Hlavní stránkaBoční panel
29.12.2014 - 11:39 | Jani | |
Upřímně - budeme odpočívat u televize a chlebíčků + dobré vínko....docela to byly rušné svátky, samá návštěva..... ![]() |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 12:47 | | | ||
Harryeta | ||||
Budu zavrtaná v křesle u krbu...ostatně jako už více jak týden... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 13:22 | | | ||
Jani » Harryeta | ||||
Krb nemáme, taky bych si dala říct...... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 14:35 | | | ||
Budd2 | ||||
Jdu na noční,tím je zábava daná ![]() ![]() K tomu krbu : rozhodně takový,který se dá uzavřít.Jinak 90% tepla vylítne komínem a utíká i když se netopí.Nejlepší jsou krbové vložky s prosklením -sice se musí občas čistit sklo,ale jinak samé výhody ![]() |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 15:50 | | | ||
Jani » Budd2 | ||||
Noční na Silvestra, to nezávidím, ale co naděláš...... ![]() Info o krbech předám, přestože naše rady někdy neberou moc vážně ![]() |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 22:35 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Budd2 | ||||
souhlasím.....osobně odzkoušeny obě varianty....nehledě k bezpečnosti.....sklo se čistí snadno a teplo propouští, jako by tam nebylo.Pokud můžu poradit, tak volit krb celolitinový, kvůli tepelné roztažnosti...pokud je zabudovaný ve zdivu.To pak praská a ve styku odpadává omítka.... |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 22:43 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Pithecanthropus erectus | ||||
Navíc já mám za krbovou vložkou měděného hada a vyhřívám teplou vodou i podlahu.![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 29.12.2014 - 22:43 | | | ||
Budd2 » Pithecanthropus erectus | ||||
Já taky,jen jsem podruhé zvolil radši krbová kamna s výměníkem.Cena lidovější a případná výměna bez stavebních úprav ![]() |
![]() ![]() | 31.12.2014 - 20:18 | | | ||
ila | ||||
Jsem sama doma ( Bože díky,díky,díky za tu samotu) - jedním okem hlídím psa ( kvůli petardám a rachejtlím), druhým okem čtu,sleduji telku a tablet. Piji už jenn čaj , protže mám po svátečním týdnu pocit zakrmenosti . |
![]() ![]() | 1.1.2015 - 12:01 | | | ||
Miki | ||||
Klasika...sledování stáhnutýho hororu, víno a psa pod dekou ![]() |
![]() ![]() | 1.1.2015 - 17:46 | | | ||
kristinka5 | ||||
To nejde ani pošeptat, ![]() ![]() |
![]() | 1.1.2015 - 19:15 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 1.1.2015 - 21:18 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
Tak já nejdříve vůbec nevěděl, co budu dělat a z oslavy jsem měl navíc i tak trochu předpojatou obavu. Nakonec jsme se šli podívat do jednoho BM hotelu zvaný BobyCentrum, kde jsme potkali pana Vaculíka. Mladší už asi neznají, starší vzpomenou na Kamarada do deště či Lásku z pasáže ![]() Asi tam chtěl mit klid, protože měl za sebou zrovna divadelní vystoupení, což tam nenašel, neb jej záhy začal kontaktovat jeden brňan a dožadoval se společného fota na svůj iPad (či co to bylo). Já je měl fotografovat, leč mírně ![]() Pak zas brňan nebyl spokojen s kvalitou snímku - prý "moc tmavý", takže se fotilo ještě jednou..cca stejně komplikovaně jako poprvé..OMG. Vše jsem ale nakonec zvládl, dopili jsme kávu a šli jsme domů, kde proběhla rychlá příprava jednohubek a odehrání ještě pár, letos posledních, bitev ve WoT. Jsem upřímně doufal, že se mi podaří zopakovat můj předvánoční rekord v počtu zničených tanků za jednu bitvu, ale nezdařilo se ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.1.2015 - 10:29 | | | ||
Freja » 10_GOTO_10 | ||||
To máš bezvadný předsevzetí... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.1.2015 - 7:29 | | | ||
gucumatz » 10_GOTO_10 | ||||
Já na silvouše hrál Battlefielda. Píťo.Pokud Ti při styku praská omítka,tak se uklidni a nebuš do toho tolik. ![]() | ||||
Upraveno: 5.1.2015 - 14:40, gucumatz |
![]() ![]() | 6.1.2015 - 19:19 | | | ||
charri » gucumatz | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |