Hlavní stránkaBoční panel
4.12.2014 - 8:19 | ||
Diskuze k článku: Žijeme jen napůl |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
4.12.2014 - 8:54 | | | |||
Jani | ||||
Neumím se do té situace dokonale vžít, ale první slovo, které mne napadlo, je rozpolcenost. Ten muž musí být rozpolcený, aby uspokojil obě strany v několika směrech. Ale může být i tak silný, že to bude ještě zvládat. Souhlasím s radou pro tu ženu, pak se teprve něco může pohnout. |
4.12.2014 - 9:56 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Ono je dost možné, že jeho manželka taky touží / toužila, aby byli sami a spolu... Ale evidentně pán po tom netoužil. A přijde mi docela naivní si myslet, že "se mnou" po tom touží. Realita je taková, že kdyby po tom toužil, tak by se tak stalo. Samozřejmě předpokládám jeho svéprávnost. No a protože se tak nestalo, tak si myslím, že po tom netouží. A teď je otázka, jak s tímhle faktem naložit. Buďto přehodnotit svoje myšlení a odkopnout svoje plány a užívat si to jak to je... a nebo jít si za svým štěstím jinam. Zakládat svoje štěstí na tom, že budu rozhodovat jak to maj druzí chtít a cítit je naivní. To zcela jistě není cesta ke štěstí? Nebo se cítítě šťastná? Myslím, že ne... |
4.12.2014 - 10:00 | | | |||
Háňa » Glimmer Man | ||||
Souhlasím s Glimmem. Ono se ani nic jiného, než souhlasit, nedá Vypadá to, že napůl žiješ jen ty - on žije na jeden a půl Jemu zjevně nic nechybí, když nechává věci, jak jsou. Tobě to nevyhovuje, jak žiješ, čili je na tobě, aby sis svůj život dala do pořádku. | ||||
Upraveno: 4.12.2014 - 10:04, Háňa |
4.12.2014 - 12:33 | | | |||
Freja » Háňa | ||||
...on žije na jeden a půl To je přesný! |
4.12.2014 - 19:02 | | | |||
Budd2 » Freja | ||||
Mně vychází,že dva poloviční vztahy dávají v součtu jeden celý.Tedy pro pána,dámy by si taky musely najít bokovku aby to vycházelo i jim |
4.12.2014 - 23:47 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Háňa | ||||
Zlomky sa sčítajú v matematike. To znamená že s deviatimi milenkama by žil na sedem a pol ? |
4.12.2014 - 23:51 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Budd2 | ||||
Mne vychádza, že akýkoľvek počet polovičných vzťahov sa rovná konečným súčtom polovičnému vzťahu. |
9.12.2014 - 9:29 | | | |||
Nikdo | ||||
Možná že tenhle "poloviční vztah" je lepší. Kdyby přišla po letech prožívání "polovičního vztahu" realita žití vztahu "celého", ztratily by se pravděpodobně i iluze, které jste si o něm vytvořila. Píšete, že v manželství je onen muž vázán na majetek a finance.... Jeho žena ho snad vydržuje a on sám se o sebe neumí postarat? Kdybyste napsala, že je v manželství vázán na děti, bylo by to jiné. Jednoduše si dejte půlroční pauzu, kdy se nebudete bránit vztahu novému....a uvidíte, zda po sobě budete - oba - pořád tak toužit. |
9.12.2014 - 9:30 | | | |||
Nikdo » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
..s devíti milenkami by nežil vůbec, pravděpodobně by bylo brzy po něm. |
10.12.2014 - 18:39 | | | |||
Bedrich | ||||
Toto je k tématu, proč žijeme jen napůl - jsme v loutkovém světe.. Zajímavé, doporučuji pročíst odkaz http://albafos.blog.cz |
12.12.2014 - 5:34 | | | |||
movvin | ||||
Položila bych si stejnou otázku jestli jsem dost silná a odvážná mít takovýto vztah. Však jste věděla jaké karty jsou dopředu rozdané... a pokud sama říkáte, že vztah je plnohodnotný, tak vocode... proč ho měnit, když je plnohodnotný? Všimla jste si, že si v poslední větě protiřečíte? | ||||
Upraveno: 12.12.2014 - 5:36, movvin |
13.12.2014 - 21:24 | | | |||
toy | ||||
Asi bych měla říci, že se jedná o složitý vztah a tak něco podobného - ale podle mého se jedná o pána, pro kterou je prioritou hmotné zajištění a majetek a navíc to je slaboch.. Mohu se zeptat na jeho znamení? |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |