Hlavní stránkaBoční panel
5.5.2015 - 8:05 | ||
Diskuze k článku: Ohrožené přátelství |
Řazení příspěvků: | |
Čas: Hodnocení: | Zrušit všechny filtry |
5.5.2015 - 11:14 | | | |||
Freja | ||||
Nojo,láska,energie vycházející ze srdce...mě se zdá,že tady jde už spíš o energie vycházející z nižší čakry Sakra,Jano....nedělej Zagorku,nemudruj ,čapni medůzu a jdi už do toho!!! |
5.5.2015 - 11:34 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
Bože, Ty jsi mě zas rozesmála!! (můžu Ti tak říkat???) |
5.5.2015 - 12:11 | | | |||
Juanita | ||||
Někdy se podaří, že zůstane přátelství a láska nebo milostný vztah je jakýsi " bonus" a pak se taky může stát, že až se proberete z toho pomatení smyslů typu zamilovanost tak pokud jsou oba obdaření vědomím a humorem může přátelství trvat dál....si myslím já Rozhodně bych to nepitvala a užila si to, že milenec může být i přítel Hodně štěstí J |
5.5.2015 - 12:16 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Radši ne,už tak říkáš Mortině,to by se Ti pletlo.... Leda,že bys mi teda chtěla říkat zagorko.... |
5.5.2015 - 14:41 | | | |||
Budd2 | ||||
Jéje, tady je někdo nerozhodnější než Váha |
5.5.2015 - 15:14 | | | |||
Jani » Budd2 | ||||
Nevím, jak je to s těma znameníma, například mám manžela Váhu a je to muž činu, něco vymyslí a okamžitě jedná, žádné váhání, právě naopak. No ale je hodně blízko Panně. Pak znám ještě Váhu a u něj je vše na dlouhé lokte, taková typická Váha. |
5.5.2015 - 15:21 | | | |||
Jani | ||||
Jestli má to přátelství pevný základ, když je kvalitní, tak by ho nemělo nic ohrozit, ani takováhle záležitost | ||||
Upraveno: 5.5.2015 - 15:26, Jani |
5.5.2015 - 15:57 | | | |||
Glimmer Man | ||||
Při vaření vždycky platí, že všechno záleží na surovinách. Z lejna nebo z vody svíčkovou neuvařím. Z nahnilýho salátu výborný pokrm asi taky nevznikne. Takže co vznikne sloučením dvou lidí (a je jedno, jestli se to nazve jako přátelství nebo jako milenectví), to bude zaležet na tom, co maj tihle dva v hlavách. Ze dvou lidí, kteří jsou sociální retardi, nikdy nevznikne harmonický pár mající vyrovnaný vztah. To není technicky možné. To už dřív pokvekou hrábě. Takže jestli chcete výsledek, musíte zhodnotit to, co přisenete do vztahu vy, a co přinese on. Jinak se dá odpovědět jenom to, že když začnete souložit, může to být ještě lepší, a nebo to začne jít do háje... To vám nikdo přesně neřekne. |
5.5.2015 - 16:06 | | | |||
Jani » Glimmer Man | ||||
No jo, jestli je vše ok, lidi kvalitní a vše s tím spojené, je tu porád to riziko, že přátelství bude potom jiné, než dřív, . Možná je tu něco, co za ten risk stojí............... Možná je to přátelství to nejcenější, co oba v životě mají.............takže risknout to ? mohla by to být ta největší ztráta v jejich životech, nebo ta největší výhra....ale to ví jen Bůh, ten to ví............. . |
6.5.2015 - 10:48 | | | |||
Freja » Jani | ||||
Nojo,když on nám nikdy nikdo nic nezaručí (čeština je trubka-tři zápory ).... Risk je zisk Lepší vrabec v hrsti,než holub na střeše Komu se nelení.... Kdo se bojí,nesmí do lesa Nikdy nic nikdo nemá míti za definitivní.... (mi trochu hrabe ) .....to chce mít trochu víc ohně nebo temperamentu nebo čehoco... aby byl člověk ještě ochotný se vrhat i do věcí,kde není výsledek zaručen a riskovat ztrátu svých jistot....nebo možná míň "rozumu"... Já když nevim,tak to nechám chvíli plavat,ono se nakonec stejně ukáže,jestli to má bejt nebo nemá | ||||
Upraveno: 6.5.2015 - 13:27, Freja |
6.5.2015 - 12:43 | | | |||
Harryeta » Freja | ||||
Přesně...heslo mých posledních dní: když nevim, tak počkám až budu vědět... |
6.5.2015 - 13:28 | | | |||
Freja » Harryeta | ||||
Jak říkal Luděk Sobota...Když nevim,tak nemusim |
7.5.2015 - 22:53 | | | |||
Háňa | ||||
Myslím, že to nemusí mít vliv - záleží na kvalitě toho přátelství a založení těch lidí, jak už tady bylo psáno. Osobně mám několik přátel, se kterými jsem měla v minulosti i románek, ale na většinu z nich to žádný vliv nemělo. Spíš něco jako bonus, to bylo. Možná proto, že ani jeden z nás v sexu neviděl nějaké vyvrcholení něčeho, ale jen druh osobního kontaktu, dalo by se říct | ||||
Upraveno: 7.5.2015 - 22:57, Háňa |
8.5.2015 - 12:19 | | | |||
Jani » Háňa | ||||
Asi záleží, co je podstatou vztahu. Když je to pevné přátelství, tak ho většinou nic nepokazí. Stavět vztah pouze na sexu....to bych řekla, že je pomíjivá hodnota....si myslím |
9.5.2015 - 21:17 | | | |||
Budd2 » Freja | ||||
dobrý sem nevěděl že je takový filozof |
9.5.2015 - 21:21 | | | |||
Budd2 » Háňa | ||||
s tím druhem osobního kontaktu se nedá jinak než souhlasit, celkem bez řečí |
10.5.2015 - 16:20 | | | |||
Háňa » Jani | ||||
Pro mě je podstatou vztahu vztah ... a přátele mám podobného ražení, takže to bude asi tím .... Pokud nějaký vztah mezi námi je, žijeme jeho okamžiky tak, jak zrovna přichází a nějaké definice a vyhodnocování nepotřebujeme Nikdy jsem žádný vztah na ničem nestavěla, vždycky se nějak sám narodil - takže není ani jak zjistit, z čeho přesně - co jeho zrod způsobilo. Ale myslím, že to není důležité - pro mě tedy ne. Prostě se narodil, žije, ... jako všechno živé .... a třeba jednou zase umře, nikdo neví | ||||
Upraveno: 10.5.2015 - 16:26, Háňa |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |