Hlavní stránkaBoční panel
13.12.2014 - 21:56 | Ebelie | |
Všem zúčastněným děkuji za přízeň a spoluautorství dobré nálady, prostory vhodné, měli jsme klid na debatu a legrácky, bohužel vstřícnost obsluhy už byla horší, švarný jinoch v námořnickém asi přišel z Titaniku, kde přišel o úsměv i chuť dodat podniku šmrnc a chuť hostů přijít zase. No my tedy už tam nezavítáme. Musím také pochválit účastníky srazíku za zodpovědné chování a absenci "náhlé ztráty paměti" protože závěrečný debet při vyúčtování bylo jedno zapomenuté pivo, což považuji za úspěch Jinak na ty, kteří účast přislíbili a nedorazili se trošku zlobím, že se jim nestála za pár řádek omluvy, ale i vám přeji krásné vánoce a pevné zdraví |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
14.12.2014 - 7:24 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Ja ti Ebelko dekuji za ten cas ktery vsemu venujes. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
14.12.2014 - 10:01 | | | |||
Háňa | ||||
Díky, bylo to příjemné setkání, jako vždy. Pár fotek zde http://hannourek.rajce.idnes.cz/sraz_Praha_13.12.14 Jinak, ráda bych se zastala jednoho z námořníků - jeden byl na facku, to je pravda , ale ten druhý byl zlatíčko ... tak aby se mu neukřivdilo Přeje s Michalem všem hezké svátky |
14.12.2014 - 18:36 | | | |||
kristinka5 | ||||
Ebelko, děkuji Tobě za to, že jsi vytvořila prostor pro prima setkání - aspoň mně se to moc líbilo. Bylo to fajn, bylo to dobrý, bylo to veselý - akorát jsem tam zapomněla taštičku s dárky a Éčkem Přeji Ti též krásné prožití svátků a hlavně ať se ve zdraví zase setkáme |
14.12.2014 - 18:39 | | | |||
kristinka5 » Háňa | ||||
Souhlasím: druhý jinoch dokonce kouzlil úsměv Díky za fotky |
15.12.2014 - 7:17 | | | |||
Cifršpionka » kristinka5 | ||||
Tvoje dárky vzal někdo do úschovy,tuším že Hanka z Děčína, jinak setkání se mi moc líbilo a už se těším na další srazík někdy na jaře |
15.12.2014 - 9:17 | | | |||
Ebelie | ||||
Jo, to je fakt, že ten druhý byl milý, ale moc se tam nevyskytoval. Vy zbývající jste však ještě neměli možnost zažít ten jeho poslední "výstup" to byla třešnička na dortu, kdy téměř obvinil Haninu, že zapřela padesátikorunu, kterou jí údajně vracel |
15.12.2014 - 13:36 | | | |||
movvin | ||||
Tak to pozoor já jsem omluvu posílala po naší paní Náhodné Hance smskou, tak jsem doufala, že byl vzkaz vyřízen |
15.12.2014 - 13:51 | | | |||
Smazaný uživatel (nahodna) » movvin | ||||
Si piš že jsem to vyřídila na mě se můžeš spolehnout mám na to i důkaz v diskuzi ,kde píši že jsi mi poslala sms Ebelin tradiční vánoční sraz v Praze tady je důkaz. Dorazila mi asi pred10 minutama SMS od Movin ze ji Freja volalala ze ji neni dobre a ona teda sama nejede Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. | ||||
Upraveno: 15.12.2014 - 13:58, |
16.12.2014 - 3:41 | | | |||
samota | ||||
neslíbila jsem a nedorazila jsem.. Každopádně vás tam vážně moc nebylo,čekala jsem větší účast. Hani,děkuji za fotečky. | ||||
Upraveno: 16.12.2014 - 3:42, samota |
16.12.2014 - 15:03 | | | |||
Mortina | ||||
Jooo...bylo to hezky! Dekuju za zorganizovani. To pivo me mrzi...ale j fakt ze namornicek byl tak divotvornej, ze to je vlastne uspech.. |
16.12.2014 - 15:05 | | | |||
Mortina » Ebelie | ||||
No...na me se ten protivnej dokonc nakonec i usmal...asi ze za mnou stal ten nekolikrat vetsi Kuba |
17.12.2014 - 8:01 | | | |||
Ebelie | ||||
Tak sem vkládám odpověď pana majitele na mou "stížnost": Dobrý den, je nám velice líto, že se Vám stala tato nepříjemná příhoda se špatně naladěným číšníkem v naší restauraci. V naší restauraci používáme počítačový systém a tím odpadají tzv. účtenky na stolech, nestává se nám, že by číšníci sami od sebe něco připisovali na účet hosta, jelikož je toto z naší strany postihováno. Tímto nechci omlouvat chování uvedeného číšníka, vše šlo zajisté vyřešit k Vaší spokojenosti. Co se týká placení, omlouvám se a pro uvedeného námořníka z toho vyvodíme finanční postih, aby se již tato situace v budoucnu neopakovala. Zároveň velmi děkuji za kladnou odezvu na naše jídlo a prostředí. Pokud nám v zachováte přízeň, budeme velmi potěšeni a věřím, že se tato situace již nebude opakovat. S pozdravem a přáním krásných vánoc Zdeněk Houra |
17.12.2014 - 8:03 | | | |||
Ebelie » Ebelie | ||||
Tak teď už tam nesmím, jinak mě tam shodí přes palubu Samozřejmě má výtka neplatila na ty, co se řádně omluvili, že |
17.12.2014 - 8:04 | | | |||
Ebelie » Mortina | ||||
Já se taky raději smála celý večer.... né, Kuba byl fajn, pobavil mě názor, že vypadá jak islámský terorista |
17.12.2014 - 21:30 | | | |||
Háňa » Ebelie | ||||
On si něco připisoval ? Nám tedy účet seděl na korunu (vedla jsem si agendu i s cenami a měla to spočítané - sedělo to přesně. | ||||
Upraveno: 17.12.2014 - 21:30, Háňa |
17.12.2014 - 22:29 | | | |||
Mortina » Ebelie | ||||
Teda Ebi? Ty máš koule! Já bych si asi nestěžovala...max bych ho seřvala na fleku...na stížnost bych se "bála"...že ho vyhoděj a budu se bát do jakýkolif hospody, že přešel |
17.12.2014 - 22:29 | | | |||
Mortina » Ebelie | ||||
No a ne? Normální šéf Al-Kulajda. |
20.12.2014 - 10:08 | | | |||
kristinka5 » Ebelie | ||||
Díky za info - kdo by to do tebe řekl, že to nepustíš? Jsi vážně dobrá |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |