Hlavní stránkaBoční panel
8.3.2015 - 19:25 | Curva Cudná Lu | |
Nazdar děcka,co byste udělali kdyby Vám tohle manžel řek?Díky |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
8.3.2015 - 22:16 | | | |||
Harryeta | ||||
Opacila bych, ze je srab, protoze si z deti dela stit... |
8.3.2015 - 22:31 | | | |||
Mortina | ||||
To je od Tebe milé...ani jedno není Tvoje. |
8.3.2015 - 22:33 | | | |||
Curva Cudná Lu » Harryeta | ||||
To wíme,ale co s tím... |
8.3.2015 - 22:34 | | | |||
Curva Cudná Lu » Mortina | ||||
No to nepude,jsou mu dost podobní |
8.3.2015 - 22:36 | | | |||
Mortina » Curva Cudná Lu | ||||
Takovejch už bylo. No...každopádně bych to řekla...a dál bych s nim o ničem nediskutovala...dost by přemejšlel, čimž by se hodně zaměstnal a já bych měla čas vymyslet jak dál. ...i když upřímně...z jedný věty nelze usuzovat... |
8.3.2015 - 22:40 | | | |||
to prones při příležitosti 15 výročí svatby s kytkou a šáněm v ruce,jen taková špička ledofce |
8.3.2015 - 22:44 | | | |||
No...voni pánové uměj načasovat...na druhou stranu nosej v hlavě blbosti...naše dnešní debata : Dneska je 8.března, mám svátek....Dneska je Adély?...Ne, je MDŽ...jo no jo vlastně, dneska je 25 výročí co umřel Tomáš Holý. Taková romantika což? Vono záleží...proč to řek...co tomu předcházelo atd...jako v rámci oslavnýho proslovu to nejspíš nebylo....a když to bylo s kytkou a šáněm....nevim nevim no... |
8.3.2015 - 22:47 | | | |||
a co chtěl na umrtí T Holého slavit??? já bych to viděla tak že ji chtěl dorazit... |
8.3.2015 - 23:05 | | | |||
Harryeta » Curva Cudná Lu | ||||
Pak je otazka, proc s nim jsi Ty. Jestli taky kvuli detem, tak je to ok, mate spolecny cil. Jestli proto, ze ho milujes, pak je to taky ok, protoze Lho muzes milovat i tak. Jestli proto, ze sis myslela, ze Te miluje, tak ted uz vis, na cem jsi a zalezi, jestli s takovym clovekem chces zustat... |
8.3.2015 - 23:09 | | | |||
Curva Cudná Lu » Harryeta | ||||
díky za pohled,o mě nejde,já bych s ním vyběhla už dávno |
9.3.2015 - 7:32 | | | |||
Glimmer Man » Curva Cudná Lu | ||||
A o koho tedy jde?? |
9.3.2015 - 10:41 | | | |||
Curva Cudná Lu » Glimmer Man | ||||
o člověka,který udělal pro rodinu první poslední |
9.3.2015 - 10:51 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Harryeta | ||||
Nevidel bych to tak jednoznacne. Treba nechtel byt od deti oddelen. Kdyz jsou deti male,vetsinou jsou prideleny k matce. |
9.3.2015 - 11:07 | | | |||
Slavit nechtel samozrejme nic...spis sem chtela nacrtnout ze se jeho myslenky rozbehly jinym smerem Jestli treba dotycnou vetu nevyslovil v nejaky emocni prestrelce po otazce : Proc my spolu vlastne sme....jako me pride divny ze pride s kytkou, flaskou a jen tak mimochodem vypali toto...bud ma nejakou dusevni odchylku a nebo dvakrat nemyslel jak to vyznelo...v popisovany situaci by mi totiz na "dorazeni" druhyho prisla vhodnejsi ta lahev |
9.3.2015 - 11:11 | | | |||
Udělat první a poslední ještě neznamená, že dělal všechno to mezi tím... Já to vidím tak, že i kdyby se mi hovno 100x omluvilo, stejně mi bude smrdět. A nic mu nebude platný, že před pár dny ještě bylo dobrým jídlem a nebo že z něj bude jednou dobrý hnojivo... stejně se ho budu štítit. |
9.3.2015 - 11:12 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Curva Cudná Lu | ||||
pokud pro rodinu udělal první poslední,je to charakterní a pravdomluvný muž.Nikdo není povinen druhého milovat..to nemůže být předmětem jakéhokoliv slibu.....a ten kdo si to nárokuje je bláhový a nezaslouží si být opravdově milován..... |
9.3.2015 - 11:15 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Na druhou stranu - myslím, že je dobře, když bylo vyřčeno. Věděl bych, na čem jsem a podle toho se mohl zachovat. Ale jak, to nevím. Děti zatím nemám. Ale tak nějak bych se s tím vyrovnal, co by mi zbejvalo. Horší by bylo, kdyby mi přestalo chutnat. |
9.3.2015 - 11:15 | | | |||
Curva Cudná Lu » Pithecanthropus erectus | ||||
né on,ona udělala pro rodinu první poslední,jsi to zase pomotal Píťo |
9.3.2015 - 11:16 | | | |||
duševní odchylka,jj to bude ono |
9.3.2015 - 11:17 | | | |||
Curva Cudná Lu » Glimmer Man | ||||
jj to mu i řekla něco na ten způsob,když se omlouval a chtěl svý slova vzít zpět |
9.3.2015 - 11:19 | | | |||
Jo tak to já jsem to pochopit taky jako že "on". Aha... Takže aktualizace: myslím, že sebemrskat se pro rodinu není nikdy pozitivní čin. |
9.3.2015 - 11:24 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Glimmer Man | ||||
milovat svý děti zrovna jako sebemrskačství nevidím.....i když oběť to jistě je...ale je to o tom kde má kdo položený vlastní hodnoty... |
9.3.2015 - 11:28 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Curva Cudná Lu | ||||
tak se musíš vyjadřovat přesně...ale ty případy jsou v praxi oboustranné....někdy se obětuje ženská, někdy chlap........ |
9.3.2015 - 11:28 | | | |||
Glimmer Man » Pithecanthropus erectus | ||||
Můžeš je milovat a zároveň dbát i na svůj život a své štěstí. To se u mě nevylučuje. Naopak si myslím, že rodič, který se cítí šťastný, bude dávat "rodině" víc. |
9.3.2015 - 12:00 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Glimmer Man | ||||
Milovat také znamená starat se o jejich- nejen- materiální rozvoj, což na dálku funguje dost obtížně.....pravda,když jsou oba rodiče šťastní je to lepší....zkusíme je po pár letech manželství spočítat?.... |
9.3.2015 - 12:07 | | | |||
Mortina » Pithecanthropus erectus | ||||
Da da...OFSEM...pokud sem s nekym kvuli detem...nesu k vyroci kytku a flasku, tak se zachovam jako frajer-ka kazdy coulem a tuto informaci si necham pro sebe...tj. neponizim ani sebe ani druheho.... |
9.3.2015 - 12:31 | | | |||
Budd2 » Curva Cudná Lu | ||||
Jestli von to nejdřív někde neslavil bez manželky a pak žblebtnul první blbinu co ho napadla |
9.3.2015 - 12:32 | | | |||
Pithecanthropus erectus » Mortina | ||||
to oproti tobě souhlasím...... glanc muší bejt..... |
9.3.2015 - 12:38 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
No...moh tam primotat Tomase Holyho a bylo by jasno |
9.3.2015 - 12:42 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
Něco jako : tady máš kytku k našemu 25. výročí úmrtí....éj, čo to táram ? |
9.3.2015 - 12:46 | | | |||
Curva Cudná Lu | ||||
děcka Vy ste mi tu zase z toho udělali kofbojku ale díky,dnes jsem jí poradila to s těma dětma,od Morti rada prvá,tak se smála až bečela,díky |
9.3.2015 - 12:47 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Curva Cudná Lu | ||||
A co bylo to posledni? |
9.3.2015 - 12:47 | | | |||
Freja » Pithecanthropus erectus | ||||
Obětovat se ...a ještě s glancem,no to už je vyšší level. |
9.3.2015 - 13:01 | | | |||
Budd2 » Curva Cudná Lu | ||||
No ,sice dobrá,ale dvojsečná . Až bude chtít alimenty, dost pravděpodobně se jí vrátí zpátky |
9.3.2015 - 13:05 | | | |||
Curva Cudná Lu » Budd2 | ||||
bohužel,to není pravda,jsou jeho na první pohled,ale jako ledová sprcha pro pána dobrý ftip |
9.3.2015 - 14:31 | | | |||
Smazaný uživatel (zdeno) » Curva Cudná Lu | ||||
Doufám, že ocenila krásnou upřímnost tohoto vyznání. | ||||
Upraveno: 9.3.2015 - 14:32, |
9.3.2015 - 17:12 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Vis co...kdyz se.nekdo sam za sebe rozhodne ze v partnerstvi setrva a neni to nejaka oboustranna dohoda mel by proste drzet hubu a nechat si to.pro sebe. Misto deti si dopln treba min uslechtilej duvod - prachy. To je proste naprd...nejhezci samozrejme je kdyz ses s nekym protoze chces...ale dycky to tak neni...kdyz uz se rozhodnes pro nejakej "rozumnej duvod" a neni to zadna partnerska dohoda je lepsi si to.nechat pro sebe...zbyde tak aspon trocha respektu na obou stranach... |
10.3.2015 - 22:53 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
Tak já nemám manžela . ..ale asi je to nějakej divnej způsob sebeukájení ..anebo to je projev sebetrýznění a nechce v tom být sám - chce se o to "podělit" i s Tebou (vím já? do hlav nevidíme) Tak co mu na to říct? přejít to (ignorovat) --anebo-- splnit přání tj. pořádně to rozhrábnout, rozpitvat to, zahnat do kouta, znejistět, ztrapnit, vysmát se, ponížit... a nakonec vyhodit i s pugétem na ulici do mrazu |
11.3.2015 - 7:58 | | | |||
Jani | ||||
Kdyby mi tohle manžel řekl dnes, tak by mě to pobavilo, dětem je čtyřicet.... Nějak se neumím vžít do toho, že mi to řekl a děti byly malé, asi by mi bylo hrozně, navíc kde jsme žili, byl baráček jeho rodičů, tak bych asi musela zůstat, moji rodiče měli malý byt určitě bych byla v šoku |
13.3.2015 - 7:45 | | | |||
Freja » Jani | ||||
Mě asi úplně mimózně napadlo,že by mne to od exmanžela možná i potěšilo,kdyby byl se mnou kvůli dítěti a taky se k němu tak choval.....týjo,to jsou ty úhly pohledu |
13.3.2015 - 8:09 | | | |||
Jani » Freja | ||||
Jo, to je dobrý úhel pohledu, když kvůli dětem, tak ale aby byly děti u něho na prvním místě před jeho zálibami a kamarády, nejen tedy materielní zajištění, ale také urvat ze svého volného času co nejvíce a dávat dětem to nejlepší, co v něm je. To je to, co děti potřebují nejvíc. |
11.4.2015 - 19:30 | | | |||
juditadurynska » Glimmer Man | ||||
Ty máš děti, Glimme? |
11.4.2015 - 20:18 | | | |||
Háňa | ||||
Řekla bych mu: Jéje, to nemusíš, takovou oběť od tebe nechci - tak to si vezmi děti s sebou, když ti o ně tak jde, a můžeš jít. Budu ti na ně posílat na každé dva tisíce a občas si je vezmu na víkend, když budu mít zrovna čas. Ubude mi práce a alespoň si s nimi budu užívat hlavně volný čas - na to se těším - možná si je nakonec užiju víc, než teď. Kdy se budete stěhovat ? Kolik z nich by to udělalo, co myslíte ? Minimum. Ten zbytek by pro příště věděl, že vydírání dětmi na mě neplatí. Ať se sebere, a jde, kam ho srdce táhne | ||||
Upraveno: 11.4.2015 - 20:19, Háňa |
14.4.2015 - 9:01 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Háňa | ||||
Ono jde i o to, kolik by jich takovy blábol poslechlo. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |