Hlavní stránkaBoční panel
23.1.2015 - 9:59 | Jani | |
Zkusili jste to ? Snachu mojí kamarádky zaujaly na internetu různé "odborné" návody pro tuto činnost a......zkusila to.... jak to dopadlo ? léčí se v Bohnicích. Mám zásadu podobné záležitosti nezkoušet, chce to přísně odborný dohled někoho fundovaného..........tyhle návody jsou dost nezodpovědné.... |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
23.1.2015 - 10:40 | | | |||
Freja | ||||
Až takhle,jo? My jsme předloni s movvin absolvovaly dvoudenní seminář žáka Roberta Monroa....takže s odborným dohledem. http://www.lott.cz/prechod_branou.html |
23.1.2015 - 10:53 | | | |||
Harryeta | ||||
No, já z toho mám dost respekt. To, co je zásadní je pochopitelně otázka motivace - proč? proč to ve skutečnosti potřebuju? co získám tím, až to dostanu (absolvuju), případně jak po té budu nahlížet na svou sebehodnotu? Podle mě jedinej a zdravej základ pro bezpečný astrální cestování je paradoxně dobré uzemnění. Jen ten, kdo velmi dobře zná své tělo, ho taky umí správně opustit. Pro zbytek je jen forma úniku z vlastní nepohodlné fyzické reality... |
23.1.2015 - 15:33 | | | |||
raduza.s | ||||
Zkusila jsem si to,ale bez návodu..tak nějak samovolně se mi to povedlo,že sem si cestovala, ale příjemný pocit jsem z toho moc neměla,bála jsem se..před usnutím několikrát..v hladině alfa jsem byla tak nějak asi a pak už sem fičela |
23.1.2015 - 15:49 | | | |||
raduza.s » raduza.s | ||||
Ikdyž já vlastně nevím,jestli to bylo astrální cestování,jen si to myslím vím akorát určitě,že jsem nebyla ve svém těle,byla jsem mimo,někde v lese, já jsem pak nemohla trefit zpět a měla jsem z toho paniku.. pak jsem se dostala zpět, nemohla jsem popadnout dech a strašně mi bušilo srďo a pokaždé to bylo stejné,tak potom už ani moc neprahnu,fakt nepříjemný pocit z kterého si živě dokážu představit,že skončím v blázinci.. | ||||
Upraveno: 23.1.2015 - 16:51, raduza.s |
23.1.2015 - 17:05 | | | |||
Jani » Freja | ||||
Noa jaký je to tedy pocit ? |
23.1.2015 - 17:09 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Jestli je to ,to kdy máš pocit že si jakoby všude a součástí všeho . Tak to se mi už párkrát stalo . |
23.1.2015 - 17:13 | | | |||
Jani » Harryeta | ||||
Dost jsem se setkala, že lidi od toho očekávají nějaký posun na své duchovní cestě, pak ke mně ale došlo varování, že první, s čím se potkám, bude zlo ! Takže můj respekt z toho je též veliký, taky proto, že jsem si vědoma, že mé uzemnění často je nic moc. |
23.1.2015 - 17:18 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Jani | ||||
Se zlem sem se nepotkala ,s tou tmavší stránkou mě,ano . |
23.1.2015 - 17:18 | | | |||
raduza.s » Freja | ||||
No a co si myslíš o tom,že mě se to daří samovolně?jak jsem to tak pročítala,tak se mi to jistě povedlo,protože jsem letěla krajinou,cítila jsem vítr,zimu,slyšela zvuky,hlasy,viděla tmu a les,domy apod..akorát bez těla..Já to spíš nechci,ať se mi to děje takto samo od sebe |
23.1.2015 - 17:19 | | | |||
Jani » raduza.s | ||||
Jak to popisuješ, to bysem asi zažít nechtěla, propadnout panice a ten strach, jestli trefím zpět, zažila jsi na vlastní kůži, co se může stát...údajně jsou takových lidí plné Bohnice, docela tomu věřím..... |
23.1.2015 - 17:23 | | | |||
raduza.s » Jani | ||||
No právě..už to nechci..ale zase kdyby se to stalo příště,tak možná budu vědět do čeho jdu sama nevím proč se mi to děje.. |
23.1.2015 - 17:24 | | | |||
Jani » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
aha, to bude ono, nevěděla jsem, jak je to myšleno a bude to tak, že záleží, jak se člověk se svojí temnou stránkou vypořádá, jak ji unese. Ale to by se u tebe dalo nazvat jako určitý posun na duchovní cestě, něco se ti odkrylo z tebe samé a jak je vidět, unesla jsi to.....ted nevím, jestli to nejsou věci, které člověk vidět nemá ? |
23.1.2015 - 17:26 | | | |||
Jani » raduza.s | ||||
samo od sebe...to je zvláštní, zeptám se na to jednoho chytrého člověka, jak je to možné |
23.1.2015 - 17:29 | | | |||
raduza.s » Jani | ||||
zeptej prosím tě,jsem zvědavá teda.. |
23.1.2015 - 17:42 | | | |||
Jani » raduza.s | ||||
Prostě k tomu máš předpoklady, možná jsi v tom směru na sobě pracovala i v minulém životě, ale nedokážeš si to ohlídat, ukočírovat to. Ale je to u každého jinak,takže si vynajít nějaký svůj způsob, jak to ovládnout a ne aby to ovládalo tebe. Například když někdo nezvládá své emoce, taky na to není nějaký univerzální recept.....víc jsem z něho nedostala |
23.1.2015 - 17:43 | | | |||
Háňa | ||||
Co mi nepřijde spontánně, to nedělám. Přečtu si třeba zážitky lidí, ale nepokouším se násilně se někam tlačit. Jinak, nezodpovědné nejsou návody, ale lidé, kteří se podle nich řídí. Návody na žití jsou velmi ošemetná věc. Asi tak, jako když člověk, co zvládá uplavat 20 metrů vystoupí z loďky uprostřed velkého rybníka, protože někde četl, že Franta Novák ke břehu doplaval a on chce taky - teď hned. Prostě se po 20 metrech utopí | ||||
Upraveno: 23.1.2015 - 17:51, Háňa |
23.1.2015 - 17:44 | | | |||
Freja » raduza.s | ||||
No,mě se to právě taky stalo dvakrát samovolně.Poprvý jsem byla spíš překvapená,podruhý to bylo spojený s nepříjemným zážitkem a chvíli trvalo,než jsem se dostala zpátky.Tak asi kvůli tomu jsem se přihlásila na ten seminář.Ale nikdy jsem nebyla vědomě tak daleko.... Já mám asi trošku problém rozlišit to s lucidním sněním...nebo možná je to stejný. |
23.1.2015 - 17:47 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (Libas) | ||||
Tak tohle se podobá spíš kontemplaci. |
23.1.2015 - 17:49 | | | |||
raduza.s » Jani | ||||
to mi stačí,děkuji |
23.1.2015 - 17:51 | | | |||
raduza.s » Freja | ||||
Aha,no tak já kvůli tomu na seminář nepudu,myslím,že to jsem schopná zvládnout,snad..a když ne,tak se třeba sejdeme na oddělení.. | ||||
Upraveno: 23.1.2015 - 17:52, raduza.s |
23.1.2015 - 17:52 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Jani | ||||
Když myslíš že to vidět nemáš tak to nedělej |
23.1.2015 - 17:52 | | | |||
Freja » raduza.s | ||||
Já tedy ne,už se mi to neděje a kdyby,tak vím,co s tím |
23.1.2015 - 17:56 | | | |||
Smazaný uživatel (Libas) » Freja | ||||
Jejda co to je ? No každopádně to je příjemný zážitek |
23.1.2015 - 20:09 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (Libas) | ||||