Hlavní stránkaBoční panel
15.4.2015 - 9:02 | Freja | |
Pražáci nebo i vy ostatní,co víte... Kde se dají v Práglu koupit pěkný, ne moc drahý botičky? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
15.4.2015 - 9:06 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Prakticky v kazde velke nakupni zone jsou vetsinou velke slevy na vsechny typy bot. Metropole Zlicin, Butovice, U Andela.... |
15.4.2015 - 9:09 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Mezi IKEA a Tesco na Zlicine je taky velky obchod na boty kde jsou stale nejake slevy... |
15.4.2015 - 9:13 | | | |||
Vim to.Kupoval jsem v Praze byvalce kozacky. |
15.4.2015 - 9:23 | | | |||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Ok,Zličín...to z Holešovic dám. Dík za tip. |
15.4.2015 - 10:06 | | | |||
Mortina | ||||
Tak ono záleží...Praha je metropole jako každá jiná...tj hromada nákupních center, kde je hromada prodejen obuvi s různě drahejma až předraženejma botama. V těch centrech je podle mě idál, když přinatrefíš na nějaký výprodeje. Taky záleží jaký chceš boty...já osobně nenechám dopusti na Deichmana, kde je pro mě jakž takž výběr a ceny sou v normě. Ty máš tušim "běžnou" velikost. Úža boty za neuvěřitelný ceny (od 150,-- Kč !!!!!!!) maj v Bílý labuti hned v přízemí...od vchodu furt rovně až upe dozádu a po pravý straně je tam takovej krámek. Je tam už pár let ale původ bot sem teda nerozluštila. Kvalitu posoudit nemůžu, protože na mě tam nic nemaj. Kolegyně si tam kupovala jakýsi společenský sandálky na svatbu, strávila v nich celej den a za dvě stovky nadělala parády u tance a ani se jí nerozpadly čoveče. Jinak teda existuje spousta outletovejch obchodů ale ty já moc neznám, protože si na značky moc nepotrpím a to že nějaký boty stály 5000 a teď sou za 2000 zní sice hezky ale boty za dvojku, to je pro mě furt eště zbytečná investice. | ||||
Upraveno: 15.4.2015 - 10:07, Mortina |
15.4.2015 - 10:08 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Jo,já u nás nakupuju už jenom v Deichmanu Do Bílý labutě snad taky ještě trefím Díky... Boty za dvojku mám snad jediný,trekový,tam se asi ještě vyplatí si připlatit |
15.4.2015 - 10:09 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Se take priklanim k "Deichman" Daji se tam koupit velice kvalitni kozene boty za skvelou cenu - slevu. Jak pro muze,tak pro zeny. Pokud nemaji na sklade aktualni cislo,dokaze personal vyhledat, zda-li neni k dispozici toto cislo v jine pobocce. |
15.4.2015 - 10:11 | | | |||
No a taky se tam bez problémů reklamuje Moje dítě dokáže zdrbat jakýkoliv boty během 3 měsíců.... |
15.4.2015 - 10:13 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
No jasně...taky mám ty svoje milovaný žůžový tenisky za skoro čtyřku...u něčeho to význam má...ale kolegyně právě sháněla konkrétní barvu na konkrétní účel s velkou šancí, že už je třeba ani nikdy neobuje, tak šla tam...a maj tam fakt hezký boty...já bych sekala palce, když sem některý viděla. Ale jak píšu...původ sem nerozluštila...možná je to jen "učesanej" vietnamec. ale nevypadá na to... |
15.4.2015 - 10:14 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Na to byl ideální Baťa...tam si přinesla boty, nikdo je pořádně ani neprohlídnul a už si dostala nový, případně prachy zpět...jak je to teď nevim...současná nabídka mě moc neoslovuje... |
15.4.2015 - 10:16 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
No,to by mi asi zas až tak nevadilo,pokud je dobře učesanej... Hele,ale já mám taky 40... |
15.4.2015 - 10:27 | | | |||
A nebo ti muzu dat zadarmo kvalitni drevo. Ty si kup dlato za 200 korun a vydlabej si hezke drevaky |
15.4.2015 - 10:29 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
No...tak tyhle čísla tam eště měl...jenže já mám 41-42...podle typu bot...a to prej už mám jako jít do výrobny lodí řikali. |
15.4.2015 - 10:30 | | | |||
A nebo PET lahev! https://www.youtube.com/watch?v=N-bo9JCdAO4 |
15.4.2015 - 10:32 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Mortina | ||||
To se da v pohode resit PET lahvema o obsahu 2 litry. |
15.4.2015 - 10:32 | | | |||
To si zkoušej tam "u vás" |
15.4.2015 - 10:34 | | | |||
Jasne,potrebujes byt nooobl. Buk nebo dub z Ceskeho krasu ti asi moc nevoni |
15.4.2015 - 10:35 | | | |||
Tywoe,že tebe jsem ještě v dřevákách neviděla... Děsně pohodlná obuv |
15.4.2015 - 10:38 | | | |||
Pohodli je diskutabilni, ale dobre ti to v nich klape i kdyby na chleba nebylo. Na kopytech se drevak blbje nosi. |
15.4.2015 - 17:07 | | | |||
movvin | ||||
Jsem si jednou koupila zimní nějaký italský v jednom z krámků takového pražského nákupního centra.. už nevím jak se jmenuje... hlava děravá, ale trefím tam . Vím jen, že to vypadá jako kruhová aréna. Po obvodu jsou ty krámky a uprostřed je velikánské parkoviště. ty botičky super, chodí se v nich jak v bačkůrkách a stáli jen šest stovek. |
15.4.2015 - 17:47 | | | |||
Mortina » movvin | ||||
Neni to Outlet ve Štěrboholích ? Má to půdorys jak zakulacenej Pentagon Tam sem teda nikdy nebyla musim říct...já ty nákupáky zas tak nemusim. http://www.fashion-arena.cz/cs/kontakt#map_of_shops |
16.4.2015 - 18:12 | | | |||
Freja | ||||
Tak jsem vorvaná jak rybízek,ale urvala jsem v Labuti parádní kabelku za kilo a boty mám objednaný v Deichmanu |
16.4.2015 - 20:17 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Kabelku za kilo? Hergot...vo tom nic nevim. A obuv u učesanýho vietnamce se ti nelíbila? |
17.4.2015 - 5:28 | | | |||
movvin » Mortina | ||||
Jj to je ono... no já okolo jezdím, když jedu k bráchovi, tak jsem jednou zabočila |
17.4.2015 - 5:29 | | | |||
movvin » Freja | ||||
Ty woe kvůli Deichmanu jedeš do Phy |
17.4.2015 - 7:35 | | | |||
Freja » movvin | ||||
Jsem jela na Bulovku Deichmana máme ve Fóru Jestli někdy pojedete do nemocnice Na Bulovce,doporučuju navšívit cukrárnu před vrátnicí.Mají tam papouška Žako a s tím je taková . |
17.4.2015 - 7:36 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Boty se mi tam žádný nelíbili...teda jedny jo,ale za ty prachy.... |
17.4.2015 - 7:56 | | | |||
Mortina » movvin | ||||
No...tak já cestu kolem nevmívám...a eště kvůli žádnýmu obchoďáku sem se nikam nikdy netáhla... |
17.4.2015 - 7:56 | | | |||
Mortina » movvin | ||||
To víš...boty z Prahy sou boty z Prahy. |
17.4.2015 - 7:59 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Na bulovce sem byla jednou...nelíbilo se mi tam, takže papouška mi budeš muset příště natočit. Mě stačí papouch od sousedů...respektive jejich syna papouch...občas ho hlídaj...furt řiká dokola : Ahooooj, se mááááš.... a pak pípá jak couvající dodávka neb bydlej před mateřskou školkou u vchodu do kuchyně tak jim tam každý ráno závažej mlíko, rohlíky atd....to umí perfektně... |
17.4.2015 - 8:00 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Tak to mi mrzí...sem byla přesvědčená, že si tam vybereš... |
17.4.2015 - 13:25 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Jsem si vybrala toho nejlepšího Přiložený obrázek je viditelný pouze přihlášeným uživatelům. |
17.4.2015 - 13:29 | | | |||
Výrazově se k tobě vyloženě má. Už tu fotku stahuji a nabìdnu ji s peprným komentářem Blesku. |
17.4.2015 - 13:36 | | | |||
No,to víš...já slintám a on se tváří,že na mě hází bobek,jako správnej plájbój Jo,takže v Blesku se dočteme,že se Karel i s podstavcem vydal na večírek s nějakou splašenou zrzkou |
17.4.2015 - 13:37 | | | |||
Rozvrátilas mu vztah!!! |
17.4.2015 - 13:40 | | | |||
Taková jsem já |
17.4.2015 - 13:49 | | | |||
No ,opět koukám na tu fotku. Asi toho na něj víš fákt hodně a dost brutálně si ho skřípla Nemá na vybranou! Musí põzovat! |
17.4.2015 - 23:03 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Neni zbytečně nadšenej, že se po něm tak plazíš? |
18.4.2015 - 15:48 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
Hraje nedostupnýho ... |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |