Hlavní stránkaBoční panel
17.12.2014 - 18:49 | katerinka | |
Zjišťuju u více (i blízkých) lidí. Svoji rodině jedna osoba neustále něco vyčítá, neumí jednat slušně, domluvit se, pomoct, místo pomoci vyčítá, že je ten druhej neschopnej, když už s někým mluví, tak jedině pomlouvá druhýho ... a v internetovým světě je to světice, která má pro každýho "miloučký" slovíčko, je sluníčková, usměvavá, neustále na facebooku a oblíbeným foru zveřejnuje, co dělá (skutečnost je že 90% dne leží na gauči a buzeruje zbytek)... a ostatní lidi ji tam chválí, jaká je sluníčko a miloučká, že by ji všichni chtěli ... Jo a má starosti, aby všem mohla pomoct - nikdy nezvedla pr... a ani s čerstvě narozeným miminem nepřijela pomoct, radši seřvala tu dotyčnou po porodu, že se nedokáže o rodinu postarat. Máte to taky tak? znáte takový lidi? Já to fakt nechápu a jsem prostě zhnusená. |
![]() ![]() | 17.12.2014 - 21:23 | | | ||
Háňa | ||||
Ano, znám ![]() Ale co, ať si každý hraje divadlo, jaké chce, vím své a podle toho se řídím, co se takového člověka týká ![]() |
![]() ![]() | 18.12.2014 - 22:50 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
já myslím, že i ten "netový život" je vlastně reálný. Na druhé straně jsou přece také reální lidé, (..teda aspoň v to doufám ![]() Spíš si myslím, že lidi se projevují různě i podle toho JAK komunikují. Přeci jen, Inet drží odstup a určitou anonymitu, takže se na něm lidé pak často mohou projevit takoví, jací by opravdu chtěli být - nejsou tolik tlačeni konvencemi, prostředím, přítomným okamžikem (příspěvek se dá poslat později ![]() ![]() Ta Tvá známá možná ani nebude zlá, třeba je jen ukrutně líná - takže když si povídá na netu - nic jí její přátelský a vstřícný postoj nestojí ("dobré rady" jsou většinou zdarma ![]() ![]() Takovéto líne ženy, se krotí snadno - stačí dlouhý bič a inspirace u Neprakty ![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.12.2014 - 11:21 | | | ||
Mortina | ||||
Urcite takovy znam....myslim, ze existuje vic "druhu". Nekdo proste neni se svym zivotem spokojenej, taak ma svoje vysnene JA. Nekdo se tak jak se prezentuje sam opravdu vidi. Nekdo je vlstne stejnej akorat ze nazivo NEMLUVI, je desne plachej a pri psani to tak nevypada. Ja si o sobe myslim ze sem stejna...ale kdo vi...treba se jen tak vidim ja. Jedinej rozdil kterej mezi mejma JA je - aspon si myslim - je ze na zivo se mnou nejdi zas az takova ![]() |
![]() ![]() | 20.12.2014 - 19:11 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Máš pravdu, s tebou nejni taková ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 20.12.2014 - 19:12 | | | ||
charri | ||||
Taková je doba, přílišná důvěra se nevyplácí, a jestliže se někdo chce schovávat jen za písmena, jeho vjec ![]() |
![]() ![]() | 21.12.2014 - 13:35 | | | ||
Mortina » charri | ||||
Co kecas? Posledne si usnula uprostred dramatickeho zpracovani meho brozovaneho zivota.... ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 8:03 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Nojo, ale proč, dyť sem měla zmordovanou bránici ![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 11:03 | | | ||
movvin | ||||
Joo taky kolikrát zírám jak se někteří lidé prezentují na Fb a ve skutečnosti... škoda mluvit. Ale co... neberme jim ty jejich iluze ![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 12:22 | | | ||
charri » movvin | ||||
Já ne, já nemusím, já už ho vidím Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 13:09 | | | ||
Budd2 » charri | ||||
Takovej reálnej kanec před vánocema,to je terno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 13:15 | | | ||
charri » Budd2 | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 13:19 | | | ||
Freja » charri | ||||
Do deky? No,kdo by nechtěl na vánoce kance,že? ![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 13:29 | | | ||
charri » Freja | ||||
Nene do deky se zabalím já ![]() ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 13:36 | | | ||
Budd2 » charri | ||||
Jestli nemáš tak velký papír,dej ho na balkon ke stromečku a na štědrý večer mu otevři ![]() |
![]() ![]() | 22.12.2014 - 16:04 | | | ||
charri » Budd2 | ||||
![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |