Hlavní stránkaBoční panel
16.4.2015 - 20:47 | Mortina | |
...cožpak o to...vzhledem k jeho diagnoze se to dalo čekat. Já sem ho neměla nijak v oblibě, takže ani nemůžu říct, že bych měla potřebu se nad tím zamejšlet. Je samozřejmě smutný to, že to byl mladej člověk, zůstaly tu malý holky bez táty atd... Spíš sem hledala duchovní příčinu ALS a moc sem toho nenašla... |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
Celkem stránek: 2 | ||||
12 |
16.4.2015 - 21:36 | | | |||
kristinka5 | ||||
Morti, na to ti nic nepovím, psala jsem na fejsu, co se mi dnes o něm zdálo... dobře mi z toho nebylo...ale jednou je mrtvej, dál bych to neřešila... to plivání na Duchovní seznamce... z toho bych že mu spílají v různejch diskuzích... to je hnus, ale českej člověk nevynechá příležitost... ale ti "duchovní"... to je bluj prostě |
16.4.2015 - 21:38 | | | |||
kristinka5 | ||||
JO a už s těma duchovníma příčinama... dnes je datum, jak vyšitý, prostě onemocněl a šlus... myslíš, že ve všem MUSÍ být duchovní příčina... já tomu nevěřím... fakt ne |
16.4.2015 - 21:48 | | | |||
Mortina » kristinka5 | ||||
Tak mezi ty zbloudilý duše na tý seznamce nemám zájem jít...umim si to představit. Spílat mrtvýmu...tak možná Hitlerovi...to asi jo...ale todle...to taky nemusim. Já po tom pátrám naopak proto, že si právě myslim, že sice je takováhle nemoc nějakej "trest boží" ale že asi nemusel bejt tak špatnej...nevim proč...je to prostě pocit...proto sem hledala duchovní příčinu...a nenašla... |
16.4.2015 - 21:48 | | | |||
Šiš jaký datum zas? Dneska je nějaký speciální datum? Zas vim prd. |
16.4.2015 - 21:52 | | | |||
Budd2 | ||||
Na mě vyskočil na centum.cz podtitulek "mysl jen sleduje jak tělo odchází" - tedy stav totální bezmoci. Když si vzpomenu na začátek jeho kariéry, byl velice brzy mocí přímo posedlý. Za sebe - já duchovní příčinu už hledat nemusím... |
16.4.2015 - 21:57 | | | |||
Mortina » Budd2 | ||||
Hm...zajímavé...mě spíš napadla posedlost kontrolou...ale je fakt, že moc je vlastně totéž....v určitým slova smyslu... |
16.4.2015 - 21:57 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Budd2 | ||||
Denně zemře hodně lidí. Každá smrt a nemoc má příčinu. To "duchovní " už považuji za takové stadartnì klišé. |
16.4.2015 - 22:02 | | | |||
kristinka5 » Mortina | ||||
Já si prostě nemůžu pomoct... trest boží nebo Boží?... nevěřím tomu. Proč by nás jako měl Bůh trestat? To jsou takový nesmysly... ano, jsem bytostně přesvědčena, že spousta onemocnění je psychosomatických. Jsem přesvědčena, že se mlátíme v rodinných vzorcích nebo školních, prostě v něčem vyrostu a táhnu si ty naposlouchaný a nakoukaný "pravdy" jiných a můžu mít ze života peklo. A pak jsem bytostně přesvědčená, že se prostě potentuje nějaká buňka, chromozom, nevím a člověk onemocní. Ale Boží trest... za ten se dá tím pádem schovat úplně všechno... zrovna jako za karmu. |
16.4.2015 - 22:03 | | | |||
Datum nech nám "chytrejm" Ne...dá se říct, že je takový těžký, až karmický datum... ale moc se v tom nebudu patlat |
16.4.2015 - 22:05 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Teď mne napadla jedna pro mne jasná příčina nemocí a úmrtí. Je to narození.Kdybych se nenarodil, tak neonemocním a ani nezemřu. Stanislav Gross zemřel a onemocněl, protože se narodil. Jinak to asi ani dopadnout nemohlo. Myslïm že nedavno zemřel i herec,co daboval ředitele jaderné elektrárny v Simpsnech. | ||||
Upraveno: 16.4.2015 - 22:07, |
16.4.2015 - 22:06 | | | |||
kristinka5 » Budd2 | ||||
A co Lux? Dostál? A ostatní? A kolik lidí dnes umřelo a vůbec se o nich neví? |
16.4.2015 - 22:06 | | | |||
kristinka5 » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
NO! Asi tak! |
16.4.2015 - 22:07 | | | |||
Proto sem to taky dala do úvozovek. |
16.4.2015 - 22:07 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Já to taky nerad roubuju na cokoliv, ale někde se to prostě přímo nabízí . On si asi víc než peněz užil stressu, nevěděl kdo všechno po něm půjde. A psychosomatika funguje, nemusí se jí říkat duchovní. |
16.4.2015 - 22:09 | | | |||
Jo? A mě přitom bylo docela fajn. Se mi asi karma odvděčuje za mí dobrý skutky |
16.4.2015 - 22:10 | | | |||
Když umřel Lux a Dostál, tak to sem o psychosomatice nevěděla A ty ostatní co dneska umřeli...tak o nich sem nevěděla ani když žili víš? |
16.4.2015 - 22:11 | | | |||
Teď má stejnou nemoc slovenský reprezentant ve fotbale Čišovský. Prostě buňky si taky žijou svůj život jako třeba já a nebo ty. Co je ale jasné,ředitel jaderné elektrárny Bárnes se reinkarnuje. |
16.4.2015 - 22:12 | | | |||
Von je takovej "štíří den"... sim tě... kdybych se tím fakt každej den zabejvala, nesměla bych vylézt Je fakt, že někdy, když čtu karty, co tam holky sázej, tak mi něco vyjde, někdy to je úplně obráceně a někdy to nestihnu přečíst... a furt tady strašám A to je jasný, že za odměnu... za to, co musíš vytrpět v práci |
16.4.2015 - 22:16 | | | |||
Jo štíří...tak tos měla říct hned...já asi patnáctinásobnej štír sem samozřejmě naprosto v pohodě. |
16.4.2015 - 22:16 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Však to nikomu nevnucuju,příčin může být víc... A jdu si do pelechu doléčovat chřipku a meditovat o duchovní příčině No ten musí, ať chce nebo ne | ||||
Upraveno: 16.4.2015 - 22:17, Budd2 |
16.4.2015 - 22:18 | | | |||
Já jo a dost jsem se v ní pohybovala, ale fakt mi ani nenapadlo o tom přemejšlet. A to je právě ono... nebýt našich sdělovacích drben, věděli bychom prd a řešili třeba tvůj vztah k Plekancovi Nebo, jestli si natřeš lavičku na modro či nazeleno. Tohle rozmazávání h...n je neskutečný, ale někod se v tom potřebuje porochnit. A z toho je mi smutno. Nejde jen o Grosse, ale i o děti v rukách pedálů, prostě čím víc krve, tím víc senzace... |
16.4.2015 - 22:20 | | | |||
No, taky teď doléčuju nachlazení.Zítra ani nejdu do práce. No a pak jsem v práci do konce dubna.Je krize a mé místo zrušili. |
16.4.2015 - 22:24 | | | |||
Já vůbec...a mě nejde o krev...jen mě to prostě zaujalo...já ty duchovní příčiny nemocí vnímám po svým...což je u mě i logický. - tim ty duchovní příčiny jen potvrzuju. a tohle mi prostě zaujalo...nějak sem měla dojem, že tuhle nemoc "svině" nemívaj...hledala sem, nenašla....toť vše... |
16.4.2015 - 22:25 | | | |||
Se ti omlouvám, uvozovky jsem přehlídla... |
16.4.2015 - 22:29 | | | |||
No jo no...mi rovnou zastřel a můžeš si založit diskuzi o duchovních příčinách úmrtí kulkou. |
16.4.2015 - 22:29 | | | |||
To není vůbec na tebe, tím myslím fakt bulvární špínu... ono se tomu nejde vyhnout, když to huláká ze všeho možnýho... a chápu tě... mimochodem, mně hrozí ochrnutí... musím bejt echt svině |
16.4.2015 - 22:33 | | | |||
Tý jo...tak mě se bulvár vyhnul...já dneska měla fakt prímovej den...mě to neříct můj drahej - ten šmejdil na netu a někde to na něj vyskočilo - tak bych to nevěděla. Ochrnutí hele neni blbý...v pytli je jenom to, když tě na tom místě co necejtíš svědí a ty si to drbeš a vono to nepomáhá. To jako naseje. ...jasně...blbej fór...ale "hrozí" je furt v pohodě...to je vzdáááálená a třeba i nepravděpodobná budoucnost. |
16.4.2015 - 22:41 | | | |||
Je to docela blízký a su normálně vyděšená .... a ty voe se neválej smíchy, páč necejtím ruku a druhá taky vobčas nějak odpadne... copak, že to je mrtvý, ale vono to je i studený... a šahat si na mrtvou studenou ruku je vopruz teda |
16.4.2015 - 22:48 | | | |||
A počítač/doktor mlčí? No...jestli je to od páteře, tak to jde operovat, jestli je to neurologický, tak to může odeznít...co horšího se může stát? Nepropadej panice... |
16.4.2015 - 22:52 | | | |||
Jsem ti psala, že jsem byla na ortopedii... mám v keli krční obratle a není na to absolutně nic... jen se to pokusit udržet co nejdýl... |
16.4.2015 - 22:56 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » kristinka5 | ||||
Co zkusit tradiční Čínskou medicìnu? |
16.4.2015 - 23:00 | | | |||
No tak to si mi teda nepsala. Tátova žena chodila na nějaký injekce...myslíš že by to nepomohlo? Jí stafylokok dva obratle prakticky zlikvidoval. |
16.4.2015 - 23:11 | | | |||
A na té ortopedii fakt vědí všechno? Mne například řekli v roce 2005 na ortopedii, že budu mít do dvou let umělé koleno. |
16.4.2015 - 23:12 | | | |||
Jsou pryč, vím to už dýl, ale dnes vynesli rozsudek... neodvolatelně a šlus. Ale díky | ||||
Upraveno: 16.4.2015 - 23:12, kristinka5 |
16.4.2015 - 23:16 | | | |||
Něco podobného řekly mému v té době 83 letému otci. Dávali mu utišující náplasti aby asi neumřel v bolestech. Tak jsem ho naložil do auta, vzal ho k mým terapeutům a má to ok. Teď tam dochází moje máma s trojklaným nervem a krční páteřì. |
16.4.2015 - 23:16 | | | |||
To je z bouraček a taky z námahy... dřív mi ulevili obstřiky, nebo kapačky, teď už musím udržovat fakt jen cvičením... no a pak se prej uvidí, co to udělá... a fakt nekecaj, kdysi jsem s tím chodila i do Vojenský, akurát to ještě nebylo tak zlomený... hele, jste hodní, ale já se v tom nechci matlat... |
16.4.2015 - 23:19 | | | |||
16.4.2015 - 23:20 | | | |||
Do pihele... děcka, já to teda eště zkusím ale teď už se fakt loučím, protože je mi normálně blujno, jak by řekla Kolajda. Dobrou s kobrou |
16.4.2015 - 23:23 | | | |||
Mne docela rozčiluje jak se k tomu stavíš. Můj velký koníček je regenerace pohybového aparátu a buněk . Kdybych poslouchal co mi za můj život nakecali doktoři, tak jsem invalida. Když mi bylo 32 tak mi sportovní doktorská kapacita oznámila,že je konec s běháním. Naštěstí jsem uvnitř cítil že kecaj blbosti. Nechci ti nic vnucovat.Musìš se o to sama zajímat. | ||||
Upraveno: 16.4.2015 - 23:24, |
17.4.2015 - 5:33 | | | |||
movvin » kristinka5 | ||||
Kolegyni v práci taky někdy v noci zemřela maminka sice taky po těžké nemoci, ale vypadala, že tu ještě nějakou dobu pobude. |
17.4.2015 - 7:42 | | | |||
Freja » Budd2 | ||||
To jsme chcíplí všichni?Já už to normálně začínám i ignorovat,jak mě to votravuje...předvčírem v noci zas zničehonic teplota včera střevní zrychlení....dneska mě bolí v krku a třetí den hlava..... |
17.4.2015 - 7:49 | | | |||
Freja » kristinka5 | ||||
Duchovní seznamka? To je ten Nunin obývák? Tam se asi není čemu divit. Já třeba s hrůzou čekala,když zemřela Bartošová,jestli se to bude řešit na jednom astrowebu....a nic moc nebylo.Což mne potěšilo Ale některý děsně duchovní lidi,halt nevynechaj žádnou příležitost,jak dát najevo,že jsou děsně ezo a všechny ezonauky mají v malíčku |
17.4.2015 - 8:02 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Nunin obývák. Se tam snad pudu podívat...ty legendy co sem slyšela stojej za to. |
17.4.2015 - 9:35 | | | |||
Nerozčiluj se, já se k tomu stavím čelem... akorát možnosti jsou omezený... myslím jako tady u nás v maloměstě... Teď to musím hlavně uvolnit a být v teple, pak můžu začít rehabilitovat a teprve pak pomalu zatěžovat... je to na doživotí |
17.4.2015 - 9:38 | | | |||
kristinka5 » movvin | ||||
No... co na to říct, někdy lidi už prostě chtějí odejít, to jsou tak složité věci, že do nich nevidí absolutně nikdo... to my se tady trápíme a oni už jsou, jak já říkám, doma |
17.4.2015 - 9:42 | | | |||
kristinka5 » Freja | ||||
Já nevím, čí je to obývák, to je na FB a chodím tam několik stovek lidí... někdy nemůžu uvěřit, že myslí vážně, co tam říkají, někdy se řehtám, někdy prostě doslova civím, co všechno se rve pod "duchovno"... většinou to přelítnu a jdu pryč, ale někdy se sejde prasící parta a pak je tam i psina... beru to, jako všechno na bůčku... to jest nevážně |
17.4.2015 - 9:44 | | | |||
No, to běž, Morti, to budeš někdy ohryzovat nejen Plekance, ale i nehty Plekanec mi prostě utkvěl |
17.4.2015 - 12:00 | | | |||
Háňa | ||||
Měl to celkem rychlé - jsou lidi, co se trápí daleko déle. Přeji mu klidný odpočinek - jako každému člověku, co odešel, bez ohledu na cokoli. | ||||
Upraveno: 17.4.2015 - 12:06, Háňa |
17.4.2015 - 12:01 | | | |||
Háňa » kristinka5 | ||||
Už jsem se odhlásila, přestala jsem to dávat. A některé lidi i blokla, protože ty jejich slinty se nedají číst, zvlášť, když je osobně dobře znáš ... jeden by nad tou komedií blil .... nebo plakal ... už nechci dělat ani jedno ... | ||||
Upraveno: 17.4.2015 - 12:26, Háňa |
17.4.2015 - 12:24 | | | |||
Celé tělo je na doživotí. |
12 |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |