... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Výklad snu

26.3.2015 - 9:33Freja
Jsem si uvědomila,že jsem loni měla taky hodně zajímavej sen...
Tak ho dávám do placu,co koho napadne.... :13:
---------------------------
Dnes ráno se mi zdálo,že jsem byla s rodinou a přáteli někde na dovolené,seděli jsme na břehu nějakýho jezera a já najednou říkám- Hele,kde se tu vzalo tolik lidí?

Jakoby zástupy různých dovádějících a bavících se lidí,kteří vycházeli na břeh,ale nikdy se na něj nedostali,protože už než stačili vylézt,zčernaly jim obličeje a zmizeli pod hladinou....Všimla jsem si,že si neteř máchá nohu ve vodě a okřikla ji,ať tu nohu z vody okamžitě vyndá....pak jsem sledovala výrazy v obličejích těch mizejících lidí....
Bylo to tak zvláštní,ani ne tak děsivý...jako by se mne to netýkalo......

Příspěvky v diskuzi (8)

Nastavení filtrů a řazení diskuze

Pouze příspěvky uživatele:

Pouze příspěvky obsahující:

Řazení příspěvků:
Čas:
Hodnocení:
Zrušit všechny filtry
Budd2
26.3.2015 - 10:11
+1|0

Budd2
Já ty výrazy neviděl :2: . Ale co mě napadlo jako první : byli to lidi, co se chtěli bavit celý život. Když se jim chýlil ke konci,chtěli to změnit,ale nestlihli to - jejich svět je pohltil
Zároveň mi to vysvětluje proč si okřikla neteř :4:

Je to dost ezo :33: blábol ? :5:
Upraveno: 26.3.2015 - 10:15, Budd2 
movvin
26.3.2015 - 10:48
+1|0

movvin
Tak první co mi napadlo ta vodní plocha jako poznání... a přichází čím dál víc lidí ... jo někdy nám to poznání hodně zkřiví ústa :-) A někdo se v tom utopí, protože ač pozná, tak to popírá... je to jako cesta do hlubin.
Harryeta
26.3.2015 - 10:54
0|0

Harryeta
Dneska jdu pro radu já...měla jsem dost živej sen...šli jsme s partnerem a jeho ségrou do kina, přecházeli jsme velký most...a mě z toho mostu škvírou pod zábradlím spadly do vody boty - takový pohory, co nosím na výlety. U pokladny jsme zjistili, že to na co jsme přišli hrají asi tak až za pět hodin, tak jsme se otočili a šli zpátky. A mě na tom mostě - zcela nepochopitelně - skrz tu škvíru pod zábradlím spadly do vody nový lední brusle, který jsem si nesla na rameni. Byl to dar od mého přítele...a já jen koukala do té vody, jak ty bílý brusle klesaj do špinavé hnědé vody (která byla paradoxně velmi průhledná, tak jsem je mohla vidět) a hlavou se mi honilo, bože ta řeka je hluboká, ty už nikdo nevyloví a zároveň jsem začala brečet - jak malý dítě, který prostě doširoka otevře pusu a vydá ten srdcervoucí výkřik...nebyla v tom hysterie, ale smutek a ještě si v duchu říkám - já brečím jak malej harant, co tomu řeknou lidi na ulici...

ten pohled, na ty mizející brusle mám furt před vočima... :31:
movvin
26.3.2015 - 11:09
+1|0

movvin » Harryeta
Tak voda to jsou emoce, jenže špinavá jsou špatné emoce a s tím, že Ti tam spadly boty, pro mně symbol volnosti a pak brusle, jestě větší volnost... jako kdyby Tě chtěl někdo omezovat, nebo nasměrovat jinam. Ty špatné emoce nejsou Tvoje, vidíš je jen díky tomu mostu po kterém jdeš. Otázka je komu ty emoce patří.
Harryeta
26.3.2015 - 11:13
0|0

Harryeta » movvin
Movvin, krása, díky... výstižné a se mnou velmi rezonující...mám nad čím přemýšlet :24: :44: :48:
Freja
26.3.2015 - 12:08
+1|0

Freja » Harryeta
Mne hned trklo most-přechod...přechod z jedný etapy do druhý?Může to být spojený s partnerem a jeho rodinou?
Boty,brusle odnese voda...voda jako emoce-necheš se něčeho vzdát,oplakáš to.

To kino-jako příslib nějaký zábavy nebo něčeho,co ti má vynahradit tu ztrátu...proč se odsunulo???Přálal sis to?Mrzelo Tě to?

(Mě to celý připadá jako kdyby ses měla vdávat :6: :10: :10: )
Harryeta
26.3.2015 - 13:06
0|0

Harryeta » Freja
:6: konečně!!! :10: :10:
10_GOTO_10
26.3.2015 - 16:25
+1|0

10_GOTO_10 » Harryeta
taky to zkusím, jo? :1:
Boty jsou pro většinu lidí něco, co potřebují, a bez čeho se neobejdou.
U těch bruslí bude důležíté spíš to, že to byl "dar od někoho blízkého". Možná také brusle jsou pro někoho free zážitek, zábava, lehkost...
Poprvé jsi tam ty boty možná hodila/vyzula se z nich/ i dobrovolně (asi jsi se už těšila jak budeš bruslit a ty boty bys pak stejně nepotřebovala, nebo by Ti překážely).
Mi to připomnělo to přísloví: lepší vrabec v hrsti, nežli holub na střeše.
Vrabce jsi pustila, a na holuba teď nedosáhneš :1:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze