Hlavní stránkaBoční panel
20.4.2015 - 11:16 | Freja | |
Tak jak jsem tohle jaro furt taková nedotažená,každou chvíli zápasím s nějakou virozou nebo jinou bolístkou,tak na mne o víkendu padla úplná depka,při představě,že některý lidi žijou s permanentní bolestí roky,někdy do konce života....Vzpomínám na svojí zlatou babičku,která v posledních letech už chodila jen po doktorech a při tom jí bylo vlastně čímdál hůř....jak říkala,že už ze života má akorát bolest a že chce už zemřít..... Taky jsem si vzpomněla na svojí pětatřicetiletou kolegyni,která má ve svým věku artrozu v kolením i ramením kloubu,vysoký tlak,hypofunkci štítný žlázy a dost často si zobne nějkých chemických uklidňováků.... Tak si říkám,kdy je člověk ve věku,kdy ráno vstane a je rád,že ho nic nebolí?Už se to blíží.... ? |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
20.4.2015 - 11:20 | | | |||
Freja | ||||
Na druhou stranu...minulý týden mě-alergika štípla do krku vosa (po x letech,kdy jsem se jí úspěšně vyhýbala) Tak si říkám -A sakra,no to je radost....žádnej zodac v kabelce ...a jdu na trávník hledat jitrocel.Utrhnu ho,začnu žmoulat v prstech a když ho chci na štípanec přiložit,tak zjišťuju,že už nevím kde je...? Že by ta jaterní a střevní očista tak zafungovala???? Tak to by mohl být důkaz,že svoje zdraví máme z velký části ve svých rukách...? | ||||
Upraveno: 20.4.2015 - 11:20, Freja |
20.4.2015 - 11:35 | | | |||
Harryeta | ||||
Ech...já dnes strávila noc v bolestech...ve tři ráno jsem to nedala a zobla si ibáč...asi tak po roce... Strhla jsem si rameno při broušení sádroše...vlastně bylo jedno jestli ležím, nebo sedím, nebo co...A jak jsem nemohla spát, taky jsem měla o čem přemýšlet...hodně jsem myslela na svou maminku, která strávila celý život ve velkých bolestech a v duchu si říkala, tak takový to teda bylo? ...teď už je to sranda - mám za sebou hodinové ošetření u fyzioterapeutky (který jsem teda převážně celý proplakala) a zatejpovaný rameno...počítám, že o víkendu budu moct zase na štafle... |
20.4.2015 - 12:40 | | | |||
Budd2 » Harryeta | ||||
O víkendu zas ? dobrej program autodestrukce |
20.4.2015 - 12:42 | | | |||
Jani | ||||
Tohle jsem měla letos v zimě, furt ňáká viróza, porád něco.......pak jsem zakoupila čaj zn. Zdislava, vybrala jsem si s názvem IMUNITA. A od té doby dobrý....maj tam čaje na všechno, tak jsem ten stánek obhlídla a povídám: "beru všechno, mimo na prostatu a tvorbu mlíka"...... |
20.4.2015 - 12:48 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
No,tak to jsme měly dobrej společnej program o víkendu Ale já v tom teda nehodlám pokračovat až do totálního vyčerpání Hele,tohle je teprve pravý hrdinství- žít s bolestma |
20.4.2015 - 12:49 | | | |||
Budd2 | ||||
No a mě si zase připomněla nedávno zaslechlou úvahu moderátora v rádiu. Začal tím, že nějaká paní se právě dožila fantastických 110 let - PŘESTOŽE nebere žádné léky. Pak se chvilku zamyslel a upravil to na : No, možná je právě tohle recept na dlouhověkost. | ||||
Upraveno: 20.4.2015 - 12:51, Budd2 |
20.4.2015 - 12:49 | | | |||
Freja » Jani | ||||
No,já tohle v zimě nemívám....podzim a zima u mě proběhly v naprostý síle a pohodě.... Co ten čaj obsahuje? |
20.4.2015 - 12:51 | | | |||
Freja » Budd2 | ||||
Jakožto farmaceut zodpovědně prohlašuju,že na tom něco je |
20.4.2015 - 12:52 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Budd2 | ||||
Idealni by bylo narodit se treba v 90 ti letech. Clovek by mel jistotu,ze se dozije dustojneho veku. |
20.4.2015 - 12:56 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
Mě na tom ramenním kolapsu právě zmátlo, že jsem vůbec nešla do totálního vyčerpání...prostě tři hoďky s přestávkama...v klídku, žádný drama...doma odpočinek...a najednou během dvaceti minut ramenní paralýza... inu, už nejsem nejmladší... |
20.4.2015 - 12:56 | | | |||
Jani » Freja | ||||
šalvěj, kopřiva, zlatobýt |
20.4.2015 - 12:59 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
"inu, už nejsem nejmladší" .... no právě!!!!!!! |
20.4.2015 - 12:59 | | | |||
Freja » Jani | ||||
jen to??? |
20.4.2015 - 13:01 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Harryeta | ||||
No, je to zvláštní, ženy stárnou rychleji než muži a při tom muže prežívají. Ale má to logiku, někdo se o hroby starat musí | ||||
Upraveno: 20.4.2015 - 13:08, |
20.4.2015 - 13:02 | | | |||
Budd2 » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
To jo, ale jak to chceš udělat ? |
20.4.2015 - 13:03 | | | |||
Budd2 » Freja | ||||
Od Tebe si podobného prohlášení cením fakt hodně |
20.4.2015 - 13:04 | | | |||
Freja » Budd2 | ||||
No,ne že bych to neříkala často...že od doktorů radši dál |
20.4.2015 - 13:06 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Nebýt léků , tak by spostu lidí nemohlo vůbec umřít ! |
20.4.2015 - 13:21 | | | |||
Mortina » Jani | ||||
Ta tvorba mlíka mi pobavila. Možná si ho měla zkusit...jestli sou ty čaje tak fantastický, tak bys třeba pak to mlíko nemusela tahat domů z krámu. |
20.4.2015 - 13:24 | | | |||
Mortina | ||||
Tak mě to chvíli trvá, než se ráno rozhejbu do nějaký kondice kdy se hejbu. Ani nevim kdy to začalo....ale ta bolest tam prostě je. Dostal mě kolega v práci...už je v důchodovým věku a řiká, že to prostě nezná, že by jako ráno vstal a něco ho bolelo...že ho nikdy nebolej ani záda nic....jediný co mě napadá, že dělá pro svoje zdraví je to, že se nikdy neoženil. |
20.4.2015 - 13:35 | | | |||
Freja » Mortina | ||||
a co Tě bolí...záda? |
20.4.2015 - 13:53 | | | |||
Jani » Freja | ||||
taky mě to překvapilo - vlastně jsem to četla až ted, bud ta kombinace je tak dobrá, nebo už jsem měla pro tuto zimu vybráno ten zlatobýl mě zaujal, ono když je člověk v pohodě, většinou nic nechytne |
20.4.2015 - 14:00 | | | |||
Freja » Jani | ||||
No,vypadá to dost močopudně |
20.4.2015 - 14:13 | | | |||
Jani » Freja | ||||
taky že jo, neradno se nalít a odejít...... dobře se prý doplňuje s jarním očistným, dcera pije jeden ráno a druhý večer, naštěstí to má do práce kusek Jsem víc rozlítaná, tak zvládám jeden, pak vezmu tu očistu....mezi tím chci zkusit ty bobkové listy, chodí mi to porád emailem, luhuje se to v termosce a odplaví to soli z kloubů sem zvědavá, musí se to pít hrozně pomalu |
20.4.2015 - 17:58 | | | |||
Mortina » Freja | ||||
Nevim...tak jako celej člověk. A někdy mi příde, že čim dýl spim, tim je to horší...a matrací už sem vyzkoušela vícero, takže tim to asi nebude... Ale to je prostě jen chvilka...pak se rozhejbu...něco zůstane trošku bolet ale neni to nijak tragický...jako na prášky to rozhodně neni. |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |