Hlavní stránkaBoční panel
15.4.2015 - 19:54 | Smazaný uživatel (JurajJanosik) | |
Tak přemýšlím jaké vlastnosti by asi měl a neměl mít moderátor webu. ![]() |
![]() | 15.4.2015 - 19:56 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Napřìklad zdejší bod 5 v desateru. Jak je to asi myšleno? ![]() A tady na webu je jedna perla za druhou. Nejsem žádný gramatik, ale ani moderátor který by si s desaterem vyloženě vytíral veřejně zadek. Myslím, že občas když moderátor "obětavě po svém" pracuje pro web, tak se někdy majitelé asi nestačí divit. Tady mi to připadá, jako když výborně vymyšlené auto se dalo k užívání řidiči, který neumí řadit a má zataženou ruční brzdu. ![]() | ||||
Upraveno: 15.4.2015 - 20:51, |
![]() | 15.4.2015 - 20:08 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Nebo vytváření diskuzí. Neříkám ,že moderátor by měl bý nějak diskriminovaný, Ale asi i moderování by mělo mít hlavu i patu. Nechci být suchar, ale koláče a tlachání v bylinkách? Osobně nic proti tlachání a pečivu v bylinkách nic nemám. Pochopil jsem jak to bylo myšleno. Pokud toto gesto znamená signál , že skončila úřednická úzkoprsost a demonstrace moci za každou cenu , tak slááááva!!!! ![]() Jsem si vzpoměl, když tu jedné ženě byla přesunuta diskuze do jiného tématu. Přesunem ztratila vtip a smysl. Nebyla nijak urážejïcí a byla skutečně decentní. Docela se lišila od zdejšího konservatismu. Že by jen dostala přes prsty? Kreativní lidé to mají občas těžké. Moderátor by měl být asi nestranný. ![]() | ||||
Upraveno: 15.4.2015 - 21:06, |
![]() | 15.4.2015 - 20:24 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Čím se asi měří úspěšnost moderátora? Možná by neměl fungovat jako "strašák do zelí" a strašit svým vystupováním ptáky. |
![]() ![]() | 16.4.2015 - 18:14 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Tě asi smažu a zablokuju,aby sis měl na co stěžovat,chceš? ![]() ![]() |
![]() | 16.4.2015 - 18:18 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |