Hlavní stránkaBoční panel
8.3.2015 - 7:33 | Mortina | |
Jednak opakujou starý díly a druhak běží US verze. Nemůžu úplně říct, že bych to sledovala ale když to běží - ženská zvědavá - podívám se. ![]() Docela se těm lidem divim...neumím si představit peníze, za který bych pustila do svýho soukromí cizí bábu...hlavně by mi sem určitě nasadili ňákou, která by mi vypakovala psy...a to bych teda nepřežila. ![]() ![]() ![]() Ale napadla mě jinám věc...v průměrný - asi spíš český domácnosti - kdyby byla výměna manželů, myslíte, že by bylo vůbec co točit? ![]() PS: Jo a pro neznalce...je to reality šoou, která běží v tv http://vymena.nova.cz/ | ||
Upraveno: 8.3.2015 - 7:36, Mortina |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:09 | | | ||
ila | ||||
Sledovala jsem myslím první řadu. Zajímalo by mě, co vede dotyčné zúčastněné k tomu,aby tak brutálně odhalili svoje soukromí a povahy před národem. ![]() Myslím,že i s muži by ta výměna byla možná... proč ne ? ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:24 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Tak možná by byla určitě...ale jak tak ty díly sleduju, tak "srdce" tý domácnosti je většinou manželka...s její výměnou dochází ke změnám...kdyby se vyměnil muž, kterej je většinou poměrně pasivní, co tak moc by se změnilo? ![]() Další věc je ta, že ty ženský tam docela šílej...výměna pravidel...já bych se na to asi vykašlala...a stejně tak asi většina chlapů...proto si prostě řikám...bylo by co točit? ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:34 | | | ||
ila » Mortina | ||||
Nebo...některý muž přijde z práce taaak unaven,že se s vypětím posledních sil svalí na gauč k telce a do večeře už to nějak překlepe..kapnout na dva takové typky, nebylo by co točit,to je fakt. ![]() No a ty ženy - některé si asi rády dokazují,že jejich pravidla a jejich způsob vedení domácnosti a výchovy dětí je prostě ten úplně NEJLEPŠÍ ! |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:36 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Mě by se líbilo, vyměnit se s nějakou co nechodí do práce...děti nevim...no to asi k tomu nechození do práce patří, tak to bych snad nějak překlepala...a eště by byl ideální nějakej hyperaktivní manžel, co doma uklízí, vaří a všechno dělá... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:40 | | | ||
ila » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:53 | | | ||
Mortina » ila | ||||
No...pokud pani bude rozmazlovit moje milovaný žížátka jako malý děti, tak by to myslim šlo. ![]() Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 8:54 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
A nebo kdybych si je mohla vzít s sebou... nejlíp. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 9:13 | | | ||
ila » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() A kde tak spávají tví miláčci? V pelíšku či posteli? | ||||
Upraveno: 8.3.2015 - 9:13, ila |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 9:14 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Já snad pudu radši venčit...zní to tak lákavě, že bych snad za chvíli i kejvla. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 9:14 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Samozřejmě v posteli...většinou oba...ale v noci dost cestujou. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 9:18 | | | ||
ila » Mortina | ||||
A sakra... Jestli to spaní v posteli nebude problém... | ||||
Upraveno: 8.3.2015 - 9:21, ila |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 9:23 | | | ||
Háňa | ||||
Já bych sem klidně nějakou pustila - ideální by bylo, kdyby byla úklidová maniačka ![]() ![]() Ten její by zase možná na pár dní uvítal mě - nikdo by ho pořád neotravoval s úklidem, s hadrem, neprudil ho za prkýnko v nežádoucí poloze, nadrobený brambůrky ... myslím, že se mnou by zažíval ráj. Nejhůř by na tom byl asi Michal. ... Ale na druhou stranu, třeba by mu ta žena nezvyklá na mužskou aktivitu, snesla za umyté nádobí modré z nebe ![]() Ale děti nebrat teda, to ani omylem ![]() | ||||
Upraveno: 8.3.2015 - 9:29, Háňa |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 10:53 | | | ||
Jani | ||||
Nesleduju to, ale při přepínání telky občas na to narazím, ale pokaždé narazím na ženskou, která tam furt brečí a příště zase jiná a furt, kdykoliv na to narazím. Tak a to mi stačí, říkám si, ti lidé tam jdou dobrovolně a pak tam brečej, vždyž je logické, že musej s nějakejma zátěžovejma situacema počítat. Tak tam nelezu, když kvůli všemu brečím...... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 11:56 | | | ||
marhon | ||||
já sem se taky divila, proč nevymění chlapy. bych to tak udělala. možná by někteří chlapy byli hodně překvapení. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 12:58 | | | ||
Jani » marhon | ||||
....a ten chlap by najednou neměl doma takový servis, na jaký je zvyklý....to by se teda divil, jak to třeba jinde chodí ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:17 | | | ||
charri | ||||
TUTO připitomělou realityšou jsem nikdy nesledovala, ale jelikož jsem teď byla delší dobu mimo pracovní prostředí, sledovala jsem v TV prakticky cokoli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....to raději jak farmář hledá ženu ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:17 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Tak vaše domácnost je na výměnu poměrně nudná...žádný děti, zvířata, žádnej režim... ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:18 | | | ||
Mortina » Jani | ||||
Tak já vycházim z toho, že to je chvilková slabost, která příde na každýho...jednou za těch deset dní si holt pobrečí každej...a logicky to hned vrazej do pořadu aby se něco dělo... |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:21 | | | ||
Mortina » charri | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() V tý US verzi je teda vidět, že lidi žijou hoooodně odlišně... ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:22 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
...a farmář mi teda nebavil...dělat stafáž ňákýmu troubovi, co si neumí sehnat babu mi příde ujetý. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 13:25 | | | ||
charri » Mortina | ||||
K tomu farmáři....oni si možná babu sehnat umí, ale upřímně, která by chtěla takhle dřít? Mně stačí to co mám.....a tam krávy.....prasata, pštrosi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 19:27 | | | ||
Curva Cudná Lu | ||||
for Morti-to Ti můžu domluvit s mou tetou,psy miluje,děti jsou z domu a mangel kmitá,ona nepracuje ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:26 | | | ||
Mortina » charri | ||||
No...tak to nemůžu posoudit...život na farmě neznám a pořad nesleduju, takže množství a kvalitu sexu v přenosu nemůžu posoudit. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:30 | | | ||
Mortina » Curva Cudná Lu | ||||
To je nějakej moravskej obyčej? To už je druhá z tohodle směru...asi se přestěhuju. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:36 | | | ||
Curva Cudná Lu » Mortina | ||||
ne není ![]() ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:37 | | | ||
Já se teď na farmu taky dívám po druhé a jak říká Charri jsou to pjekný prasata ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:45 | | | ||
Hafity haf? To by mi asi neprošlo...a to je alfa a omega mýho bytí. ![]() |
![]() ![]() | 8.3.2015 - 22:50 | | | ||
nerozumím ![]() |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 12:01 | | | ||
Esliva do pokojicku muzou psy ![]() |
![]() ![]() | 9.3.2015 - 12:48 | | | ||
jo aha to by byl problém,to by ses musela leda vyměnit s tou tetou doma ![]() |