Hlavní stránkaBoční panel
18.3.2015 - 9:26 | Smazaný uživatel (zdeno) | |
Tohle mi přišlo do knihy tváří: "Kam kráčíme??" Toť otázka ! • Kilo rohlíků stojí 59 korun, kilo mražené kachny 39 korun. • Brambory jsou dražší jak banány. • Z údajně zdravého rybího masa vyteče polovina vody. • Masné výrobky neobsahují maso. • V akčním letáku Kauflandu je 38 inzerátů na půjčení peněz . • Jogurt obsahuje i méně než 45% mléka.. • Vepřová žebra jsou dražší jak vepřová kýta. • I během řeči s kamarádem telefonujeme. • Čím víc věcí máme, tím víc po dalších toužíme. • Náš mobil má tolik funkcí, že se jimi chlubíme přátelům, ale pro život jsou nevyužitelné. • Švestky dovážíme z Argentiny . • Na polích je víc slunečních kolektorů, jak pšenice. • Státní svátek je důvodem se ožrat, ale proč je ten den svátkem, to 90% lidí neví. • Jihneme při pohledu na opuštěné psy, ale opuštění lidé nás nezajímají. • Slovo "děkuji" nahradilo slovo "co za to?" • Máslová buchta má záruku 12 měsíců. • Kilo sušeného slepičího hovna (kuřince), je dražší než kilo kuřecích stehen. • Ve městě máme 6 pizzerií, ale vepřo-knedlo-zelo si nikde nedám, není. • Návštěva kulturní památky vyjde rodinu na dva tisíce. • Půlka rodičů nemá peníze, aby vlastní dítě poslali na lyžařský kurs. • Doma denně gruntujeme, ale odpadky venku hodíme mimo popelnici, nebo do lesa. • Na naší televizi večer přepneme25 programů, ale najdeme jenom vaření celebrit,reality šou nebo reklamy. • Svým blízkým pošleme třicet stupidních mejlů, ale ani jednou se nezeptáme, jak se mají. • Pod pojmem kultura se nám vybaví návštěva multikina. • Pořizujeme si na splátky nadupané SUV, i když jednou týdně jedeme do supermarketu a jednou měsíčně navštívit rodiče v domově důchodců. • Nejprodávanější knihy jsou kuchařky od každého,kdo má do řiti díru, životopisy pseudo hvězd, a horoskopy. • Existuje 30 časopisů pro ženy, ale ani jeden pro normální ženy. • Nejčtenějším článkem na Internetu v rubrice KULTURA byl ten, jak si Agáta Hanychová žehlila kalhoty na těle napařovací žehličkou a opařila si frndu. • Stát daruje církvím miliardy, ale do kostela se přes den nedostaneme a když ano, tak za vstupné. Kam kráčíme ?? Již to vím: "Do prdele!!" ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.3.2015 - 10:44 | | | ||
Freja | ||||
Realita? No,asi jak pro koho... ![]() Kolik vlastně stojí kilo rohlíků? Já je kupuju na kusy ![]() Brambory nejsou dražší než banány...nebo jo? ![]() Z masných výrobků kupuju jenom maso a v něm snad maso je ![]() ![]() Pravda,o joguretch toho moc nevim ![]() Na mobilu mám jen sluchátka,abych mohla poslouchat hudbu....Jo,to jsem si všimla,že některý lidi telefonujou třeba v marketu u pokladny.Přijde mi to hloupý a neslušný. Sama jsem jednou odmítla obsloužit dívenku,co přišla k táře suverénně s mobilem na uchu a nepřestávala mluvit... . Švestky mi rostou před barákem,ale nemám moc šancí,bo to většinou oderou důchodci :-x Máš něco proti solárním systémům? ![]() Máslová buchta...fakt? ![]() ![]() Sušený slepičí hovno je tak vzácná komodita? A my doma splachujeme ![]() ![]() Já mám radši pizzu,než knedlo ![]() S tou kulturní památkou je to trochu přehnaný,ne?Nevím,tak velkou rodinu nemám,abysme zaplatili 2 litry a krom toho,na hrady ,zámky a pod.nechodíme každý týden. Ale možný to je....třeba Karlštějn,to si vybavuju,že byl pěkně drahej ![]() Co je SUV? ![]() Časopis pro ženy....třeba Meduňka?Tu kupujou ženy,co znám já. Agáta si opařila frndu? ![]() ![]() ![]() Já v kostele nikdy vstupný neplatila,krom chrámu sv.Víta... |
![]() ![]() | 18.3.2015 - 10:51 | | | ||
Freja | ||||
• Doma denně gruntujeme, ale odpadky venku hodíme mimo popelnici, nebo do lesa. Jo,tak tohle mě sere,protože takový lidi znám. ![]() Nebo maj děsnej problém s tříděním odpadu ![]() Taky mne děsí,že toho odpadu vyrobíme tolik...všechno je balený v igelitech apod... ![]() My jsme dva a stejně mám za pár dní igelitku na plasty plnou... |
![]() | 18.3.2015 - 11:18 | | | ||
Smazaný uživatel (zdeno) » Freja | ||||
SUV je zkratka pro Sport utility vehicle, tedy sportovní užitkové vozidlo. SUV Solární systémy mně kakaj. Do kostela nechodím, protože tam straší. Po bramborech roste hlava. Kachnu si dam v sobotu s knedlou. |
![]() ![]() | 18.3.2015 - 12:02 | | | ||
Budd2 | ||||
Tak ono je to povětšinou o kultuře a informovanosti. Když chtěj lidi kuřecí stehna za 39 kilo, vždycky se najde nějaký chytrý obchodník který jim je za tu cenu dá. Sice v nich bude napíchaná voda se solí a fosfátama (tuším kolem 30% váhy), ale tu informovaný spotřebitel může nalejt do pračky a ušetřit za prášek ![]() ![]() A lidi co si kupujou časopisy proto, aby se dozvěděli co si zas Agáta opařila ![]() ![]() Jinak teda dobrej seznam - kdyby to četl ET, asi by mu vrtalo hlavou, proč furt mluvíme o "kulturně vyspělé západní civilizaci " ![]() |
![]() ![]() | 18.3.2015 - 15:34 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Tak tohle mám navopak...doma bordel jak v ruskym tanku, že kdybych musela někoho vpustit do bytu (hoří, povodeň atd.) tak snad radši budu dělat, že bydlim upe jinde a venku sem snad nikdy nic nezahodila...teda krom vajglů kdysi. ![]() |
![]() ![]() | 18.3.2015 - 15:35 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Vim, že rohlík váží 80g...vzhledem k mýmu matematickýmu talentu si to radši spočítejte sami, páč kdybych se tu blejskla svejma počtářskejma kvalitama, tak se snad pak radši smažu. ![]() ![]() |
![]() | 19.3.2015 - 14:40 | | | ||
Smazaný uživatel (anja) » Mortina | ||||
Drahá, tys rohlík už dlouho nekupovala, nebo pokud ano tak nějaký spešl ![]() Wiki říká: Váha běžného rohlíku bývala 50 g, nyní (říjen 2012) je 43 g, někdy i 39 g a rohlík v ČR stojí mezi 1,90 a 3,50 Kč Já si tipla že rohlík váží kolem 55g a prd velebnosti ![]() to bude tím, že jsem rohlíky nekupovala už 2 roky ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 15:01 | | | ||
Budd2 » Smazaný uživatel (anja) | ||||
Čerstvej nebo suchej ? Na metodice vážení záleží ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 15:11 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Že se tahle diskuse zasekne zrovna na rohlíkách,to bych si netipla ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 15:22 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
tak...vylučovací metodou bys k tomu došla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 15:23 | | | ||
Freja » Budd2 | ||||
Tak to vypadá,že jedině sex je v pořádku ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 15:24 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
aspoň něco ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 17:45 | | | ||
Mortina » Smazaný uživatel (anja) | ||||
No...je to už pár tejdnů...ale mám za to, že je tam na ceduli napsáno 80g...ale těch 43g je mi dost povědomejch...možná houska jestli nemá víc...ty jo...si mě rozhodila docela ![]() |
![]() ![]() | 19.3.2015 - 17:46 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Hele, na to bych nespolíhala...máme sexuální poradny, bordely a už i sexuální kouče...si myslim, že tam by se taky něco našlo. ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |