Hlavní stránkaBoční panel
10.4.2015 - 12:10 | Háňa | |
Fajn, rodino. Pojďme se tedy zkusit zase sejít - třeba při diskusi o všem a o ničem, které jsme kdysi tak milovali. Žijeme dneškem, tak tedy, co dnes děláte ? My jsme měli s Míšou přezkoušení, tedy ráno trochu stažené , Míša dokonce velmi, protože je velký trémista, ale byli jsme úspěšní, takže pohoda Ačkoli máme na to jednou za tři roky zaplaceny čtyři hodiny, v 7 jsme přišli a v 8 bylo po všem a mohli jít domů. Tak jsme si prímově prodloužili volný víkend - a nádherný bude. Co děláte vy ? | ||
Upraveno: 10.4.2015 - 15:23, Háňa |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
10.4.2015 - 12:11 | | | |||
Háňa | ||||
10.4.2015 - 12:15 | | | |||
Mortina | ||||
Co tam zkousite...leva, prava? |
10.4.2015 - 12:18 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
taky nevim, tramvaj je větší, těžší, takže má všude přednost |
10.4.2015 - 12:26 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
No tak to zas ne...tam kde nejsou koleje ma smolika :) |
10.4.2015 - 12:28 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Hele,neserte a přestaňte mi blbnout hlavu,zrovna dělám autoškolu a tohle si teda fakt prověřim!!!! |
10.4.2015 - 12:31 | | | |||
Budd2 » Mortina | ||||
si tvrďák Já se tramvaji vyhejbám i když stojí uprostřed silnice kde žádný koleje nejsou |
10.4.2015 - 12:34 | | | |||
Freja | ||||
Vy jste si to s Nunou rozdělily? Ale nemusíme,my co tu čumákujeme denně,podat raport o tom,kam jsem se posunuli,kolikrát nás osvítilo a kolik máme nových erotických zážitků,že ne... |
10.4.2015 - 12:37 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Asi je na FB odstavka. |
10.4.2015 - 12:43 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
...a na zverokruhu dnes taky nuda,cooo? |
10.4.2015 - 12:44 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Ja jsem si vcera vecer myslel ze mam infarkt. Proc ne? Tahne mi na pade. Podezreni bylo velike.Docela velke tlaky pod srdickem.Kolem jedenacte vecer se to vystupnovalo. Radsi jsem mel mobil po ruce.Ale pak to vyslo spodem. Bylo to tak intenzivni,ze se pes pul hodiny motal a netrefil k misce s jidlem. Dneska se jeste preventivne vyprazdnuji. Stridave...plyn...stolice...plyn ...stolice. Uz pomalu zacinam jezdit na kole.Myslim ze se z toho opet vyhrabu a posunu se na kole co nejdal... | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 12:45, |
10.4.2015 - 12:44 | | | |||
Ty to maj u mne dobry.Neblokli mne |
10.4.2015 - 12:51 | | | |||
Jsem si dnes taky říkala,že vytáhnu kolo... :) Tlak pod srdcem...to bylo v nějakým filmu,válka Roseových? Kdybys víc koukal na Ordinaci v růžový zahradě,nebyl bys mimo s diagnozou |
10.4.2015 - 12:52 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Kasli na tramvaj...stejne to u vas nejezdi |
10.4.2015 - 12:53 | | | |||
Na tu koukam na netu pravidelne! Bobo a Hedus miluju.... |
10.4.2015 - 12:53 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Tsss...kde nema.koleje tam na tebe nemuze |
10.4.2015 - 12:55 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Ja sem se prosim kousek posunula vic doprava...je tu pani s ma krabicku s cvrckama...mam je radsi pod kontrolou...jsko jestli dou zavreny s tak. |
10.4.2015 - 12:59 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Ale zkoušet mě z toho budou |
10.4.2015 - 13:04 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Tak krizovatky sou na uceni lehky...tam mas vobrazky |
10.4.2015 - 13:13 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
To má k večeři? Nebo záleží na tom,jestli vyhraje? |
10.4.2015 - 13:18 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Prej pro agamu...jako nemohla bych mit zvire ktery bych krmila jinejma zivejma zviratama... |
10.4.2015 - 13:29 | | | |||
"Stridave...plyn...stolice...plyn ...stolice" ..jsem si vzpomněla,že mám v pondělí jízdy to bude stejný |
10.4.2015 - 13:38 | | | |||
Harryeta | ||||
mě dneska pekelně bolí hlava...asi mám zaraženou rýmu |
10.4.2015 - 13:45 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Jo,to je pěkně hnusný to znám...už mám doma i solux... |
10.4.2015 - 13:51 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
ten já nemám, ale dávám si na čelo obklad z vařené brambory...horkou jí dám do pytlíku, a šátkem přivážu k čelu... |
10.4.2015 - 13:54 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Harryeta | ||||
Tak na to nemam vybaveni, to bych musel byt cernoch |
10.4.2015 - 13:56 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Taky cibulový obklady prej jsou dobrý. |
10.4.2015 - 14:09 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
To ja v prvni fazi sazim na cinskou meducinu...tj cinskou polifku ta rozpusti vsechno. |
10.4.2015 - 14:20 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
i žlučovej kámen? |
10.4.2015 - 14:30 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
To je mozny...ja je celkem jim a sutry nemam. |
10.4.2015 - 14:38 | | | |||
Budd2 » Freja | ||||
horká i plastový nádobí |
10.4.2015 - 15:38 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Všechno. Dopravní předpisy, co jsou v autoškole, drážní předpisy, co jsou pro vlaky, celou kolejovou síť, co kde kam vede, apod. a trasy linek, techniku, závady a jejich odstraňování všech těch šesti druhů tramvají, co v Praze jezdí (to je obzvlášť lahůdka) ... a potom ještě přepravní podmínky, první pomoc, a podobné prkotiny. Bohužel, vaše představa, že tramvaj jede po kolejích sama a řidič jen zvoní a má všude přednost, je mylná - ale líbilo by se mi to, to jo Jenže je to naopak - narozdíl od běžných dopravních předpisů, které stačí autařům, my máme dvoje - ještě drážní, protože jsme vlak, ale zároveň se pohybujeme v běžném provozu - takže dodržovat musíme oboje a ještě hlídat splašené vofce Ale nestěžuji si, napsala jsem o tom jen proto, že to jsme prostě dneska dělali ... a taky, že mám radost, že to máme z krku a na tři roky pokoj. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 15:53, Háňa |
10.4.2015 - 15:46 | | | |||
Háňa » Freja | ||||
Ne, s ní to nemá nic společného. Ale Áďa na fejsu reklamovala, že sem nikdo diskutovat nechodí, je to pravda, tak jsem tedy šla - zkusit, jestli těm lidem jde opravdu o to, kde se scházet a popovídat si, nebo jen tak pindají, že nemají kde, proto jsou z nouze na fejsu - že prostě pindají jen pro to pindání samotné. A jak je vidět, bylo správně B, protože kromě vás, moderátorů a bláznivýho koně, tady nikdo nepřišel. Přesto, že prostředí je tady skoro stejné, jako bývalo kdysi dávno, předávno, na Najdi se. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 19:17, Háňa |
10.4.2015 - 16:02 | | | |||
Budd2 » Háňa | ||||
takže vše při starém .... |
10.4.2015 - 16:08 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Jooo...to mi znamej rikal, ze se snazil bejt tramvajakem ale ze neprosel...prej se mel.naucit vsechny zastavky zpameti a ze to nedal...to mi pride trochu zbytecny ne? Sak muze mit planek s sebou...kdyby se ztratil |
10.4.2015 - 17:10 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Zastávky, to je to nejmenší - to se dá nadrtit jako básnička, tomu nemusíš rozumět. Ale ono hodně lidí, když už tedy projdou tím zdravotním martiriem, vypadne hlavně proto, že to podcení - právě, že si to představuje tak, jako veřejnost, že je to brnkačka, ale ono tak úplně není - všechno má prostě svý. Pokud tam jde s tím, že to může dělat každý blbec, jak se traduje, potom je překvapen a není třeba ani ochoten se to všechno učit - měl prostě jinou představu. Zbytečné to není - je to síto, kdo má o tu práci skutečně zájem a kdo si jen řeší, aby měl nějaké zaměstnání a je mu jedno, jaké. Podnik chce spíš lidi, které to zajímá, než řešit něčí nezaměstnanost. Zastávky ani ne, ale musíš třeba znát kolejovou síť, pro případ nějakých mimořádných manévrů - kde se lze otočit a jakým směrem, kde vedou koleje a kde ne, apod. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 17:16, Háňa |
10.4.2015 - 17:15 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Je to.mozny..on je ridic z povolani a driv x let jezdil.na vlaku...sice v judelakach ale myslim ze co obnasi prace strojvedouciho asi vi lip nez clovek timhle nepolibenej... Proc se vlastne musite ty zastsvky nadrtit? |
10.4.2015 - 17:18 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Nevím, asi ti to podal trochu zkresleně. Nikdo po tobě nechce, abys uměla odříkat zastávky za sebou, jde spíš o to, když se tě někdo zeptá "jak se dostanu tam a tam", abys mu dokázala poradit - abys věděla, co kde jezdí, co se kde s čím potkává, kde má tedy na co přestoupit - na tom nevidím nic nelogického, lidi se ptají docela často, uprostřed města U vlaku je to určitě jiné. Když jede z Kolína z nádraží do Hradce na nádraží, není nač se ptát | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 17:21, Háňa |
10.4.2015 - 17:28 | | | |||
Mortina » Háňa | ||||
Aha...ja to.prave pochopila ze jako zastavky za sebou co tam jezdi a tak....a toho strojvedouciho sem uvedla spis jako priklad tohi, ze tam to taky neni sednout do vlaku zavrit dvere a jedem...a to on sdi nejspis vi z bejvaly prace...ale mozna neceksl ze tramvaj bude stejna.... |
10.4.2015 - 17:57 | | | |||
Háňa » Mortina | ||||
Tramvaj je o to horší, že jezdí v běžném provozu, takže má dvojí pravidla - a lidi a auta všude pod koly, samozřejmě. A když chce někdo radit, právě, jde za řidičem - to ve vlaku není - spadnou závory, a auta mají smůlu, takže asi nemusí být neustále v plném střehu. A s dotazy taky. Ale zase by mu určitě nedělala problém technika. Pár strojvůdců tam máme jako brigádníky - chodí si kromě svých šichet ještě přivydělávat, protože mívají poměrně dlouhá volna - několi dní. | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 18:04, Háňa |
10.4.2015 - 20:00 | | | |||
Curva Cudná Lu » Háňa | ||||
jak jako nepřišel? já sem dříf nemohla,ráno jsem běhala po nákupech a odpoledne v práci a teď su tu ke zkouškám oběma gratuluju |
10.4.2015 - 20:25 | | | |||
Háňa » Curva Cudná Lu | ||||
Díky No, konečně víme alespoň o jednom člověku, co dělal. Ale "po nákupech" ... a co sis koupila, koho v práci operovali a jak to dopadlo, ... podrobnosti taky, ne ? Máš nový šaty, Vomáčková s trojky měla tak divoké sny, že si ve spánku vytrhla kapačku, a my bychom se to snad ani nedozvěděli ... takové strohé informace podá | ||||
Upraveno: 10.4.2015 - 20:33, Háňa |
10.4.2015 - 20:31 | | | |||
Curva Cudná Lu » Háňa | ||||
Hančí,nezlop su vyřízená jak žádost kupila som si kráásnouu retro námořnickou kabelku a k ní botičky modré kožené k bundičce modré kožené na jaro a o práci mi ani nemluf,za 10 dnů 9 dvanáctek,eště mě zítra čeká poslední a pak vytoužené volno v květnu se přijedu mimo jiné svézt v do Pha tramvají,tož si vás vyzkůšam jak vás vyzkůšali |
10.4.2015 - 20:37 | | | |||
Háňa » Curva Cudná Lu | ||||
No páni ... taková garderóba, a ona to chtěla národu snad zamlčet V neděli má být ještě hezky, tak snad si ho užiješ - přeji ti to. Jedenáct dvanáctek je celkem dost, to jo, tak si odpočiň V květnu ... pak brnkni - když povezu LU, vezmu si výjimečně i kravatu a sako ... bude to pro mě velká čest |
10.4.2015 - 22:26 | | | |||
Mortina » Curva Cudná Lu | ||||
No vidiš...to mi ani nenapadlo gratulovati. ...ale tak voni sou voba chytrý...to bylo jasný, že to daj. |
10.4.2015 - 23:11 | | | |||
10_GOTO_10 | ||||
já jsem si dneska zkoušel slepovat letadýlka .. a zjistil jsem, že jsem levej jak šavle a že už mi to vůbec nejde Je zajímavé jak člověk ztrácí jemnou motoriku v prstech, když ji necvičí. Dřív se všude malovalo, vystřihovalo, stavělo, skládalo a šroubovalo("merkuři" ) - dnes se už jen kliká myší, nebo jezdí prstem po telefonu Možná proto máte ta přezkoušení - abyste nezapomněli , ale osobně mne tyhle "recertifikace" neskutečně serou, tak už je ani nedělám. |
11.4.2015 - 7:59 | | | |||
Háňa » 10_GOTO_10 | ||||
Letadýlka - to je pěkné ... já osobně tedy obdivuju trpělivost lidí, které baví tyhle titěrnosti. Nejsem ani tak nešikovná, ale piplačky mě vždycky přímo děsily. Ale výsledné produkty jsou hezké. Jeden můj kamarád zase kdysi dělal hrady a zámky Mně přezkoušení nevadí. Jasně, abychom nezapoměli - sice kvůli tomu máme za rok čtyři školení, ale co ... Zakřížkuju jim nějaké čtverečky, mám za to zaplacené čtyři hodiny a jinak volný den - proč ne | ||||
Upraveno: 11.4.2015 - 8:00, Háňa |
11.4.2015 - 8:47 | | | |||
Mortina » 10_GOTO_10 | ||||
Jeee...to my kdysi s tatou taky lepili...teda ne to.mic neslo protoze ty modely sou dost presny...ale ty nepovedeny sem mohla malovat to mi desne bavilo...do tanku sem mu malovala tankisty jak spej. o |
11.4.2015 - 8:50 | | | |||
Mortina » Mortina | ||||
Ted uz maximalne lepim hvezdy z papirovejch obalu od caje...to mi docela bavi...ale je fakt ze driv toho bylo vic...vsechny ty ABC casaky atd...vsude neco bylo.... |
11.4.2015 - 9:05 | | | |||
Harryeta » Mortina | ||||
jednou jsem z Abíčka složila Zeppelina :+) |
11.4.2015 - 9:19 | | | |||
Mortina » Harryeta | ||||
Fakt? Si dobra Letel? Shorel? teda nemusel to bejt nutne Hindenburg ze jo.... |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |