Hlavní stránkaBoční panel
3.11.2014 - 10:50 | Nikdo | |
Proč se vlastně říká mužům, kteří se ocitnou v - pro ně asi nepříjemné situaci - "paroháč"? (řeším tuhle otázku od soboty, kdy se v lese v husté mlze proti mně najednou objevil krásný muflon s obrovskými rohy, kterým se říká "po myslivecku" toulce) ![]() | ||
Upraveno: 4.11.2014 - 11:53, Nikdo |
![]() ![]() | 3.11.2014 - 11:37 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
Možná proto, že ty na ně nedohlédneš, zato všichni ostatní je vidí..... ![]() |
![]() ![]() | 3.11.2014 - 13:48 | | | ||
gucumatz | ||||
On teda muflon vlastně nemá parohy.Má rohy a říká se jim toulce.Ale to je jen taková věcná.Jinak teda souhlasím s Píťou.![]() |
![]() ![]() | 3.11.2014 - 13:58 | | | ||
Glimmer Man | ||||
To se sešli tři jeleni dva z nich měli výstavní parohy a jeden neměl žádný. No a tihle tři jeleni ucítili laňku... A ti dva s hezkýma parohama hnedka začli poměřovat svoje síly a soupeřit o laňku. No a ten třetí ji zatím obskočil. A od tý doby se říká, že kdo má parohy, tomu partnerku kuká někdo jinej. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 3.11.2014 - 14:01 | | | ||
movvin » Pithecanthropus erectus | ||||
Jéé to je hezké vysvětlení... a pravdivé. Všichni okolo to vědí jen ten jediný ne... no ze života ![]() |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 11:49 | | | ||
Nikdo » Pithecanthropus erectus | ||||
No co, čím větší, tím lepší. Nemá se nositel za co stydět. Velké parohy = pořádný samec.![]() |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 11:52 | | | ||
Nikdo » gucumatz | ||||
Dobrá věcná připomínka - opravuji. ![]() (všemu, co je delší než 25 cm a je to navíc i zakroucené, říkám parohy) |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 11:54 | | | ||
Nikdo » Glimmer Man | ||||
Na tom něco je.![]() |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 12:00 | | | ||
Glimmer Man » Nikdo | ||||
Jo jo... to je propracovaná a promyšlená teorie, takže není technicky možný, aby na tom něco nebylo. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 18:05 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Nikdo | ||||
počkej.....to delší než 25 cm a zakroucené...víš jistě že mluvíš o parohách?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 18:13 | | | ||
karamelan | ||||
je to zvláštní, tohle je jeden z výkladů : Souvislost paroží a sexuality: paroží jako sexuální symbol jelena, namleté jelení rohy byly pokládány za afrodisiakum. Řecký mýtus o tom, jak byl nešťastný hrdina proměněn v jelena za to, že viděl nahou bohyni Artemidu a pak ho rozsápali vlastní psi. - Představa o nevěře ženy, když muž je na lovu, tedy vzdálen. - V češtině máme rčení „být z toho jelen“. Používá se spíše pro zmatenost, ale odkazuje i k tomu, že dotyčný se ve světě neorientuje, eventuálně je prostě pitomý. Tedy paroháč by pak také mohl vyvolávat podobné asociace. - Na parohy si jelen sám nevidí, ostatní však ano. Odkazuje tedy na jakousi slepou skvrnu, na něco, co dotyčný neví, ale o čem si jinak vrabci na střeše štěbetají |
![]() ![]() | 4.11.2014 - 18:21 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
já bych řekl, že než parohy, by se mělo říkat raději toulce, protože ty ženy se vlastně toulají jinam.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 12:26 | | | ||
Vím to zcela jistě, že mluvím o parohách, jenom moje vyjádření se bylo poněkud dost neobratné. ![]() Doplňuji tedy, že všemu tomu, co roste z JAKÉKOLIV HLAVY a co je delší než 25 cm a je to navíc i zakroucené, říkám parohy ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 12:43 | | | ||
Nikdo » karamelan | ||||
![]() Já jsem jelen z toho, co všechno se považuje za afrodisiakum - celer, petržel, zázvor, vstavač mužský ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 12:46 | | | ||
Toulce jsou dost výstižné. Sousedka kdysi říkávala, když její muž opakovaně na pár dní zmizel....nojo, táta, zase má toulavou.... ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 13:50 | | | ||
Glimmer Man » Pithecanthropus erectus | ||||
To ses zasnil, co?? A co teprve přítomné ženy... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 15:55 | | | ||
Budd2 » Glimmer Man | ||||
![]() Ne všechno co vypadá majestátně je praktické na nošení ![]() |
![]() ![]() | 5.11.2014 - 15:57 | | | ||
Glimmer Man » Budd2 | ||||
Však... já bych to nechtěl. Utěšovat velryby by mě asi totiž nebavilo. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.11.2014 - 14:29 | | | ||
Budd2 » Glimmer Man | ||||
Je asi taky ne.Furt by to ještě bylo pod jejich rozlišovací schopností ![]() |
![]() ![]() | 8.11.2014 - 17:49 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Glimmer Man | ||||
já už sním jen o pohárku dobrého červeného ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.11.2014 - 10:04 | | | ||
No - nevím, nevím... (drobný překlep v tvém příspěvku v diskusi o "důsledcích důslednosti" skoro usvědčuje tvé podvědomí o něčem jiném ![]() |
![]() ![]() | 10.11.2014 - 19:52 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Nikdo | ||||
podvědomí je sviňa, ale tu vždycky zaženu......víno zpěv a ženy to je ta správná metla na starobu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |