Hlavní stránkaBoční panel
4.3.2015 - 13:05 | Freja | |
http://www.novinky.cz/krimi/363267-nekdo-shodil-ze-srazu-na-sumpersku-pet-ovci-neprezily.html Nějak nechápu,proč???? Že si lidi mydlí imrvére mezi sebou,na to už jsem si skoro zvykla. Že se chovají a zabíjejí zvířata pro maso,ok.... Ale proč tohle? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
8.3.2015 - 7:30 | | | |||
Mortina | ||||
Hele...a jiný věci "tohoto typu" chápeš? Já myslim, že pokud ti to příde divný, tak to neni v tvejch silách pochopit...sou prostě lidi, nemocný, blbý nebo jinak hnutý, kterejm to přišlo zábavný.... |
9.3.2015 - 9:12 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Tady bylo zabito jen par kousku. Na jatkach tisice.Jen se o tom moc oficialne nepise jako o brutalite. |
9.3.2015 - 9:14 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Nojo....proto já nekoukám na ty zprávy.Tohle mě občas fakt dokáže dostat. |
9.3.2015 - 9:20 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Mortina | ||||
Treba to byl nejaky zamestnanec z jatek. Nechtel vyjit ze cviku. |
9.3.2015 - 9:24 | | | |||
movvin » Freja | ||||
Si to vysvětluju tak, že ta duše je ještě na tak nízké úrovni, že si nedokáže tyhle přimitivní prožitky vytáhout z třeba Akáši, Vesmíru..., tak si tyhle primitvní temné stránky musí odžít teď a tady. Chce prostě vědět jaký to je pocit někoho připravit svým přičiněním o život... mít nad ním tu moc.... |
9.3.2015 - 9:34 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » movvin | ||||
Spoustu masa v obchodnich retezcich je z jatecnich zvirat. Tyto zvirata byla zabita podobnym zpusobem. Z hlediska nasi spolecnosti se nic zvlastniho nestalo. Proste bulvarni zprava. Co je 5 ovci proti tisicum utyranych zvirat denne? Uz se tesime na jehnatko o velikonocich? Jeste ze nam nejaky vyssi tvor nezere lidska batolata. | ||||
Upraveno: 9.3.2015 - 9:35, |
9.3.2015 - 11:35 | | | |||
movvin » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Jsi si jistý? |
9.3.2015 - 12:44 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » movvin | ||||
https://www.youtube.com/watch?v=_PEfSYoMdYI |
9.3.2015 - 13:07 | | | |||
Freja » movvin | ||||
Jak jako?Vytáhnout ty primitivní prožitky z Akáši???Proč? To nechápu ani za dva máky |
9.3.2015 - 16:15 | | | |||
movvin » Freja | ||||
Máš potřebu zabíjet? Ne nemáš a to proto, že tuhle zkušenost nepotřebuješ mít, protože už to máš dávno odžité a to buď prostřednictvím zkušeností z minulých životů a nebo přístupem do té samotné zkušenosti která je někde zapsaná, uložená.... včetně následků, důsledků a zodpovědnosti. |
9.3.2015 - 16:18 | | | |||
movvin » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Moje otázka se týkala Tvé poslední věty. Mě nemusíš vysvětlovat co to jsou jatka. Jako malá jsem chodila skoro každý den okolo. Ještě teď si zřetelně dokáži vybavit ten zvláštní smrad, smrad smrti a strachu. |
20.3.2015 - 9:49 | | | |||
Freja | ||||
No to mě zas nasralo Já už ty zprávy fakt nebudu číst... Proč Norové zastřelili toho ledního medvěda? Kvůli nějakýmu joudovi z Moravy,co ho méďa trošku pocuchal? http://www.novinky.cz/zahranicni/364777-ledniho-medveda-ktery-napadl-cecha-na-spicberkach-zastrelili.html |
20.3.2015 - 9:51 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Člověk pán tvorstva...co k tomu víc říct no... |
20.3.2015 - 19:05 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Třeba na něj měli Norové chuť.Jsou to gurmáni dost vysazený na kvalitní maso. Chodím například na pastvinu ,kde muj pes objevil v trávě docela čerstvě useklou jelení nohu.Byl z té nohy nadšený.Lov jelenů je v Norsku velice oblíben. |
23.3.2015 - 9:35 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
..no ještě,že to nebyla noha dětského batolete :-x |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |