Hlavní stránkaBoční panel
18.1.2015 - 10:25 | Jani | |
Myslím tím, když jste nuceni trávit se svým životním patnerem/tkou/ nezvykle dlouhodobě 24 hodin denně. Z různých důvodů...nemoc obou, dovolená + důchod, společná moc dlouhá dovolená, nebo jiné důvody. Upřímně řečeno, 24 hodin dlouhodobě je na mě moc i když člověk může sám odcházet za svými zájmy, ale stejně je to moc......mít někoho soustavně za ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 11:03 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
to vzniká tenkrát, když jeden z páru je na tom druhým závislý....pokud oba mají svoje koníčky a dokážou žít vedle sebe svobodně a rozumně stráví i čas spolu, pak ponorka je nepravděpodobná.... ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 11:05 | | | ||
Jani » Pithecanthropus erectus | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 11:26 | | | ||
Budd2 » Jani | ||||
Hledat někomu jeho koníček ? Ne ... děkuju ![]() Zrovna jsem četl knížku o feng šuej,kde je spousta užitečných věcí.Jedna z nic je,že by KAŽDÝ měl mít doma nějaký výhradně svůj prostor,kam si v případě potřeby může zalézt.Píšou,že tam,že kde tahle možnost chybí,je to poměrně častá /a neuvědomovaná/ příčina rozchodů - hází se to na jiné důvody,ale prvotně je to o tomhle... ..a jo,myslím,že to tak je ![]() | ||||
Upraveno: 18.1.2015 - 11:31, Budd2 |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 11:35 | | | ||
Jani » Budd2 | ||||
To souhlasím a proto jsem si ten koutek vytvořila, dokonce pokojík, sem to tu zabrala a mám tu "narváno" všechno kolem svých koníčků....... ![]() ![]() Dělám si legraci, někomu najít koníčka, to nejde.... ![]() |
![]() | 18.1.2015 - 12:03 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Když ještě manžel žil tak to teda bývala veleponorka.On zahrádku já pro alergii ne zahrádku.Já spíš tak cestovat světem.Doma já počítač on televizi a stále recepty nahrával rád vařil. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 12:42 | | | ||
Jani » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
Dobře, tak z toho vlastně vyplývá, že ponorka, obzvláště po čtyřiceti letech, že je to normální............. ![]() ![]() Ono si to těžko člověk představí, že by byl na ponorku sám, věřím, že to s člověkem pak udělá něco, co nečekal, protože to nikdy ještě nezažil......u každého je to různé, někdy asi hrůzné......... ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 16:53 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Jani | ||||
klídek....najdi mu jako koníčka nějakou ženskou a je po ponorce...... ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 17:04 | | | ||
Jani » Pithecanthropus erectus | ||||
a víš, že bych ráda, ale pochybuju, že ho to nadchne...pro takového ...........morouse............leda...........leda že bych nějakou hodně mladou uplatila, tak to by ho jedině mohlo zajímalo, ale to si musím najít nějakou brigádu, to bude asi drahé........... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 18:35 | | | ||
karamelan » Jani | ||||
no aby ses nedivila, nikdy nepochybuj o své polovičce, jedna ženská a z morouse je lev salónů ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 18:36 | | | ||
karamelan » karamelan | ||||
a jinak, ponorka se nekoná, jsme spolu 35 let,známe se 38 a umíme spolu dokonce i mlčet,tak nevím ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 19:31 | | | ||
Jani » karamelan | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.1.2015 - 19:33 | | | ||
Jani » karamelan | ||||
hmmmm.....to je fakt dobrý výkon.....ale nejsem závistivá, naštěstí, kdybych byla, tak bysem snad nakonec záviděla, je to fakt bezva, alespoň někdo.... ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |