Hlavní stránkaBoční panel
13.2.2015 - 22:19 | Mortina | |
Kdysi sem koupila neb Henryho Rollins je děsně krásnej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neni to čtení pro každýho...to rozhodně dne...ale kdo je trošku morbidní a rád se zamyslí a má rád krásu paradoxů, ten si pošmákne...si myslim teda ![]() https://www.kosmas.cz/knihy/103521/blues-cernyho-kafe/ Sem asi tak v půlce...jedna část knížky je 124 kratších (klidně i jen tři řádky) i trošku delších životních příběhů...takovejch sice konkrétních ale neosobních, nebo jak bych to nazvala. Na mě to působí hrozně úderně. ![]() Malinká ukázka : *32* Byl to její třetí monokl během jednoho roku. Nezpanikařila. Střelila ho zezadu do hlavy, když se díval na televizi. |
![]() ![]() | 15.2.2015 - 18:56 | | | ||
charri | ||||
...úžasné.....ta poslední věta mě fakt vzala ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:46 | | | ||
Mortina » charri | ||||
Přesně na tebe sem myslela, že to absolutně nebude nic pro tebe. ![]() Ale celkově ta knížka mě dovedla k tomu (a zároveň i proudící debaty všude možně na téma "Padesát odstínů šedi" ) že mám ráda, když mě příběh překvapí....což se v týhle knížce děje na každý stránce několikrát...a u tý šedi mě nepřekvapuje nic...počínaje tim o čem to je i přes to, že to má z mýho pohledu tak nepochopitelnej úspěch (šedou sem prolistovala...a bylo mi jasný co a jak bude a jak dopadne....) |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:50 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Sem já to ale průůůhledná ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 18:05 | | | ||
Freja » charri | ||||
Já jsem si dneska s chutí přečetla recenze ![]() ![]() http://www.csfd.cz/film/336115-padesat-odstinu-sedi/ lepší,než kniha ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 18:27 | | | ||
charri » Freja | ||||
Zmohla jsem se přečíst jen asi 5 příspěvků.....k tomu jak navrhuje ty další filmy s názvem v začátku....50 odstínů....čehokoli ![]() ![]() Tak nějak to koresponduje s referencí již shlédnuvších v okolí ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 18:46 | | | ||
Budd2 » charri | ||||
![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 19.2.2015 - 19:25, Budd2 |
![]() ![]() | 24.2.2015 - 23:21 | | | ||
Mortina | ||||
Sem asi ve tri ctvrte...jako mazec. Pro me dost silny cteni, takze to nedokazu cist na jeden zatah....sakra tahle knizka se mi mela dostat do ruky tak ve 13.... ![]() |
![]() ![]() | 28.2.2015 - 1:14 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Střelila ho zezadu do hlavy ...... kristova noho |
![]() ![]() | 28.2.2015 - 9:06 | | | ||
Harryeta » Mortina | ||||
50 odstínů se chystám přečíst v angličtině...prý je dost jednoduchá...čemuž odpovídá i příběh, žeáno...lepší než louskat texty jazykové učebnici ![]() ![]() |
![]() ![]() | 28.2.2015 - 11:37 | | | ||
marhon » Mortina | ||||
ve třinácti, jo? ![]() ![]() když sem si přečetla nadpis, už sem si myslela, že si zas něco plnohodnotnýho napsala ty a ona to knížka. no, tak si tak říkám, že bys nějakou knížku měla ty sama napsat. ![]() |
![]() ![]() | 2.3.2015 - 0:49 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
S kristovejma nohama to asi moc spolecnyho nema ![]() |
![]() ![]() | 2.3.2015 - 0:54 | | | ||
Mortina » Harryeta | ||||
Ja takhle kdysi cetla Sherlocka Holmese...byla to teda ucebnicova verze pac pravovernej original bych nejspis nedala ani dneska a jako cteni na prazdniny to bylo super ![]() No z ty sedy knizky si asi slovni zasobu moc neobohatis ne ? ![]() |
![]() ![]() | 2.3.2015 - 0:57 | | | ||
Mortina » marhon | ||||
Tssss...to prece neni muuuj pribeh :) Tam jde o neco jinyho.... A jako ja bych i psala ale me desne zdrzuje prace...bych musela nejdriv najit jinej zpudob obzivy ![]() |
![]() ![]() | 2.3.2015 - 3:50 | | | ||
Mortina | ||||
Taaak uz sem to docetla...a uz ctu jeho dalsi...Solipista...zacinam mit dojem ze Henry je sociopat kterymu holt ty mrtvoly este nenasli. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |