... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

5. ledna 2015 - PŘIJÍMÁNÍ

5.1.2015 - 12:12Harryeta
KARTA PRO DNEŠNÍ DEN: 5. ledna 2015
PŘIJÍMÁNÍ

Do nového roku doslova vklouzneme na vlně ženské energie. Pokud jsme schopni ji ucítit a následovat i přes veškerý novoroční nápor, proplujeme dnem měkce a bez komplikací. Pokud se otevřeme vlnám, které nám dnes půjdou naproti, překážky ztratí své opodstatnění a rozpustí se v naší citlivosti.

Královna Vody nás učí uvolnění a důvěře tomu, co přichází. Čím otevřeněji budeme přijímat to, co se dnes objeví, tím jednodušeji se situace udějí a zase odplují. Jakákoliv kontrola, hodnocení, stres a obavy zužují průtokové kanály v našem energetickém systému a vlny, které nás dnes čekají, se promění v destruktivní tsunami, které se prožene dnešním dnem a zanechá v našem životě spoušť.

Ať se dnešní příval vln týká nastřádaných pracovních úkolů či návalu emocí, přistupme k nim s moudrostí Královny vody, která bez hodnocení a posuzování přijímá to, co se objeví. Neodporuje aktuálnímu dění, důvěřuje vyššímu řádu a s vděčností přijímá vše, co jí život přináší.

Pěkný den.

Příspěvky v diskuzi (7)

Freja
5.1.2015 - 14:36
+1|0

Freja
Tos zase tahala pro mne,viď? :13: :5:
Jani
5.1.2015 - 15:58
+1|0

Jani
...krásné. :24: .... a zatím se daří.... :6:
Jani
5.1.2015 - 18:03
+1|0

Jani
Odpoledne ke mně došla zpráva, taková k naštvání. Ale protože jsem již měla přečteno PŘIJÍMÁNÍ, přijala jsem ji bez hodnocení a posuzování......naštvání by mi bývalo stejně nepomohlo :4:
Harryeta
5.1.2015 - 18:37
0|0

Harryeta » Jani
U mě se energie Přijímání projevila už včera...a sice poté, co jsem po 14 dnech přišla do svého bytu, ucítila smrad a zjistila, že nefunguje lednice a v mražáku se už zase hejbe králík od tety.

Lednice je ok, ale pravděpodobně vyhořela zástrčka (rozdvojka byla teplem zdeformovaná) a vyhodilo to celej okruh, tj. nefungujou další 4 zásuvky...

Tak jsem si pod nos nanesla snad všechny éterické oleje, které mám k dispozici a jala se likvidovat a při tom poděkovala za obětinu a laskavé vyústění celé situace, panč jsem taky mohla vyhořet, žeáno...a u toho se smiřovala s myšlenkou, že kompletní výměna elektřiny v mé vymazlené garsoniéře je na pořadu dne... :6: :16: :10:
Jani
5.1.2015 - 19:31
0|0

Jani » Harryeta
Moc pěkné.....nezávidím....ale zase jsi moc hezky našla kladnou stránku té nepříjemnosti a to, že jsi mohla vyhořet a nevyhořela.....tak jsem honem začala hledat nějaký přínos pro moji špatnou zprávu....zatím nenašla... :3:
Pro takové kalamity jsem si vynašla v knížce Joga prstů jednu šikovnou pozici a nazvala ji Dráp. Ohnou se všechny prsty a pravý prostředník zaklesne za levý prsteník, levý ukazovák a palec jsou vztyčené......zabere to ve chvilce.... :48: :34: :49:.......ale s tím se zase blbě vyklízí mrazák.......
Upraveno: 6.1.2015 - 7:00, Jani 
gucumatz
6.1.2015 - 7:24
0|0

gucumatz » Harryeta
Tak ses možná znovu narodila.Kdybys byla doma a měla tam nějaký ty éterický olejíčky,při zkratu mohly blafnout a byla by z Tebe Johanka. :14:
Neber to vážně. :2:
Glimmer Man
6.1.2015 - 10:34
0|0

Glimmer Man » Harryeta
Ono je třeba koukat na jakej výkon jsou tyhle různý rozbočovačky a prodlužovačky stavěný.

A většina prodlužovaček jsou prostě dělaný na notebook, stolní lampu a elektrický ořezávátko a nikoliv na lednice, pračky atd. kde je odběr trochu v jinejch hodnotách.

Myslím, že to tam bejvá napsaný.

Ber to tak, že kdybys vyhořela, tak pravda, něco by to stálo peněz a starostí, ale zase by ten králík nepřišel úplně vniveč, byl by lehce opečen a pak vyuzen. Takže bys v tom spáleništi nepadala hlady. :10:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -