... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Nadpřirozené schopnosti člověka

25.10.2014 - 17:12Pithecanthropus erectus
Zajímavé výsledky, kterých dosáhla skupina vědců v oblasti, která na duchovních portálech bývá předmětem mnohdy ostrých sporů.

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/335-objevy-ruskych-vedcu-prinasi-vysvetleni-nadprirozenych-schopnosti-cloveka
Upraveno: 25.10.2014 - 17:12, Pithecanthropus erectus

Příspěvky v diskuzi (2)

10_GOTO_10
26.10.2014 - 12:33
0|0

10_GOTO_10
zajímavé to je - měnit si DNA jen sugescí anebo vnějším vzruchem :1:, jo, to by se mi líbilo :44:
Škoda, že je to jen na úrovní "populárního popisu" 100+1 a chybí konkrétní vysvětlení/doložení jak to přesně funguje (např. co se myslí tou "modulací" (tedy jaká frekvence se moduluje, co je nosná frekvence, následná interakce s A, G, C, T molekulami, atd..), či jak funguje zmiňovaná "hyperkomunikace" (asi prostřednictvím energetického pole(zmiňuje se matrice)?)), jak je toto pole/matrice popsána (vlnová funkce/vlnové rovnice), atd..

no a úplně upřímně: jakožto odchovanec různých těch "Čtení na dovolenou", atd..jsem asi už trochu zaujatý k ruským (dříve sovětským) "objevům" :5:, takže to info tipuju na jeden z výstupů nějakého "grantového výzkumu", jehož součástí je(musí být) také publikace v médiích :5:
Upraveno: 26.10.2014 - 12:35, 10_GOTO_10 
Pithecanthropus erectus
27.10.2014 - 9:36
0|0

Pithecanthropus erectus » 10_GOTO_10
Já osobně jsem také skeptický k takovýmto článkům, ale jsou prostě věci které existují,jsou prokazatelné a opakovatelné a které se příčí našemu dosavadnímu poznání.Je všeobecně známo, že to ,co člověk ze svých schopností využívá, je jen špička ledovce.Nedávno se mi dostala do ruky kniha Hvězdy Ťan Šanu, ruského autora Lenského.Ještě než ti tady pošlu předmluvu k této knize, chci říct, že mám povědomost o člověku, který se s Lenským osobně setkal, takže se v tomto případě o kachnu nejdná.Dlouho jsem bádal, jestli je vůbec možné to, co o něm v předmluvě píší a tenhle článek, pokud se zakládá na pravdě, by mohl být vysvětlením....a teď ta předmluva :

Autorem knihy je osobnost, jejíž jméno se v kruzích Kremelského a Pentagonského vedení tajných služeb, kosmonautů, diplomatů, vysoce postavených důstojníků armády a výzkumných pracovníků tajných laboratoří vyslovovalo jen šeptem.Výsledkem jeho vědecké práce je celé pokolení mnohopolárních prostředků (současné technické prostředky jsou dvojpolární povahy: elektrické napětí, magnetické pole, anoda-katoda….)
Rezultáty jeho experimentů jsou unikátní: levitace objektů v prostoru, vzájemné pronikání předmětů skrze sebe, řízení růstu biosystémů, telekineze, studená jaderná reakce a mnoho dalších.
V zemích bývalého SSSR, Indii, Usa Izraeli je známý zakladatel školy rozvíjení rezervních možností TAGLAR, která je syntézou psychotechnik Orientu a technologiemi západu.Je známý i jako spisovatel, skladatel a vědec.

Pochází ze sibiřského bohatýrského rodu.Jako dítě projevoval neobyčejné vlastnosti.Stádo krav které pásl, ho poslouchalo na rozkazy vydané jen v jeho myšlenkách.Vlaštovky poletovaly přelétaly ze stromu na strom podle jeho přání.Rozuměl řeči zvířat, viděl skrze stěny, předvídal události dřív, než se udály.V mládí se se díky svým fenomenálním schopnostem dostal do kontaktu s japonskými samuraji, šamany, ujgurci, dungany, lámy v klášterech, jogíny i představiteli různých náboženství.Svoje mládí prožil v horách Ťan Šanu , v klášterech Číny a Tibetu, ve zlatých dolech Jakutska a na dalších místech, pro běžného smrtelníka nedostupných.Po návratu do západní civilizace, si osvojil západní vědní obory na univerzitách.Postupně na principech a medodách vědy zopakoval to, co vyzkoumal přímo na sobě.Vyvořil syntézu psychotechnik Východu s vědeckým přístupem Zápasu.
Je zakladatelem mnohopolárnosti, revoluční vědu o člověku, jako biosystému.Demonstroval ohromující fenomény lidských rezervních možností v laboratorních podmínkách, publikoval víc než stovku vědeckých prací.Protokoly experimentů potvrdili lékaři, fyzici, výzkumní pracovníci, důstojníci armády.V současnosti autor knihy vede lekce v různých zemích světa

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -