Hlavní stránkaBoční panel
10.4.2015 - 12:10 | Háňa | |
Fajn, rodino. Pojďme se tedy zkusit zase sejít - třeba při diskusi o všem a o ničem, které jsme kdysi tak milovali. ![]() Žijeme dneškem, tak tedy, co dnes děláte ? My jsme měli s Míšou přezkoušení, tedy ráno trochu stažené ![]() ![]() ![]() Tak jsme si prímově prodloužili volný víkend - a nádherný bude. ![]() Co děláte vy ? ![]() | ||
Upraveno: 10.4.2015 - 15:23, Háňa |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:11 | | | ||
Háňa | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:15 | | | ||
Mortina | ||||
Co tam zkousite...leva, prava? ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:18 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
taky nevim, tramvaj je větší, těžší, takže má všude přednost ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:26 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
No tak to zas ne...tam kde nejsou koleje ma smolika :) |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:28 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
Hele,neserte a přestaňte mi blbnout hlavu,zrovna dělám autoškolu a tohle si teda fakt prověřim!!!! ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:31 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
si tvrďák ![]() Já se tramvaji vyhejbám i když stojí uprostřed silnice kde žádný koleje nejsou ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:34 | | | ||
Freja | ||||
Vy jste si to s Nunou rozdělily? ![]() Ale nemusíme,my co tu čumákujeme denně,podat raport o tom,kam jsem se posunuli,kolikrát nás osvítilo a kolik máme nových erotických zážitků,že ne... ![]() ![]() |
![]() | 10.4.2015 - 12:37 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Asi je na FB odstavka. ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:43 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
...a na zverokruhu dnes taky nuda,cooo? ![]() ![]() |
![]() | 10.4.2015 - 12:44 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Ja jsem si vcera vecer myslel ze mam infarkt. ![]() Podezreni bylo velike.Docela velke tlaky pod srdickem.Kolem jedenacte vecer se to vystupnovalo. ![]() ![]() Bylo to tak intenzivni,ze se pes pul hodiny motal a netrefil k misce s jidlem. ![]() Dneska se jeste preventivne vyprazdnuji. ![]() Stridave...plyn...stolice...plyn ...stolice. ![]() ![]() ![]() ![]() Uz pomalu zacinam jezdit na kole.Myslim ze se z toho opet vyhrabu a posunu se na kole co nejdal... ![]() | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 12:45, |
![]() | 10.4.2015 - 12:44 | | | ||
Ty to maj u mne dobry.Neblokli mne ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:51 | | | ||
Jsem si dnes taky říkala,že vytáhnu kolo... :) Tlak pod srdcem...to bylo v nějakým filmu,válka Roseových? Kdybys víc koukal na Ordinaci v růžový zahradě,nebyl bys mimo s diagnozou ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:52 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Kasli na tramvaj...stejne to u vas nejezdi ![]() |
![]() | 10.4.2015 - 12:53 | | | ||
Na tu koukam na netu pravidelne! Bobo a Hedus miluju.... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:53 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Tsss...kde nema.koleje tam na tebe nemuze ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:55 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Ja sem se prosim kousek posunula vic doprava...je tu pani s ma krabicku s cvrckama...mam je radsi pod kontrolou...jsko jestli dou zavreny s tak. ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 12:59 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
Ale zkoušet mě z toho budou ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:04 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Tak krizovatky sou na uceni lehky...tam mas vobrazky ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:13 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
To má k večeři? Nebo záleží na tom,jestli vyhraje? ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:18 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Prej pro agamu...jako nemohla bych mit zvire ktery bych krmila jinejma zivejma zviratama... ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:29 | | | ||
"Stridave...plyn...stolice...plyn ...stolice" ..jsem si vzpomněla,že mám v pondělí jízdy ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:38 | | | ||
Harryeta | ||||
mě dneska pekelně bolí hlava...asi mám zaraženou rýmu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:45 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
Jo,to je pěkně hnusný ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:51 | | | ||
Harryeta » Freja | ||||
ten já nemám, ale dávám si na čelo obklad z vařené brambory...horkou jí dám do pytlíku, a šátkem přivážu k čelu... ![]() |
![]() | 10.4.2015 - 13:54 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Harryeta | ||||
Tak na to nemam vybaveni, to bych musel byt cernoch ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 13:56 | | | ||
Freja » Harryeta | ||||
Taky cibulový obklady prej jsou dobrý. ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 14:09 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
To ja v prvni fazi sazim na cinskou meducinu...tj cinskou polifku ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 14:20 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 14:30 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
To je mozny...ja je celkem jim a sutry nemam. ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 14:38 | | | ||
Budd2 » Freja | ||||
horká i plastový nádobí ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 15:38 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Všechno. Dopravní předpisy, co jsou v autoškole, drážní předpisy, co jsou pro vlaky, celou kolejovou síť, co kde kam vede, apod. a trasy linek, techniku, závady a jejich odstraňování všech těch šesti druhů tramvají, co v Praze jezdí (to je obzvlášť lahůdka) ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nestěžuji si, napsala jsem o tom jen proto, že to jsme prostě dneska dělali ... a taky, že mám radost, že to máme z krku a na tři roky pokoj. ![]() | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 15:53, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 15:46 | | | ||
Háňa » Freja | ||||
Ne, s ní to nemá nic společného. Ale Áďa na fejsu reklamovala, že sem nikdo diskutovat nechodí, je to pravda, tak jsem tedy šla ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 19:17, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 16:02 | | | ||
Budd2 » Háňa | ||||
takže vše při starém .... |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 16:08 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Jooo...to mi znamej rikal, ze se snazil bejt tramvajakem ale ze neprosel...prej se mel.naucit vsechny zastavky zpameti a ze to nedal...to mi pride trochu zbytecny ne? Sak muze mit planek s sebou...kdyby se ztratil ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 17:10 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Zastávky, to je to nejmenší - to se dá nadrtit jako básnička, tomu nemusíš rozumět. Ale ono hodně lidí, když už tedy projdou tím zdravotním martiriem, vypadne hlavně proto, že to podcení - právě, že si to představuje tak, jako veřejnost, že je to brnkačka, ale ono tak úplně není - všechno má prostě svý. Pokud tam jde s tím, že to může dělat každý blbec, jak se traduje, potom je překvapen a není třeba ani ochoten se to všechno učit - měl prostě jinou představu. Zbytečné to není - je to síto, kdo má o tu práci skutečně zájem a kdo si jen řeší, aby měl nějaké zaměstnání a je mu jedno, jaké. Podnik chce spíš lidi, které to zajímá, než řešit něčí nezaměstnanost. Zastávky ani ne, ale musíš třeba znát kolejovou síť, pro případ nějakých mimořádných manévrů - kde se lze otočit a jakým směrem, kde vedou koleje a kde ne, apod. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 17:16, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 17:15 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Je to.mozny..on je ridic z povolani a driv x let jezdil.na vlaku...sice v judelakach ale myslim ze co obnasi prace strojvedouciho asi vi lip nez clovek timhle nepolibenej... Proc se vlastne musite ty zastsvky nadrtit? ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 17:18 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Nevím, asi ti to podal trochu zkresleně. Nikdo po tobě nechce, abys uměla odříkat zastávky za sebou, jde spíš o to, když se tě někdo zeptá "jak se dostanu tam a tam", abys mu dokázala poradit - abys věděla, co kde jezdí, co se kde s čím potkává, kde má tedy na co přestoupit - na tom nevidím nic nelogického, lidi se ptají docela často, uprostřed města ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 17:21, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 17:28 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Aha...ja to.prave pochopila ze jako zastavky za sebou co tam jezdi a tak....a toho strojvedouciho sem uvedla spis jako priklad tohi, ze tam to taky neni sednout do vlaku zavrit dvere a jedem...a to on sdi nejspis vi z bejvaly prace...ale mozna neceksl ze tramvaj bude stejna.... ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 17:57 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Tramvaj je o to horší, že jezdí v běžném provozu, takže má dvojí pravidla - a lidi a auta všude pod koly, samozřejmě. A když chce někdo radit, právě, jde za řidičem - to ve vlaku není - spadnou závory, a auta mají smůlu, takže asi nemusí být neustále v plném střehu. A s dotazy taky. Ale zase by mu určitě nedělala problém technika. Pár strojvůdců tam máme jako brigádníky - chodí si kromě svých šichet ještě přivydělávat, protože mívají poměrně dlouhá volna - několi dní. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 18:04, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 20:00 | | | ||
Curva Cudná Lu » Háňa | ||||
jak jako nepřišel? ![]() ![]() já sem dříf nemohla,ráno jsem běhala po nákupech a odpoledne v práci a teď su tu ![]() ke zkouškám oběma gratuluju ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 20:25 | | | ||
Háňa » Curva Cudná Lu | ||||
Díky ![]() No, konečně víme alespoň o jednom člověku, co dělal. Ale "po nákupech" ... a co sis koupila, koho v práci operovali a jak to dopadlo, ... podrobnosti taky, ne ? Máš nový šaty, Vomáčková s trojky měla tak divoké sny, že si ve spánku vytrhla kapačku, a my bychom se to snad ani nedozvěděli ... takové strohé informace podá ![]() ![]() | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 20:33, Háňa |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 20:31 | | | ||
Curva Cudná Lu » Háňa | ||||
Hančí,nezlop ![]() su vyřízená jak žádost ![]() ![]() a o práci mi ani nemluf,za 10 dnů 9 dvanáctek,eště mě zítra čeká poslední a pak vytoužené volno ![]() v květnu se přijedu mimo jiné ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 20:37 | | | ||
Háňa » Curva Cudná Lu | ||||
No páni ![]() ![]() ![]() V neděli má být ještě hezky, tak snad si ho užiješ - přeji ti to. ![]() Jedenáct dvanáctek je celkem dost, to jo, tak si odpočiň ![]() V květnu ... pak brnkni - když povezu LU, vezmu si výjimečně i kravatu a sako ... bude to pro mě velká čest ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 22:26 | | | ||
Mortina » Curva Cudná Lu | ||||
No vidiš...to mi ani nenapadlo gratulovati. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 10.4.2015 - 23:11 | | | ||
10_GOTO_10 | ||||
já jsem si dneska zkoušel slepovat letadýlka ![]() a zjistil jsem, že jsem levej jak šavle a že už mi to vůbec nejde ![]() Je zajímavé jak člověk ztrácí jemnou motoriku v prstech, když ji necvičí. Dřív se všude malovalo, vystřihovalo, stavělo, skládalo a šroubovalo("merkuři" ![]() ![]() Možná proto máte ta přezkoušení - abyste nezapomněli ![]() |
![]() ![]() | 11.4.2015 - 7:59 | | | ||
Háňa » 10_GOTO_10 | ||||
Letadýlka - to je pěkné ![]() ![]() Mně přezkoušení nevadí. Jasně, abychom nezapoměli - sice kvůli tomu máme za rok čtyři školení, ale co ... Zakřížkuju jim nějaké čtverečky, mám za to zaplacené čtyři hodiny a jinak volný den - proč ne ![]() | ||||
Upraveno: 11.4.2015 - 8:00, Háňa |
![]() ![]() | 11.4.2015 - 8:47 | | | ||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Jeee...to my kdysi s tatou taky lepili...teda ne to.mic neslo protoze ty modely sou dost presny...ale ty nepovedeny sem mohla malovat ![]() ![]() |
![]() ![]() | 11.4.2015 - 8:50 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
Ted uz maximalne lepim hvezdy z papirovejch obalu od caje...to mi docela bavi...ale je fakt ze driv toho bylo vic...vsechny ty ABC casaky atd...vsude neco bylo.... |
![]() ![]() | 11.4.2015 - 9:05 | | | ||
Harryeta » Mortina | ||||
jednou jsem z Abíčka složila Zeppelina :+) ![]() |
![]() ![]() | 11.4.2015 - 9:19 | | | ||
Mortina » Harryeta | ||||
Fakt? Si dobra ![]() ![]() ![]() |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |