konci roka sa ma opytaj a potom ti poviem aky bol rok 2014.Ak mam byt uprimna ziadne predpovede neberem,lebo ludia si ani neuvedomuju,ze tym vlastne co si beru na plecia.Jedine ak tak,ze je rok 7 a to je cesta duse,vedomia.7 je pokora,trpezlivost a cesta do svojho vnutra
kolacek
11.1.2014 - 19:45
0|0

kolacek » nemoomen
:18: :44:
Mitea - Timea
11.1.2014 - 19:50
0|0

Mitea - Timea » Tulinka
Tuli,,neber,ani mi si neberieme.. :4:
Je to len orientacný bod kade sa tá energia bude prevazne uberat....astrológia a numeralógia sú presné..
Ale najlepsie sa je riadit svojim srdcom :1:
Tulinka
11.1.2014 - 20:22
0|0

Tulinka » Mitea - Timea
Moja ja berem numerologiu skor zaklad a to uz je na kazdom ako sa bude chciet rozvijat a aku cestu si vybere.Astrologia tu neriesim,lebo skor si precitam majsky kalendar a ten mi viac sedi.Uz neruiesim druhe osudy a ani im nepredpovedam.Je to zasah.Lenze to je moj nazor a nemusi nikto s nim suhlasit
Smazaný uživatel11.1.2014 - 23:02
0|0

Smazaný uživatel (Libas) » Mitea - Timea
:4: Ano na srdíčko nesmíme zapomenout
Mě stačí že vím že nastává rok dřevěnýho koně . A nějak se tomu přizpůsobím aby mě bylo dobře :15:
Player
12.1.2014 - 9:45
0|0

Player
No - takhle.

Předpověďi na rok většinou nevyjdou.
Zpětně,když se udělá retrospektiva předpovědí - tak z každé něco platí a neplatí.

Nicméně - s tou vodou souzním. Že země zvrací. To se mi taky líbí. Sám vidím ,že tenhle způsob života civilizace založený na brakování planety už prostě končí. Jsme ve slepé uličce,ale příroda si poradí. Krach světové měny? no vždyť ta už defacto zkrachovala. Byla to stavba z kartonu, kterou postupně rozkládá déšť.Už nelze zachránit a jenom čekáme na ten soudný den. Kdy najednou všichni budeme míst stejně - kulový. Bohatí budou peníze sypat do popelnic či vyhazovat oknem na ulici.

Ale jestli to bude 2014,17 či někdy jindy,toť otázka.

Kolik musí ještě roztát arktického ledovce,aby se zastavil golfský proud? Pár promile. Jakmile se zastaví, z území po pyrenejský poloostrov bude druhá Sibiř.

Kolik nám dává času yelowstonský supervulkán? Minutu či 400 let?

Ale tohle vše je součást plánu.Zase vstane Fénix z popela. Lidský duch může třeba pár miliónů let počkat doma - ale zase se vrhne do práce na tom dobrém i špatném. Země je jenom divadelní pódium pro naše duše,tak, jako jiné světy.
nemoomen
12.1.2014 - 13:17
0|0

nemoomen » Smazaný uživatel (bubobubo)
ahoj ja to tak taky beru a nijak se vůči tomu nevymezuju jen jsem přidal svůj pohled nic víc :1: :34: :34: :34:
šamanka.Janka
12.1.2014 - 20:10
0|0

šamanka.Janka
Rok 2014 přinese každému něco jiné, máme ještě něco pochopit, zpracovat. Co jsme si zaseli v minulém roce , to letos budeme sklízet
Pithecanthropus erectus
12.1.2014 - 20:11
0|0

Pithecanthropus erectus » šamanka.Janka
..ostatně jako každý rok.... :4:
Pithecanthropus erectus
12.1.2014 - 20:15
0|0

Pithecanthropus erectus » Player
:44: :44:

...a proto žijme tak, jakoby každý náš den měl být tím posledním...jak kdosi moudrý řekl..... :4:
šamanka.Janka
12.1.2014 - 21:04
0|0

šamanka.Janka » Pithecanthropus erectus
Ano, ale v tom letošním by to sklízení mělo byt intenzivní.
Svítání
13.1.2014 - 9:01
0|0

Svítání » Tulinka
:34: :44:
Svítání
13.1.2014 - 9:04
0|0

Svítání » šamanka.Janka
Tak to se těším......
Mitea - Timea
19.1.2014 - 20:59
0|0

Mitea - Timea
Pravda bez kompromisov

O co v roku 2014 pojde ??

Je rok PRAVDY.
To co bylo skryto, ať už úmyslně nebo z neschopnosti či nedostatku odvahy pravdivě vidět, bude odkryto. Bude to lehké/lehčí pro ty, kteří už dříve toužili žít a mluvit pravdivě. Bude to bolestné pro ty, kteří něco skrývají nebo se sami před něčím, před sebou schovávají.

Je rok TĚLA.
Kdo doopravdy chce, může se uzdravit, může přepnout na vyšší frekvenci. Kdo nechce (ač třeba říká, že by chtěl), může se potýkat i s vážnými chorobami. Jestli chceme doopravdy, nebo to jen sami sobě nalháváme, poznáme podle toho, co děláme. Je tedy třeba všímat si rozporů mezi slovy a činy. Vzhledem k tomu, že je rok pravdy, půjde nám snáz tyto rozpory uvidět.

Je rok SMRTI.
Má v nás i kolem nás zemřít vše nepotřebné - myšlenky, postoje, struktury, nýávyky, vztahy, které svazují či způsobují stagnaci... Máme doslova zemřít, abychom se znovu narodili. Žádná velká změna se neodehraje jen tak, vždy bude třeba něco pustit, aby mohlo něco nového přijít. Vždy je něco za něco. Bude to v tomto pořadí: nejdřív pustit, jít do té nejistoty, že už nic třeba nepřijde. Pak teprve může něco přijít. Mnoho lidí to nezvládne a zemřou fyzicky. Bude hodně smrtí. To není strašné, smrt je vždycky volba.

Je rok LÁSKY.
Láska není zamilovanost, není to chodit s někým, nastěhovat se k němu nebo nastěhovat si ho domů. Jde o lásku dvou svobodných bytostí, lásku, která nesvazuje. Jde o přijetí druhého se vším, co k němu patří. O to být přijat se vším, co ke mně patří. Jde o to nemuset být jiný, než jsem, abych mohl být milován. Jde o lásku k nedokonalému. Lásku bez nároku, co ten druhý musí nebo co já musím. Nejde o to řešit si prostřednictvím druhého své problémy. Nezaplňovat si druhým člověkem svá prázdná místa. Neučinit druhého smyslem a náplní svého života. Je rok pravdy, každá faleš se nakonec ukáže a přinese bolest, zároveň ale očištění.

Je rok SPOLEČENSTVÍ.
Lidé se budou sdružovat a sdílet své životy. Každý bude každému učitelem a zrcadlem. Všechno své vědění máme předávat dál, proto ho máme, abychom ho předávali. Nic si nemáme nechat pro sebe. Jeden druhému budou lidé pomáhat, ale svoboda bude zachovaná.

Jestli jste něco z toho četli neradi, pak je to vaše téma a máte se jím zabývat.

Arentas - Bizoní Žena
Pithecanthropus erectus
19.1.2014 - 21:08
0|0

Pithecanthropus erectus » Svítání
vypadá to zajímavě....hlasuju pro to, aby se to vyplnilo.... :6: :6: :6:
movvin
21.1.2014 - 17:19
0|0

movvin
Tady odkaz na channelingové poselství na rok 2014 od Zdenky Blechové:
http://www.zdenkablechova.cz/poselstvi-channelingem/poselstvi-na-rok/poselstvi-na-rok-2014

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -