... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

Těšíte se na Kavkazskou OLYMPIÁDU?

12.1.2014 - 23:41Player
Já jo. Budu 14 dnů nalepenej u televize.Letos máme čáku na dost metálů.

Sáblíková je mašina na metály,pak tam je skvělej dívčí biatlon, krasobruslení možná, něco na běžkách nebo na snowboardu by se taky mohlo vokotit. Hokejistům mocnevěřím.

Turnaj bude v ohromném tempu. To nás uštve.

Příspěvky v diskuzi (11)

Růžová
13.1.2014 - 12:31
0|0

Růžová
...jo, těšim...nalepená teda nebudu, páč povinností je dost, ale těším na krasobruslení, to bude pokoukáníčko...a taky věřím, že si Tom něco vybruslí, nejlépe zlatou...no, a biatlon taky můžu a na hokej mrknu... :1:
Glimmer Man
13.1.2014 - 13:31
0|0

Glimmer Man
Já v podstatě jenom na hokej... zbytek nesleduju. Maximálně si přečtu o případných úspěších.

Ale hokej sledovat budu. Nadějně to nevidím, páč to jde u nás trochu do háje. Dobrá generace odrostla a její zbytky jsou dnes tím nejlepším. Za pár let nezbude nikdo. A ty zbytky - to je málo.

Ale uvidíme... narozdíl od jiných výběr kouče nezatracuju, ale souhlasím s ním. Jsem zvědavý. Každá medaile je podle mě nad plán.
Pithecanthropus erectus
13.1.2014 - 14:54
0|0

Pithecanthropus erectus » Glimmer Man
jo přesně... :44: nadplán.....kdyby se celkový umístění násobilo koeficientem počtu obyvatel jednotlivých zemí, tak vévodíme...... :6:
Glimmer Man
13.1.2014 - 15:01
0|0

Glimmer Man » Pithecanthropus erectus
Škoda, že tam nemůžou poslat stejnou skvandru, která vyhrála MS 2010. To byl dobrej tým... a jak ve finále položili hvězdný rusáky, který hodně dlouho neprohráli, to stálo za to. To byla radost sledovat... Jak to tam ten Michálek proti Švédům v polední chvíli vyrovnal z blbýho úhlu, to byla nádhera... Tam bylo vidět, jak se o vítězství rvou.

Tak snad bude něco podobnýho vidět i teď na ZOH.
Pithecanthropus erectus
13.1.2014 - 15:03
0|0

Snad to Hadamczik namíchá správně, i když ho nemůžu ani cítit (je místní, takže ho tu dobře známe) musím držet štangli....
Glimmer Man
13.1.2014 - 15:06
0|0

Jak jsem psal - mě se výběr líbí. A nutno uznat, že je to fakt těžký vyhrát a češi jsou namlsaní a neúspěh se neodpouští.

Škoda Hertla, že ho sundali v NHL, ale to se dalo čekat, že ho tam nějakej bezmozek setne. Byl na ně moc dobrej... tak snad se uzdraví a pak naváže a dá si pozor. Start měl výbornej...
Pithecanthropus erectus
13.1.2014 - 15:11
0|0

to víš...nasral tam pěkných pár lidí v NHL tím šibalským gólem a to se neodpouští......ale je fakt dobrej....ta mladická dravost s dobrou technikou mi připomíná Baroše v jeho začátcích fotbalové kariéry.....
Glimmer Man
13.1.2014 - 15:15
0|0

No snad bude OK.

U Baroše nevím... jeho týmy nesleduju, ale v repre by marnej - ale nemohl za to, tam ho podle mě Bílek fakt udusil, že chudák nemohl ani nic pořádně hrát. Teď jsem rád, že to vzal Vrba, konečně někdo, kdo tam je kvůli tomu, že něco dokázal. Uvidíme, co se změní...
Pithecanthropus erectus
13.1.2014 - 15:21
0|0

já mám na mysli tu éru předtím, kdy nároďák ještě vedl Bruckner.Když bylo zle ,vpustil na plac Baroše a byl z toho většinou gól z kopačky nebo z jedenáctky, kterou si Baroš vykoledoval.
Glimmer Man
13.1.2014 - 15:46
0|0

Jo, stačí umět hráče použít... Fakt jsem zvědavej na repre pod Vrbou...
Miluška medvídková
13.1.2014 - 16:03
0|0

Miluška medvídková
já se těším, jinak moc televizi nepoužívám...Mám ráda sjezdy mužů, Sáblíkovou taky budu podporovat, u hokeje asi nadávat, uvidíme.

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -