Hlavní stránkaBoční panel
5.2.2015 - 0:10 | Budd2 | |
Má svůj styl a umí ![]() https://www.youtube.com/watch?v=4SYlLi5djz0 Tohle je docela troufalost ![]() ![]() https://www.google.cz/search?q=titanium+song&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=0aHSVLuXAZPaav3lgrgL Pro srovnání : https://www.youtube.com/watch?v=K1njYUrHkww | ||
Upraveno: 5.2.2015 - 11:17, Budd2 |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 6:49 | | | ||
Glimmer Man | ||||
Hmmm. Poslechl jsem... Myslím, že docela dobrý, ale k její smůle je nezapamatovatelná. Takovej hlas maj desítky až stovky dalších. Ale tak na druhou ligu jí to bude asi stačit. Nicméně Shakira nebo Adele nebo Celine Dion se konkurence rozhodně bát nemusej... ![]() Ale daleko zajímavější jsou fakta u toho videa Titaninum. Má tam už téměř 50 miliónů shlédnutí. Což něco jistě znamená a snad poprvý jsem viděl, že někdo s takovým videem sám píše do komentářů. ![]() No já jí poslouchat zcela jistě nebudu, ale je dobře, že se jí daří. Proč ne... ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 10:39 | | | ||
Budd2 » Glimmer Man | ||||
Sem s těma 10-100 dalších ![]() ![]() Já si jí teda pamatuju a dal jsem ji sem právě proto,že se mi tuctová nezdá ![]() Je jí 22 a myslím že když vydrží ,tak za pár let,když bude mít i vlastní dobré písničky z ní může být "druhá Adele"...no,nechám se překvapit ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 11:27 | | | ||
Glimmer Man » Budd2 | ||||
No já bych jí nepoznal, kdyby mi teď někdo pustil nějakej jinej její song. Je dobrá, ale ne výjimečná. Hele, když jsem prvně slyšel Adele, tak jsem zbystřel a byl jsem příjemně překvapen, byť se mi zrovna ta první písnička moc nelíbila (chasing pavements). A ty další co jsem pak slyšel byly už jen lepší... ale uní se můžeš nechat unést hlasem, stejně jako u Shakiry... ale to u týhle prostě nepřišlo. Poslouchej někdy rádio a takovejch hlasů je tam hafo. Pak musíš mít dobrý PR nebo vypadat dobře. Krásnej případ je paní Lopezová. Vypadá dobře a PR má vynikající. Že není majitelka hlasu už pak zajímá jen málokoho. Puberťáci pohoní, starší pánové se zasní, děvčata mají idol... víc netřeba. Tak třeba se týhle slečně povede taky něco podobnýho. Tak jako tak, už teď je úspěšná. Mít tolik shlédnutí fakt není jen tak. Teď to musí dobře podojit... Jo jo, já jsem ale náročnej. Hlasy mě baví jen ty nejlepší a jak v hudbě není cítit slovíčko Zimmer, tak mě to nebaví... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 11:28 | | | ||
Glimmer Man » Glimmer Man | ||||
Ale jinak jo... mám rád pozorování mladých talentů, kór když se jim daří.![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:11 | | | ||
![]() Rádio poslouchám jen v autě při cestě do/z práce,tj 2x 20min.A víc nemusím.Slyšet 10x za den stejnou písničku od Xindla,asi by mi brzy hráblo ![]() Njn,PR dělá hodně,ale u mě to ty jejich hvězdičky maj taky těžký. Ale tahle holčina mě dostala BEZ PR.Pustil jsem si jí spíš náhodou,asi abych se ujistil,že líp nebo srovnatelně se Sharon to nikdo nedá.A následovalo milé překvapení.Obyčejně tyhle pokusy ukončím do 20 vteřin,tentokrát ale ne.Naopak,pustil jsem si ji 2x ![]() Bylo by zajímavé slyšet ji s Within Temptation.Možná si časem dá i duet se Sharon ![]() ![]() Jo a podle mě vypadá dost dobře,osobně se mi líbí víc než Shakira ![]() A muzika od H.Zimmera je moje ![]() | ||||
Upraveno: 5.2.2015 - 12:12, Budd2 |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:31 | | | ||
Hele,teď jsem narazil na písničku známou od Adele.Přesto,že Sharon považuju za jednu z nejlepších zpěvaček současnosti,tuhle písničku si pustím radši od Adele.Těžko definovat proč,ale připadá mi mnohem autentičtější výrazem či čím.Ta písnička jí prostě sedí víc - a vím,že je to jen můj subjektivní názor. https://www.youtube.com/watch?v=bkYjmQOBUwI&index=15&list=RDK1njYUrHkww Mojí máti se třeba líbí některé písničky od božského Káji víc než originály.Podle mého jich Mistr zase dost zprasil ![]() | ||||
Upraveno: 5.2.2015 - 12:44, Budd2 |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:32 | | | ||
Tak třeba slečna Eva Farnaová svůj celej potenciál už využívá, teď v 21. Tím ale nechci říct, že je nějak dobrá, ale to, že si myslím, že už dosáhla svýho maxima a dál už to bude stejný. Stejný nic. Nuda a šeď. A to je právě ten problém - protože na nějaký zázračný zlepšení nevěřím u nikoho. Buď máš nebo nemáš. Pokud máš, můžeš natrénovat. Ale stejně nepřesáhneš hranice toho co ve skutečnosti máš. Proto Madilyn musí hodně pilovat techniku, aby se držela na špici druhé ligy. Na tu první, podle mě, nemá. No, naše slečna Farnaová se zase bude muset spokojit s tou třetí ligou. Jako malá holčička možná vynikala, ale mezi dospělými prostě už jen zapadne a žije z dětského jména. |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:34 | | | ||
Protože Adele má něco navíc. Stejně jako geniálních fotbalistů je mnoho, ale CR7 nebo Messi je jenom jeden... Maj prostě ještě další přidanou hodnotu. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:39 | | | ||
Ještě mi napiš o jakou Sharon se jedná... já znám jenom Sharon Stone. A ta asi nezbývá... Si ji chci schválně poslechnout... to jsem totiž zvědavej, koho považuješ za nejlepší. |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:47 | | | ||
Promiň,už jsem tam vložil zapomenutý odkaz. Sharon den Adel ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 12:51 | | | ||
Tak...třetí ligu asi probírat nemusíme,škoda času ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 13:35 | | | ||
Jo tak to's mohl jenom napsat, že jde o Skyfall... tam je kdokoliv jinej než Adele odsouzen k záhubě... A to co's vložil je teda úplně mimo. Hlavně stylem a to směrem, kterej se mi nelíbí. Takže i kdyby to nazpívala v tomhle stylu bohyně zpěvu, tak se mi to asi líbit taky nebude. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 13:51 | | | ||
Tak jsem něco málo pustil... neoslovuje mě, ta tvoje Šharon. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:25 | | | ||
No co naděláš ![]() Abys nemusel hledat daleko,pusť si něco z vlastního webu ![]() ![]() http://www.povedomi.cz/diskuze/diskuze.php?tema=818 vybíral jsem ty nejlepší kousky ![]() | ||||
Upraveno: 5.2.2015 - 14:32, Budd2 |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:30 | | | ||
Málo času... a právě jsem si díky tvýmu odkazu přidal další řádek s poznámkou co ještě musím předělat do nový verze stránek... udělám na diskuze hezčí a kratší odkazy, tak jako jsou na články v poradně. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:33 | | | ||
Ale jo... šikovná asi bude. Ale já nemám rád rock. Takže když je mi už ta hudba protivná, tak mám narušený vnímání všeho ostatního. Luxusní šampáňo si taky nevychutnáš, když ti do něj někdo nastrouhá česnek. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:37 | | | ||
Tos nemohl říct hned ![]() ![]() ![]() já bych se zas vosejpal při dechovce v sebeluxusnějším podání ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:38 | | | ||
Neptal ses. ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 14:41 | | | ||
Aha...uznávám,moje chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 15:24 | | | ||
Budd2 | ||||
Je tedy trochu smutný,že jediný člověk,který se zapojil do diskuze tuhle muziku neposlouchá,ale i tak díky za podporu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 15:26 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Zas jste si hoši udělali pěknej odpolední večírek,to se taky počítá ![]() ![]() Tak já si to doma taky poslechnu ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.2.2015 - 15:30 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
Jo,pak napiš ![]() PS: dlužíš mi to za toho Ježíše ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 9:19 | | | ||
Freja | ||||
No,je jí 22?Těžko říct,jestli se ještě bude hlasově vyvíjet... Jak píše Glimm,Adele to není...ten její falset nemá jaksi žádnou barvu,ve vyšších polohách nepřekvapila.Já mám teda radši sytější hlasy... Ale slečna je hezká,taková romantická ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 9:20 | | | ||
Freja | ||||
Má svůj styl.....kde zpívá něco svýho?To bych si asi poslechla radši,páč jinak se člověk asi neubrání srovnávání. |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 10:43 | | | ||
Glimmer Man » Freja | ||||
No nevím, jestli se dá hlas vyvíjet. Může cvičit techniku, čistotu, ale přes to, co jí bylo "nadělený" se nedostane. Maximálně by se dalo to trochu vychlastat a vykouřit, aby měla správnej rockovej nádech. Ale jinak fakt nevím. Myslím, že to nejde. |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 10:50 | | | ||
Freja » Glimmer Man | ||||
Vychlastat a vykouřit ![]() ![]() Taky chronická rýma nejni k zahození ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 10:55 | | | ||
Glimmer Man » Freja | ||||
Tak náhodou poslouchat různý hlasy je krásný... třeba takovej Mads Mikkelsen mi přijde, že má právě chronickou rýmu. Ale hezky se poslouchá... je to taky jeden z hlasovejch chrarismatiků. Když ho vybrali na Hannibala, tak jsem se začal těšit... ![]() |
![]() ![]() | 6.2.2015 - 11:02 | | | ||
Freja » Glimmer Man | ||||
No však jo,já vím,co rýma udělá s mým hlasem.Když jsme ještě chodily zpívat,tak mi kámoška řekla,že bych si tu rýmu měla pěstovat ![]() Mikkelsen-neznám...pohledám ![]() (Hannibala hledat radši nebudu) |
![]() ![]() | 8.2.2015 - 21:05 | | | ||
Budd2 | ||||
Tak mi ještě řekněte,jak byste stejnou písničku zhodnotili v tomhle provedení.Mně tedy názor poroty připadá jako od 4 ![]() ![]() od 1'45" https://www.youtube.com/watch?v=c8_03TathYM nebo jsem ![]() |
![]() ![]() | 9.2.2015 - 7:24 | | | ||
No, na nějakou takovou soutěž asi dobrý. Ale jinak - podání nudný, přeafektovaný, prvoplánový... Vzpomněl jsem si na dětství, když jsem zatáhnul kočku za ocas. ![]() ![]() |
![]() ![]() | 9.2.2015 - 11:37 | | | ||
No právě ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 9.2.2015 - 11:39, Budd2 |
![]() ![]() | 9.2.2015 - 14:15 | | | ||
Nebo třeba před ní bylo několik krotitelů hadů... https://www.youtube.com/watch?v=d0S4jAdTNcc a nebo jiných talentů... https://www.youtube.com/watch?v=dpjxcG5sXdA takže to měla snadnější. |
![]() ![]() | 10.2.2015 - 19:40 | | | ||
![]() Po takovejch talentech bych jí ten ![]() ![]() |
![]() ![]() | 11.2.2015 - 9:11 | | | ||
No právě a to asi šlo. Prostě byla lepší než jiní. ![]() |
![]() ![]() | 11.2.2015 - 14:03 | | | ||
to je podobný jako Český lev,kde to někomu dát musí a tak ceny rozdělí mezi všechny dva natočený filmy ![]() | ||||
Upraveno: 11.2.2015 - 14:06, Budd2 |
![]() ![]() | 13.2.2015 - 21:58 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
tak hlas má dobrej, ale v tom prvním linku už vypadá jak Britny Spírs...uvidíme jak bude pokračovat, zda jí showbusiness nesemele...třeba jako Mandráže... |
![]() ![]() | 29.10.2015 - 2:17 | | | ||
Budd2 » Budd2 | ||||
Si zas trošku přihřeju polívčičku ![]() https://www.youtube.com/watch?v=LqeQlZ80Wp8 |
![]() ![]() | 2.11.2015 - 3:51 | | | ||
Mortina | ||||
Tak ja ti nevim...Titanium je zrovna docela srdcovka - myslim moje ![]() ![]() |
![]() ![]() | 2.11.2015 - 13:16 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
Hmm, tak se kupodivu neshodneme. Ale vzpomínám si, že jsme jednou debatili na téma zpěvačky v superstar (nebo kde).Šlo o písničku od Adele. Já tenkrát říkal, že by to nikdo zkoušet neměl, protože to prostě vždycky bude béčkový a Tys mi to vymlouvala. No a teď to vypadá, že to máme naopak ![]() ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |