... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Aby se to vědělo i tady

25.11.2014 - 19:52charri
Na facebůčku už to je, sem jsem to zkopírovala, neb Evoty má nějaký problém s přihlášením sem :33:

Haló,haló!
Dáva sa na známosť,že 28.12.2014/sobota/ V 16 hod u Križánka /oproti Stodolnej/ v Ostrave sa koná rozlúčková Akcia so Starým rokom. Účasť všetkých svedkov,ktorý s ním prišli do styku nutná!
:42:

Příspěvky v diskuzi (43)

Glimmer Man
25.11.2014 - 20:11
0|0

Glimmer Man
Evoty zapomněla heslo nebo přezdívku? Přihlášení jinak normálně funguje... Pokud vím.

Ale do Ostravy nepojedu, a už vůbec ne do stodolní... tam se to prej pere až hrůza... :3:
Freja
25.11.2014 - 22:57
0|0

Freja » Glimmer Man
:10: :10: dobrá slovní hříčka,to slyšim prvně :44:
Smazaný uživatel27.11.2014 - 10:11
0|0

Smazaný uživatel (anja)
Evoty má asi jiný kalendář než já :3:
já tamj mám prosincovou sobotu 27.12.
to je nějaké nové místo? tam to ještě neznám :16:
Pithecanthropus erectus
27.11.2014 - 10:16
0|0

Pithecanthropus erectus » Smazaný uživatel (anja)
hodil by se nějakej odkaz na tu hospodu, i když se dá vygůglit.... :4:
Smazaný uživatel27.11.2014 - 10:28
0|0

Smazaný uživatel (anja) » Pithecanthropus erectus
mne to pod tím názvem hodilo toto
http://www.dlouha100ry.cz/mapa.php
nevím, jestli se to skutečně ono :31:
Pithecanthropus erectus
27.11.2014 - 19:53
0|0

Pithecanthropus erectus » Smazaný uživatel (anja)
nenašel jsem jejich přímý stránky, ale tohle by mělo stačit

http://www.hele.cz/u-krizanka
raduza.s
28.11.2014 - 14:33
0|0

raduza.s » Smazaný uživatel (anja)
Je tam chyba..sraz je v neděli 28.12... :46:
charri
29.11.2014 - 10:09
0|0

charri » Glimmer Man
Vůbec netuším :33: víš jak to někdy je, ček zapomene heslo, když někam dlouho nechodí, někdy se nepodívá do pošty a pak se divím, že vjecy jsou jinak.....to je prostě Evoty :10: takže nevím....a ta hospoda není na Stodolní, takže žádná hrůza tě tam nepotká :2:
charri
29.11.2014 - 10:09
0|0

charri » Freja
...kolik třešní tolik višní? :6:
raduza.s
15.12.2014 - 12:23
0|0

raduza.s
Ahoj lidi,ptám se i zde...kdo teda dorazí na sraz?? :31: zatím je nás hlášených 4,5..to je teda bída :33:
Budd2
15.12.2014 - 13:34
0|0

Budd2 » Glimmer Man
Buď máš úplně aktuální,nebo úplbě špatné informace.Stodolní byla cca před 2 roky jedna z nejbezpečnějších ulic v Ostravě,kde ses nemusel bát ani v 01.00 na procházku.Oni majitelé těch diskoték a barů do nich nacpali dost peněz a nestojí o negativní reklamu.Proto si tam platí i vlastní ochranky a co jsem viděl,tak si tam nikdo nedovolil dělat bordel - i opilej věděl,že by ho rychle vykopli :36: :5:.
Před 10 lety to ovšem bylo jinak... :35:
Upraveno: 15.12.2014 - 14:13, Budd2 
Pithecanthropus erectus
16.12.2014 - 9:35
0|0

Pithecanthropus erectus » raduza.s
Radúzko, já na stopro, jak dycky..... :41:
charri
18.12.2014 - 18:24
0|0

charri » raduza.s
Za mně můžu říct, že termín je nevhodně zvolený :45:, vím, že původně měl být v sobotu, no ale co už nadělám.....v neděli se mi to nehodí, ale je fakt, že kdo chce tak si to zařídí :46:
raduza.s
18.12.2014 - 20:32
0|0

raduza.s » charri
Za mě,je mi to fuk,jestli sobota nebo neděle,ale v sobotu by nebyl Míček,protože koncertuje a když bych dorazila bez něj,neměl by vám kdo brnkat na nerv :2: a vůbec,dycky se najde někdo,kdo brblá a mě už to neba :36: :5:
raduza.s
19.12.2014 - 20:45
0|0

raduza.s » raduza.s
Napíšu raději dříve,nežli později..Letošní sraz odpískavám,proč,nebudu psát..Tak to je..Zlobte se na mě,nebo ne,to už je na vás.. :46:
Pithecanthropus erectus
21.12.2014 - 19:01
0|0

Pithecanthropus erectus
Milí ostraváci……

nevřícně čtu, že náš tradiční srazík je odpískán…..a to i přesto, že byl daleko dopředu avizován a že se v tuto dobu koná vlastně každoročně.Nevím co se s vámi všemi stalo,že najednou necítíme potřebu, zvlášť v tuto dobu blízkosti lidí, se znovu setkat.Nemohu tomu uvěřit.

Pepíčku a Ilon, jestli se tam odněkud na nás díváte, je mi před vámi, za nás za všechny pořádně stydno. Váš zklamaný Píťa.
:3:
Pithecanthropus erectus
21.12.2014 - 19:24
0|0

Pithecanthropus erectus » Pithecanthropus erectus
Pokud chce někdo můj povzdech přetlumočit těm kteří jsou roztoulaní po všech koutech FB, mají mé svolení.
gucumatz
21.12.2014 - 20:04
0|0

gucumatz » Pithecanthropus erectus
Možná jsem to špatně pochopil,ale přišlo mi to tak,že Radůzka ruší svou účast na Ostravským srazu a ne,že by rušila celý sraz,jako takový. :9:
Mortina
21.12.2014 - 21:04
0|0

Mortina » Pithecanthropus erectus
Ale no taaak...ja vim, ze je to smutny ale zas to ber jinak...ten svatecni "shon" kdy probihaj i rodinny navstevy a nevim co vsechno...navic doba je takova, ze spousta lidi maka svatek, nesvatek, vikend nevikend...spis bych povazovala za zazzrak kazdej sraz, kterej v tomhle obdobi kdy driv vysel.....a stydet se za ostatni? Nesil...stydett se muzes za sebe nebo za deti, ktery blbe vychovas ale za partu lidi, ktery proste z ruznejch duvodu nemuzou, to mi pride zbytecne dramaticky.
Hele predvanocni sraz co delala Ebeka byl nakonec taky mensi...sem az na miste zjistila, ze byl na ten den svolanej "konkurencni# sraz...to je ziivot...nehroutila bych se z tohho...navic sem koukala, ze holky uz tam spekulujou o lednovym srazu...to je hezky ne? To uz se zas zivot vrati do normalu a bude to svatecnejsi udalost. :23: :41:
Budd2
21.12.2014 - 23:52
0|0

Budd2 » Mortina
Asi trochu OT,ale kam s tím ? :13: Pro mě by účast cca poloviny přislíbivších byla hodně nad laťkou :6: .A ani bych si nestěžoval na námořníka a jeho mírně laxní přístup (asi flegmouš,chápu ho :5: ).Nakonec ale přinesl všechno :18:,tak vocode ? Nehráli si tam na grandhotel,ale na loď :23: (ještě že se nechodilo čůrat přes zábradlí :10: )
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 9:15
0|0

Pithecanthropus erectus » Mortina
omlouvám se že to bylo dost emotivní, ale to je vždy proto, když člověk na něčem lpí....a já lpím nejen na celé nasjdisácké partě, ale i na duchu, který tu Pepa zanechal.To stydění mi vypadlo z huby proto, abych právě upozornil na to, jak bylo vždycky kolem něj všechno semknuté a zrovna v tuto dobu mi to přišlo líto.....Nu což...stalo se.

Přeji vám všem krásné a pohodové vánoce.... :43:

:34:
Freja
22.12.2014 - 9:17
0|0

Freja » Pithecanthropus erectus
Krásné vánoce a v novém roce spoustu splněných přání...pro vás všechny :41: :42: :43:
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 9:31
0|0

Pithecanthropus erectus
A ještě jednu poznámku mám.....když se domlouvá sraz, měl by se domlouvat na jednom místě, kde jsou všichni registrovaní, ne po všech koutech a jeden pak neví co a jak.Vždycky před každým srazem taková diskuze ožila, těšili se všichni ( viz zrovna ten Ebelčin sraz) a tady na mně nedýchalo nic, jako by všichni umřeli.....Podle toho taky vypadá účast.....
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 9:55
0|0

Pithecanthropus erectus
Drahoušci nezlobte se, ale já se musím doblít.....

Právě proto, že před každým srazem byla ta těšící se atmosféra, to jak všichni každým srazem tady žili,přilákalo to vždycky i ty, co jsou zdaleka a ti cesty nikdy nelitovali a na mnohých srazech bylo pořádně nabito.Ale i tak....i kdyby měl být srazík třebas jen komorní ,pořád by mělo být cítit, jak o sebe stojíme a jak se těšíme z naší přítomnosti.A o tom tady hlavně mluvím. :24:

Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům.

raduza.s
22.12.2014 - 9:56
0|0

raduza.s » Pithecanthropus erectus
No ano,přesně Píťo,nikdo nepsal,ikdyž jsem se ptala..a najednou se zvedla lavina,až když jsem napsala,že to odpískávám..Nemusela bych říkat proč,ale udělám to..Hlavní důvod je,že mi přijede 27.12.dcera z Italie,po půlroce na pár dnů,tak jí dám přednost před srazem.. a další je ten,že zde panují jakési špatné konstelace a já doufám,že se do ledna pročistí vzduch a pak se všeci sejdeme s lepší náladou..Jinak holky psaly,že by se sešly i tak na pivo v Kolovrátku i v menším počtu v termínu,který už je domluven.
Jinak nevím co bych dodala,akorát snad to,že si pamatuju,že ani Pepovi se nechtělo organizovat srazy,protože se našel dycky jakýsi problém..nechal to pak na mě a mě už to taky přestalo bavit zařizovat..no tak teď to schytala prozměnu chudák Evoty..
Takže...klid a mír všem a brské setkání v lepších časech..rybičko zlatá,přeju si :46: :41:
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 10:14
+1|0

a tom mluvím Radůzko.....holky psaly.....kde psaly? proč o tom neví spousta lidí?...proč všichni nepíšou tady, kde máme "doma", byť většina ptáčků někam vylítla z hnízda?....Odjakživa je to tak ,že termín nemůže pasovat všem a organizace není ideální....to přece nemůže být deprimující, pokud se nemusí zajišťovat rezervace noclehů a pod.
Nu což..jak říkáš- nashledanou v lepších časech. :25: :34:
raduza.s
22.12.2014 - 10:22
0|0

No však víš kde,nemůžu mluvit za ně,já psala tam i tam.. :23:
Pro mě organizace srazů byla vysilující,proto,jsem se toho vzdala,asi nejsem ten správný agitátor :5:
Všechno je,jak má být Píťo :1: :4: https://www.youtube.com/watch?v=MsgxSarumyM
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 10:35
0|0

No ano...vím..všechno je jak mám být a jak je.....jen se s tím někdy těžko smiřuje..... :46:
Mortina
22.12.2014 - 10:36
0|0

Já ti nevim...najdisácká parta už je dneska prostě jiná...všechno to co píšeš i potom níž já chápu, rozumím tomu a vnímam to taky...ale co jako chceš dělat? Proč furt někoho znásilňovat? Původní web se rozpad...lidi se rozprchli...teď když je novej web tak stejně furt strašej na fbooku...navíc i tam se to rozdělilo...jedna odnož jede tvrdý duchovno a poměřujou si tam velikost svýho osvícení :10: a zbytek zůstal stejnej...mě taky zrovna nebaví pendlovat mezi x webama...byla bych spokojeněší, kdyby to víc žilo tady, protože tady mi to technicky, obrazově a nevim jak všelijak vyhovuje víc...
Mortina
22.12.2014 - 10:37
0|0

Jo...to je hodně velkej kámen úrazu. :23:
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 11:19
0|0

Pithecanthropus erectus » Mortina
Je to tak jak říkáš Morti.....Nechci nikoho znásilňovat, nemám to ve svým repertoáru, možná jsem chtěl jen některé spící probudit.Nakonec není o co stát, když by se scházeli lidi z musu.Všechno je vývoj a tak to člověk musí respektovat i když my přestárlí, máme víc sklony k nostalgii a tak to smiřování v sobě jde trošku hůř.
Taky bych byl přešťastnej , kdyby to tady žilo ale co naděláš, když sem noví nepřijdou a kdykoliv tu vlezeš tak není s kým hodit slůvko.Šel jsem na FB jen na výzvědy, v přestorjení, abych zjistil co je na tom zasraným FB tak skvělýho, že se k němu všichni upnuli.Seznal jsem že je ještě horší, než jsem si představoval.Od určitý nesvobody, kterou tam cítím ze všeho až po katastrofální uživatelský prostředí.Tady to máme jak v bavlnce a o to mě to více mrzí.To mrtvo tady je tak deprimující že mně stejně zase oslovil ten život na jedné FB diskuzi a místo abych zase z FB zmizel jak jsem měl v plánu, tak tam vesele švitořím a bavím se jak za starých časů.Stále si ale myslím, že největší chybou je to, že tu není seznamka, která by to rozproudila a přivedla nový lidi.No ale nenaděláme nic....můžeme jen nad tím rozumovat. :3:
raduza.s
22.12.2014 - 11:22
0|0

Ještě jsem chtěla dodat,že i na tom fejsu diskuze o ostravském srazu vypadala od začátku stejně,jako tady..prostě to vypadá,že letos není chuť a nálada..jinak si to nedokážu vysvětlit..Najdisáci se rozprchli a mlčí,nebo co..nepanuje prostě ani na fejsu pohoda,něznaju čím to je... :42:
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 12:06
0|0

Je to asi jakési vyhoření....ale to je tím že si za ty roky všichni vidíme do huby, známe svý názory a pokud do diskuzí nepřinesou novej vítr další lidi, tak je to odsouzený k zániku...A ty mi to Radůzko potvrzuješ.Já jsem se přihlásil na "duchovní seznamku....je tam nejmíň dvacet najdisáků a oni tam prostě žijou....to proto, že tam je spousta jiných lidí, kteří přinesou nový názory, nový pohledy a tak je pořád co rozebírat a pořád se čím bavit...a to je princip.Glimm stvořil překrásnej web a je velká škoda že trvá na svým a tu seznamku tu nezřídí.Vím, je to hodně práce a hlavně pak práce s udržováním.Jenže to vypadá, že ho nestvořil pro nás ale pro to aby si splnil svůj osobní cíl a my jsme to pochopili jinak.Třeba se to někdy změní...rád bych se toho dožil..... :1:
Budd2
22.12.2014 - 12:43
0|0

Budd2 » Pithecanthropus erectus
Píťo,já sice chápu jak to myslíš,ale s tou seznamkou bych to neviděl tak růžově.Když se podíváš na Najdise dnes,zjistíš,že to je nejspíš to jediné proč se tam někdo registruje.ALE sázím boty,že 99% sdílení názorů neprobíhá v diskuzním torzu (které z Najdise zbylo a kde si píše pár -schválených- skalních) ale v soukromých zprávách.Z vnějšího pohledu je tam mrtvo.Za starých časů,když se někdo chtěl zviditelnit,založil nějakou lechtivější diskuzi a bylo :5: - dnes už nemůže a tak to prostě udělá jinde.
Podívej se třeba na Zverokruh,tam astroseznamka je,ale nebýt cca 20 lidí,kteří tam drží diskuze,bylo by tam mrtvo taky.

Smiř se prostě s tím,že jsme menšinový druh a nemá cenu vykřikovat,že je nás málo :5:.Ušetříš si zklamání :4: :40:
Upraveno: 22.12.2014 - 12:47, Budd2 
charri
22.12.2014 - 12:50
0|0

charri » Budd2
To máš těžko, Píťa už jednou skoro vyhynul coby pračlověk a bojí se dalšího vymření, je to prostě ohrožený druh :10: :10:
Týýý jo lechtivější diskuse.....kdeže pravěké sněhy jsou :14: :6:
Pamatuješ tu o ponožce? :10: :10:
Budd2
22.12.2014 - 12:58
0|0

Budd2 » charri
Se bát nemusí,přežil dodnes,přežije i dobu internetovou :6: :5:
Mám děravou hlavu.Ale matně si vzpomínám na nějaké obrázky hodně speciálních pánských ponožek :10:
charri
22.12.2014 - 13:11
0|0

charri » Budd2
Já myslela tuhle :10: a kam nás až diskuse o ní dovedla....ale je to už dlouho, nedivím se, že si nepamatuješ :2:
akorát byla červená :6:

Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům.

Upraveno: 22.12.2014 - 13:13, charri 
Budd2
22.12.2014 - 13:17
0|0

Budd2 » charri
To bys mi musela připomenout.Ty diskuze skoro vždycky končily úpně jinde než začaly - kdo si to má všechno pamatovat :33: ?
charri
22.12.2014 - 13:22
0|0

charri » Budd2
Šak proto se jmenovaly prasící diskuse :33: já už to taky nevím a zkoušela jsem jestli si to pamatuješ ty :10:
Pithecanthropus erectus
22.12.2014 - 19:43
0|0

Pithecanthropus erectus » Budd2
Jirko právě proto jsem se tam vypravil abych zjistil jak to tam žije a proč to tam žije.Protože tam každej poděkuje za přijetí,je to na skle, takže je jasně vidět že tyhle nicky se okamžitě zapojují do diskuzí.a zůstávají..někteří odcházejí, ale furt tam přitýká čerstvá voda.Zverokruh je obdoba dnešního Najdise.....vysoký duchovno ve kterým se všichni utápějí a život jim utíká pod rukama.Protože já říkám že duchovno je život sám.Nechci ti můj názor implantovat, ale zkušenost je zkušenost. :4: :1:
Budd2
22.12.2014 - 21:57
0|0

Budd2 » Pithecanthropus erectus
Jestli Tě chápu,myslíš že primárně se tam ti noví šli seznamovat a pak se tam zakecali a zůstali ?
Tady je dneska registrovaných 215 lidí,drtivá většina se do žádných diskuzí nepouští...upřímně,nechápu proč jsou tu :33: (a můžu i bejt drzej,stejně nikoho k reaci nevyprovokuju :5:).
Tady ty naše diskuze jsou stejně jen takové monology na střídačku :22: :5:.

Z mého úhlu pohledu se na najdise i na zverokruhu řeší z 80% úplně nepodstatné věci (ehm,napsal bych to s chutí jinak :20: :5: ).Zbytek je o psychologii a to nějaký smysl má - když budu brát duchovno jako snahu o sebepoznávání.
Což není v rozporu s Tvým pohledem o utápění - s tím souhlasím ,dobrý postřeh :44: .
Freja
23.12.2014 - 9:01
0|0

Freja » Budd2
Já bych to taky řekla jinak...třeba,že na najdise a zverokruhu se z 80-ti procent řeší astrologie :31: :5:
Budd2
23.12.2014 - 14:29
0|0

Budd2 » Freja
No,v Tvém pojetí to zní líp :5:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

Osho Zen karta na každý den:
21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022