... prezentuj to své ...

spiritualita, prožitky, znalosti

Diskuze

Hlavní stránkaBoční panel

27.4.2015 - 8:42

Diskuze k článku: Nevím, jestli jsem udělala správné rozhodnutí

Příspěvky v diskuzi (8)

Glimmer Man
27.4.2015 - 9:29
0|0

Glimmer Man
Jestli to bylo dobrý rozhodnutí - to podle mě záleží na tom, jak se vám žije v novém místě. Jaké je místo, jak to jde s partnerem a tak. Zkrátka jak se cítíte.

Je vcelku logické, že dcera nechce být na jedné hromádce s někým cizím. Pro ní to bude vždycky cizí chlap. Takže jestli je u táty víc místa, tak je to pro ni lepší. Je to její volba a bude nejlepší ji respektovat. Je totiž načase si zvyknout na to, že se taky umí rozhodovat sama.

Nesamostatné děti, to je špatná věc v jakékoliv podobě. :11:
Háňa
27.4.2015 - 14:48
0|0

Háňa » Glimmer Man
Taky v tom nevidím tragédii, když dcera bude bydlet s otcem. Vždyť je to její táta, stejně jako ty jsi její máma. Pokud tam má lepší podmínky, je dobře, když se dokáže rozhodnout za nimi jít. :44: :1:
Smazaný uživatel27.4.2015 - 14:59
0|0

Smazaný uživatel (JurajJanosik)
Kolik je dceři ?
Pokud není plnoletá, kdo za ni má zodpovědnost ?
Alča
28.4.2015 - 19:46
0|0

Alča » Smazaný uživatel (JurajJanosik)
Dcéra je už plnoletá.Má před sebou jěště rok školy.K otcovi jít ale nechce,její otec má manželku,kterou si vzal už před několika lety.O dcéru jsem se starala,až do tedka.
Alča
28.4.2015 - 19:56
0|0

Alča » Háňa
Není to tragédie,že by měla bydlet u otce.dcéra tam jít ale moc nechce.Bývalý manžel má jinou partnerku se kterou si dcéra moc nerozumí.Bydlím ted u partnera,i když to není zrovna nejlepší.Hledám nějaké jiné bydlení,abychom mohli bydlet s dcérou,ale není to snadné,najít nějaký hezký byteček.Podotýkam dcéra má jěště rok školy,jinak je už plnoletá.
Háňa
29.4.2015 - 13:04
0|0

Háňa » Alča
Psala jsi, že tam jít chce ... takže ona tím volí "menší zlo" ?
Není to zrovna nejlepší (to bydlení u partnera), tím myslíš vztah nebo technické soužití (malý byt, apod.) ?
Dokud budeš žít s přesvědčením, že to není snadné, najít hezký byteček, bude tomu tak.
Těš se na okamžik, kdy ho najdeš a představuj si detailně, co se bude dít - všechny podrobnosti - jak se stěhujete, věšíte záclony ... nepochybuj o tom a stane se :6:

Na co myslíš, tomu dáváš energii k uskutečnění - myšlenky mají velkou sílu :4:
Upraveno: 29.4.2015 - 13:05, Háňa 
Jani
29.4.2015 - 15:35
0|0

Jani » Háňa
Nevím, ale když člověk promýšlí i detaily, sice tam dává energii, ale vždy, když něco hodně chceme a běží nám film, jak to přesně chceme, vždy se tam vetře i energie strachu, že se to nepovede, že to nevyjde a tím to možná kazíme. Nevím to přesně, ale když mám sen, co moc chci, osvědčilo se mi občas si to nechat mlhavě projít hlavou,
taková mlhavá představa bez detailů............po čase se mi to začne plnit.......detaily nechávám na Vesmíru......
no ale u každého to může být jinak, jsme každý jiný´.......
Určitě, jak píšeš, je důležité nepochybovat, že přijde změna, ta víra je možná nejdůležitější :34:
Háňa
30.4.2015 - 2:30
0|0

Háňa » Jani
To už je jedno, jestli mlhavě nebo detailně. Hlavně z toho vyhoď ty pochybnosti :4:

Nejnovější články

Osho Zen karta na každý den:
22. prosince 2022 - PROCITNUTÍ

22.12.2022

21. prosince 2022 - SEN

21.12.2022

20. prosince 2022 - SAMOTA

20.12.2022

Nejživější diskuze

Dnes: -