Hlavní stránkaBoční panel
14.5.2015 - 17:34 | Mortina | |
...sem měla včera. Můj brácha byl na poměrně závažný operaci hlavy po úrazu a tak teď můžu říct : Uffff...mluví, poznává nás, chodí a už i prudí jako dycky, takže všechno nasvědčuje tomu, že bude dobrej. ![]() Měl kliku - což on tak mívá, neb je "nedělňátko", takže ho převezli do Vojenský nemocnice, která má neurochirurgii dobrou a kromě toho, že tam pravděpodobně žádnej Cvach ani nepracuje, tak se přinatrefil na stůl zástupci přednosty což asi zrovna neni post kterej by tam dostávali za to, že choděj včas. ![]() Takže jen tak...abyste věděli, když už tady sdílíme ty zkušenosti.... ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 17:50 | | | ||
Háňa | ||||
Tak poděkujme nahoru ![]() ![]() Jenom dotěrný dotaz ... jaké jsou mývalí oči ? Našla jsem si obrázky mývala, a přišlo mi, že má oči takové celkem normální ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 18:18 | | | ||
Jani | ||||
Hlavně, že tam nebyl ani žádný dr. Bohdan Svarc.....je to dítě štěstěny ![]() jo a mývalí oči mne také zaujaly.... ![]() | ||||
Upraveno: 14.5.2015 - 18:19, Jani |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 19:43 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Mýval má normální oči právě proto, že je to mýval...a u toho je normální mít kolem očí černý kruhy...u lidí to zas tak běžný nebejvá. ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 19:55 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Aha, takže kruhy. Díky za vysvětlení ![]() ![]() Tak ať je bráchovi brzy zase dobře ![]() | ||||
Upraveno: 14.5.2015 - 19:56, Háňa |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 19:59 | | | ||
Budd2 | ||||
Když už i prudí,tak to bude dobrej ![]() ![]() ![]() Držím palce aby jo ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 20:09 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
No jo, tak nechtěla sem dávat fotky, protože to vypadá fakt hnusně. ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 20:11 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
No...doufám, že nebude machrovat a bude na záchod chodit opravdu s doprovodem jak má nakázáno...jestli se praští, tak už ho nikdo nikdy nesloží. ![]() ![]() ![]() Ale myslim, že dneska už měl konečně respekt k tomu, že to neni "jen zlomenej nos".... |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 20:22 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
Když to je blbý, on se může cejtit jakože už OK, ale to je hodně zrádný a může se to v okamžiku změnit . Přece jen machrovat se zlomenou nohou je jiný. Tak snad to pochopí jako rozumnější a dá radši na jistotu ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 20:34 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Děsně v pohodě byl do včerejška, než mu přišel neurochirurg vysvětlit, že mu prakticky svlíknou lebku...dneska už byl takovej uklidněnější...přece jen už to asi cejtil...ale nafackovala bych mu, když vidim, že je on-line... Ale co nadělám...je mu dvacet, neni malej parchant, kterýho můžeš plácnout přes ruku. Z jipky ho už přeložili, tak to beru jako dobrý znamení. Když byl druhej brácha před pár lety na maděru po autohavárce, byla sem tak nějak víc v klidu...člověk má takovej divnej pocit, že když je hlava o.k., že to prostě nějak sešroubujou a sešijou...ta hlava je prostě už taková blbá no...čekala sem na telefon u flašky vína, co si budeme nalhávat. ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 21:39 | | | ||
ila | ||||
![]() ![]() ![]() Ježiš,dovedu si představit ty nervy,co jsi měla. Přeji panu bratrovi pohodové uzdravování a hlavně at i nadále zůstane šťastným nedělňátkem. Tak na zdraví ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 21:44 | | | ||
Curva Cudná Lu | ||||
je smutný jak si ty děcka neumí vážit života... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 21:47 | | | ||
Mortina » ila | ||||
Jj...on je takovej nedělňátkovej pohodář...sem tak jakože "věděla" že to bude dobrý...ale tak víš jak... ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 21:48 | | | ||
Mortina » Curva Cudná Lu | ||||
Já myslim že on to pochopil...i když celý je to nepochopitelný.... ![]() |
![]() ![]() | 14.5.2015 - 22:44 | | | ||
Curva Cudná Lu » Mortina | ||||
ono je hrozný mít děcko 16-2O let na sále při vědomí,když Ti jej přivezou a on skočí neví kam,porve se neví s kým a na tom sále se Tě přímo zeptá:a to už nebudu nikdy chodit?:sakra v těchto letech už by měli být aspoň sami za sebe zoodpovědní...nikdy jsem nevěděla co na to říct a zavolala jsem operatéra a bylo mi hrozně..ta směsice pocitů se nedá popsat ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 10:59 | | | ||
Brácha se nerval...jen narazil na magora co mydlí lidi na potkání...teď mi mazlíček napsal: "Dostal sem libovou síťku přes hlavu, asi budu mít službu v kuchyni"...achjo...tenhle blbej humor máme po tátovi voba. ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 11:20 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
![]() ![]() To musí bejt fajn,mít takhle mladýho bráchu ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 11:57 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Miluju tenhle humor ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 20:00 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
No já mám dva takovýhle modýlky...jeden je vo osum, druhej vo osumnáct let mladší...jednoho obstarala maminka, druhýho tatínek ![]() ![]() Tenhleten mladší má takovýhle komenty ve chvíli, kdy měl vraženej nos pomalu do mozku a druhej ve chvíli kdy zjistil, že má tříměsíčního synka na otázku co na to jeho současná přítelkyně řikala jen suše sdělil: "Noooo...Eva toho řikala hodně." ![]() Takže já vlastně nevim po kom to všichni tři máme ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 20:02 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
Ale tak dejme tomu...vono tě to tak nějak drží ve formě, kdy je dle bontonu vhodný se zhroutit...jenže každej to upe nebere...třeba pan doktor, kterej nám před operací přišel sdělit vo co go moc nadšeně nekoukal na hlody typu : " No výborně, teď si mýval pak budeš Frankenstein a když je nasereš, tak ti ten mozek vemou kompletně." ![]() ...jenže my nějak nejsme typy na to si sednout, začít štkát a nechat kolovat kapesníky. ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 20:03 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
...on už pak ten doktor samozřejmě neviděl jak o půlnoci všichni sedíme nasyslený u telefonu s ohlodanejma nehtama, s x promilema pod kůží, pomalu neschopný hlesnout souvislou větu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 20:19 | | | ||
Curva Cudná Lu » Mortina | ||||
tomu vjeř,ten viděl po tak dlouhém dnu už jen postel ![]() ![]() |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 20:49 | | | ||
To je mi právě jasný.... |
![]() ![]() | 15.5.2015 - 22:05 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Chápu, já taky ne. Skuhrám, když jde o houby, ale jak jde do tuhýho, přeskočí mi taky do tohoto druhu humoru ... co jiného taky, žejo ![]() | ||||
Upraveno: 15.5.2015 - 22:06, Háňa |
![]() ![]() | 17.5.2015 - 20:01 | | | ||
karamelan | ||||
tak Morti to je paráda, ať se daří klukovi ušatýmu. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 18.5.2015 - 22:41 | | | ||
Mortina » karamelan | ||||
Jo zijem! Tak to vypada ze milacka v patek pustej domu. Ale to aby ted chodil s hadrem na palici pac tech 25 stehu vypada fakt libove ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 9:24 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
Když už se řeší, jak to vypadá, tak je to dobrý ![]() | ||||
Upraveno: 19.5.2015 - 9:24, Háňa |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 10:20 | | | ||
Mortina » Háňa | ||||
On to rozhodně neřeší, neb si užívá jak je punk (má vzadu furt vlasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 11:50 | | | ||
Háňa » Mortina | ||||
![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 20:32 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
si mu mohla půjčit tu fešnou kšiltofku ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:10 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
No na nejakou fesackou pokryvku hlavy asi casem dojde. Zatím to ale nesmí nicim zakrejvat. Navíc mu furt trčej stehy ...a tu jizvu má od ucha k uchu jak celenku přes vršek hlavy takže jakákoli čepice se s tím krizi ...dokud neobroste tak aby si tu kebuli nespalil ...normálně dohola nechodi ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:19 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
Aha,tak to je blbý. Víš že jsem nedávno přemejšlel, že bych si přes léto opálil hlavu ? No, ale odrazuje mě ta mezifáze se šnytlíkem na hlavě než se ty vlasy začnou ohejbat gravitací zpátky dolů ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:32 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
Hele...v zásadě je to jedno ...ani já ani brácha na vzhledu nijak nelpime , takže to sou spis takový srandicky ...kor vlasy který dorostu. ![]() Hele ale kdybys ten snytlik obarvil na zeleno tak myslím že vegetarianky z širokýho okolí by po tobě šli jak medvědi po strouhance ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:37 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
Sice nevim jak moc jdou medvědi po strouhance ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:45 | | | ||
Mortina » Budd2 | ||||
To skoro vypadá jakože se nepovazujes za dobrého běžce ![]() |
![]() ![]() | 19.5.2015 - 21:48 | | | ||
Budd2 » Mortina | ||||
to nejen vypadá ![]() |
![]() ![]() | 23.5.2015 - 0:03 | | | ||
Mortina | ||||
Tak mazánek už je doma, v pondělí mu vyndaj stehy a tak první část tyhle legrace končí ....začne druhá část ale tam už nejde o život takže pohoda... ![]() |
![]() ![]() | 23.5.2015 - 17:09 | | | ||
karamelan » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 17:28 | | | ||
Mortina » karamelan | ||||
Na peci ma Makynku....a rodice ![]() Stehy ma venku a absolvoval zkousku z anglictiny - za dve - ale to se asi slitovali pac vetsinou mel upocenou trojku. ![]() |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 19:09 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
No,někdy rána do hlavy udělá svý..... :-x (sorrrrrry ![]() |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 22:17 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Mi to taky napadlo...ale to prověří až matematika...ta mu totiž vyloženě de. ![]() ![]() ![]() |
![]() | 30.5.2015 - 13:08 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Freja | ||||
Prostě je to hlava otevřená , jak se říká...... |
![]() ![]() | 30.5.2015 - 18:32 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Hele,to už ne... ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |