Hlavní stránkaBoční panel
28.4.2015 - 8:34 | ||
Diskuze k článku: Mám zůstat nebo odejít |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
28.4.2015 - 9:11 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
A jak se da zit s detmi podle sebe? |
28.4.2015 - 9:50 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Otázkou taky je, kam odejít... a co se tam bude dít, až tam budete. Ono, obsah hlavy si vezmete s sebou, ať chcete nebo ne. Na to pozor. Nicméně - pokud chcete od tamtud vypadnout, tak nespekulujte o tom, jestli jo nebo ne. Spekulujte o tom, co dělat, až to uděláte. Akorát váš trochu zřírá jistá pochybnost, jestli to potom bude lepší. Tady vás zklamu, jestli budete konat stejně jako doposud, tak nebude. Protože jste to byla vy, kdo to dopracoval do současnýho (nelíbivýho) stavu. A stejnými postupy nic novýho nevymyslíte. Těch změn musí být víc... Ale ztracená věc se vždycky lépe hledá na chodníku pod světlem, i když jsem ji ztratil v temném křoví. Kdo by chtěl hledat tam?? |
28.4.2015 - 9:54 | | | |||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Glimmer Man | ||||
Temne krovi muze byt brana do raje. Na chodniku stereotypne cupita kde kdo. |
28.4.2015 - 16:00 | | | |||
Juanita | ||||
Souhlasím s tím, že ať odejdu nebo zůstanu můj vnitřní svět je stále se mnou. Jen z vlastní zkušenosti mohu říci, že někdy je lépe se na celý " příběh" podívat odjinud a bez pocitu, že se nemohu hnout. Asi nejtěžší je přešlapovat na místě a na "něco" čekat. A kromě nás pro nás nikdo nic neudělá....ani rozhodnutí J |
29.4.2015 - 13:12 | | | |||
Háňa | ||||
Otázka je, jestli chceš utéct od muže, z nějakých konkrétních důvodů, nebo od sebe. Před sebou neutečeš, takže by to nebylo řešení, někam se stěhovat, spíš by to chtělo se sebou trochu pracovat. Jedna věc mi zvedla obočí údivem - být jen s dětmi a se sebou. Jak samozřejmě předpokládáš, že si vezmeš do jedné tašky spoďáry a kosmetiku a do druhé děti. Co, když jim se líbí, kde jsou, dýchá se jim dobře a nikam se ze svého domova stěhovat nechtějí ? Co když on nechtějí být jen s tebou a se sebou ? Donutíš je násilím ? Rozhodně bych to řádně uvážila, než někoho začnu rvát z jeho prostředí - a nebo odešla sama. | ||||
Upraveno: 29.4.2015 - 13:14, Háňa |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |