Hlavní stránkaBoční panel
18.2.2015 - 8:36 | Glimmer Man | |
Přichází nová verze a podoba těchto stránek... jak asi vidíte, zásadně jsem změnil design. Pár věcí je organizováno malinko jinak a je tu nová věc. A to blog. Odteď se tu můžete prezentovat svými články... více o blogu v popisu a návodu (odkaz úplně dole). Snad se líbí... Zatím to berte jako zkušební provoz, jestli mi něco uniklo, ještě to budu dodělávat... ![]() Také byla pro všechny nastavena výchozí tapeta, kterou si opět můžete změnit na jinou ze seznamu. | ||
Upraveno: 18.2.2015 - 13:19, Glimmer Man |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:18 | | | ||
Harryeta | ||||
No to je pěkná rána do palice!!! :+)) potřebuju si zvyknout a prozkoumat to, než se vyjádřím... ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:23 | | | ||
Jani | ||||
Docela pěkný, už jsem to prolezla. Ale, byla jsem přihlášená, rychle napsala do diskuze a hned mi to červeně hlásilo, že mohou přispívat pouze přihlášení-no však jsem byla přihlášená. No tak to napíšu znova. ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:26 | | | ||
Glimmer Man » Jani | ||||
Prosím, když se to stane, opiš mi přesné znění té červené zprávy pokud možno, tak i adresu stránky. Díky. ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:28 | | | ||
Glimmer Man » Harryeta | ||||
Jo, chápu... asi bych se taky lekl a na protest bych se tady měsíc neukázal... ale já na to koukal skoro denně, tak už jsem zvyklej... Uznávám, je to šok. ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:41 | | | ||
Jani » Glimmer Man | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:56 | | | ||
Dělá to když píšeš nový příspěvěk nebo jen když odpovídáš už na příspěvek někoho jinýho? |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 9:59 | | | ||
jen když odpovídám někomu |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:03 | | | ||
Potřebuju přesné znění té červené hlášky. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:13 | | | ||
Psát do diskuze mohou pouze přihlášení uživatelé. když se mi to takto nepodaří, udělám krok zpět - zase se objeví můj příspěvek a jsem přihlášená, znovu odešlu - a už je tam zase ta hláška. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:16 | | | ||
To bude oříšek... musel bych to vidět. Co a jak děláš... bez naprosto přesnýho popisu nevím, co a jak děláš. Těžko hledat problém... ale pokusím se. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:25 | | | ||
Stává se to ojediněle, stávalo se to i dřív, ale zase nejde o život ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:51 | | | ||
Freja | ||||
Ty kráááso .... ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 10:54 | | | ||
Freja » Freja | ||||
Nešlo by ještě něco udělat s barvama? Je to takový "vyblitý".... |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 11:16 | | | ||
Glimmer Man » Freja | ||||
Samozřejmě, že šlo... ![]() Hele, ale jestli pořád chodíš z Win XP a používáš tamní Internet Explorer, tak se ti spousta věcí nezobrazuje správně. Počítej s tím. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 11:45 | | | ||
Freja » Glimmer Man | ||||
No,já ještě uvidim,co na to můj domácí PC. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 12:11 | | | ||
Glimmer Man » Freja | ||||
Hmm, jelikož je to velká změna a ještě jiným směrem, tak se ti to první dva měsíce líbit nebude. Ale pak si zvykneš... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 18.2.2015 - 12:11, Glimmer Man |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 12:53 | | | ||
charri | ||||
.....eeeeeeeeeee to je ale pfekfápko.....asi začnu koktat ![]() ![]() ![]() Určitě si zvyknu, pokud sem budu chtít chodit.......ten blog nešlo dát na původní verzi? Jasně že jako autor máš nárok si tady měnit co chceš a já coby konzerva si můžu mudrovat jak chci, že mi to moc nepasuje....... ![]() |
![]() | 18.2.2015 - 13:05 | | | ||
Smazaný uživatel (anja) | ||||
ty vogo, tak jsem se lekla, že se mi nepodařilo přihlási.... a dle loga ano, ale vypadá to jako by to bylo v rozpracované verzi, takové graficky prázné... jak píšeš asi je to o zvyku a nic jiného nám nezbyde ![]() a jsem přes Firefox ale zase je fakt, že mi to teď načítá mnohem rychleji, což oceňuji ![]() | ||||
Upraveno: 18.2.2015 - 13:07, |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 13:22 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (anja) | ||||
Vypadat by mělo takhle... (na obrázku). Tapetu si můžeš nastavit jinou, pokud chceš. Je to v nastavení. Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 13:25 | | | ||
Glimmer Man » charri | ||||
Technicky šlo, ale morálně jsem už nemohl. Dělal bych něco, o čem bych věděl, že to dělám špatně. Mě se to nelíbilo. A to mě vedlo k této změně. Plně chápu, že to je šok, byl jsem si vědom, že se to líbit někomu nebude, protože barevný papoušek je vždycky na první pohled hezčí. ![]() | ||||
Upraveno: 18.2.2015 - 13:26, Glimmer Man |
![]() | 18.2.2015 - 14:07 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Freja | ||||
Jsem si koupila včera černej svetr nějak se mi k těm barvám tady nehodí ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 14:25 | | | ||
Glimmer Man » Smazaný uživatel (nahodna) | ||||
No jo, ale kdybych sem dal černou tapetu, tak by stránka vypadala skoro jako parte... Je třeba koupit další novej svetr...!!! ![]() |
![]() | 18.2.2015 - 14:52 | | | ||
Smazaný uživatel (nahodna) » Glimmer Man | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 16:56 | | | ||
Pithecanthropus erectus | ||||
ehmm.... takhle nějak si představuju Popeleční středu..... ![]() ![]() ![]() Popravdě řečeno, tenhle dizajn mě spíš vylekal naž nadchl a to tě mám Glimme kurva rád......... ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 17:55 | | | ||
karamelan | ||||
uf to sem se lekla kam sem to vlezla, ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 18:36 | | | ||
Budd2 | ||||
No,ta fialová na úvodní straně je fakt taková divná,někdo tu psal vyblitá ![]() Vadí mi ta podkladová bílá u příspěvků.Svítí to do očí a to mám monitor na 10 % jasu.Nešlo by ji změnit na něco jako pergamen,nebo "zažloutlý papír" ? Dík PS: ta původní byla v pohodě ![]() |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 19:14 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Přesně.Bolí z toho oči. Nechápu jak do toho může koukat ještě i ajťák ![]() Já mám pocit,že bych z toho za chvíli oslepla :-( |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 19:51 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Freja | ||||
Jo bolí z toho oči jak sviňa..... A ještě k těm volitelným tapetám...... když už je základ fialová, pak by ty tapety měly s ní trošku barevně ladit.... Fialová s hráškově zelenou , to je hotový projímadlo.-A ta bílá pracovní plocha by se taky mohla nechat uživatelem volit. |
![]() ![]() | 18.2.2015 - 20:25 | | | ||
Budd2 | ||||
Ještě jedna chybka.Když kliknu na Oznámení-Vítejte v novém,chce to po mně přihlášení ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 7:55 | | | ||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Heh ![]() Je to variabilní,takovej chameleónek ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 16:03 | | | ||
charri » Glimmer Man | ||||
Pjekně děkuju za vysvětlení ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:35 | | | ||
Mortina | ||||
No fůůůj! ![]() ![]() ![]() ![]() Ofšem, popisuju první dojem...možná si zvyknu... ...ale nechápu proč to je tak vyblitý.... |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:46 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Vypajdá to, že to na všecky působí stejně ![]() ![]() ![]() Patrně nám nic jiného nezbyde než si zvyknout.....nebo fičet na fejsůůůů, tam já nechcůůůů |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:48 | | | ||
Mortina » charri | ||||
Mě z toho hlavně nevim proč bolej oči...jestli je to přesvícený a Glimm se tak pokouší o naše osvícení, tak se mi zdá, že to bere moc rychle...prosila bych osvítit trošku šetrněji ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 17:55 | | | ||
charri » Mortina | ||||
Si vem brejle.....slunešní ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 18:06 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
Hmmm,já do toho taky nevydržím koukat moc dlouho....nebyl to snad záměr..??? ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 19:10 | | | ||
Pithecanthropus erectus » Freja | ||||
jo záměr..... zamířil na lišku zastřelil Maryšku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 19:26 | | | ||
Curva Cudná Lu » Pithecanthropus erectus | ||||
popeleční středa Píťo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() je to hnus velebnosti,dobrý tak na zánět spojivek ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 22:37 | | | ||
kristinka5 | ||||
Děkuji pěkně za přivítání... ale vůbec nic nevidím ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.2.2015 - 23:12 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
vida, změna ![]() jj, pořád se něco děje, aspoň to nezevšední.. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=r77DaNpdieQ |
![]() ![]() | 20.2.2015 - 20:29 | | | ||
Háňa | ||||
Mně se to líbí. Je to takové přehlednější, techničtější, což mi vyhovuje, větší nadpisy, pro ty již přisleplé stařenky, jako jsem já, a ne moc barevné, což je příjemné pro oči. Mně z toho tedy nebolí - ale je fakt, že se do toho dívám asi osmou minutu Prima ![]() | ||||
Upraveno: 20.2.2015 - 20:32, Háňa |
![]() ![]() | 21.2.2015 - 10:56 | | | ||
ila | ||||
Jsem se leklá,kam jsem se to dostala ![]() ![]() |
![]() ![]() | 24.2.2015 - 22:25 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
sem si furt nezvykla....hlavne sem ted nekolik dni nevedela jak se sem dostat...prihlasovaci tabulka nikde. Zmenil se i uvod stranek...sem zmaten...driv to tu byl obejvak ted si tu pripadam jak v nadrazni hale...ja takovej konzervativec...todle sem si nezaslouzila ![]() ![]() |
![]() | 25.2.2015 - 12:36 | | | ||
Smazaný uživatel (Libas) | ||||
No pěkný ,se teda staráš aby nám nezakrněl mozek ![]() Docela šok ,zatím to nemám proštudovaný tak jenom jedna věc ta tabulka nastavení byse mi víc líbila na boku ,pod tím příspěvkem mě ruší . No du to prozkoumat dál ![]() |
![]() ![]() | 2.3.2015 - 11:22 | | | ||
marhon | ||||
no, nádhera. poprví sem se málem nepřihlásila ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.3.2015 - 19:57 | | | ||
charri | ||||
Je mi to jaksi trapné¨ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 11:26 | | | ||
Glimmer Man » charri | ||||
Jo jo... ještě chvilku a bude to... zvyknutý. Časem snad ještě něco vymyslím s tou lehkou "vyblitostí"... teď jsem bez nápadů, bez chuti, bez motivace, bez energie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 11:45 | | | ||
movvin » Glimmer Man | ||||
Něco takového by se mi líbilo Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 11:47 | | | ||
movvin » movvin | ||||
Nebo tohle je hezky barevné ![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 12:53 | | | ||
Glimmer Man » movvin | ||||
No jo, jenže obrázek a webdesign jsou dvě různý věci. Navíc, nemůžu jen tak čapnout nějakej obrázek a používat ho jak se mi zlíbí. |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |