Hlavní stránkaBoční panel
23.5.2015 - 9:36 | Freja | |
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/299089-freegani-bojuji-proti-plytvani-vybiraji-potraviny-z-kontejneru/ Tak to mě teda fakt pobavilo ![]() ![]() U nás se jim říká "výběrčí" ![]() |
![]() ![]() | 23.5.2015 - 13:22 | | | ||
ila | ||||
Hmm zajímavé - asi bych neměla oddvahu živit se něčím z kontejneru... i když nikdy neříkej nikdy ![]() Ale tohle je fakt smutné: Podle statistiky OSN pro výživu a zemědělství končí přibližně třetina světové produkce jako odpad. V Evropské unii skončí v popelnicích a na skládkách až padesát procent jedlých a nezávadných potravin. |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 17:40 | | | ||
Mortina | ||||
Uz sem o nich driv cetla (odkaz teda ted nerozkliknu tak doufam ze to neni nejaka pytlovina ![]() Ta filozofie je mi sympaticka ale ja osobne bych to asi nedala. V tom clanku tehdy ale mluvila holka o tom, ze se jedna spis o "odpad" ze supermarketu takze to neni vylozene z popelnice pac se lze dohodnout s pridavackama ze to zreba nechaj vedle v krabici... |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 19:06 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
No,jako odpad ze supermarketu bych nejspíš nechtěla....takhle když něco odpadne ze stromu nebo zemědělcům z valníku,do toho bych i šla,to bude ještě čerstvý ![]() ![]() Ale možná by stačilo rozhlásit v práci,ať přebytky nosej mě ![]() ![]() |
![]() ![]() | 29.5.2015 - 22:18 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
No...tim se všechno vysvětluje...my máme odpad minimální. ![]() |
![]() ![]() | 30.5.2015 - 18:36 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() Voni totiž nevědí,co by samou roztažností do tý huby dali! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.5.2015 - 9:51 | | | ||
Mortina » Freja | ||||
Já si myslim, že kdybych žila sama, tak bych asi neměla k jídlu doma nic... ![]() Ale těžko říct...naposledy sem sama bydlela někdo kolem dvaceti...a to sem měla v lednici mlíko, flašku campari a nějakou limonádu ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.5.2015 - 9:52 | | | ||
Mortina » Mortina | ||||
...a dneska v době nonstopů a v době kdy mám o patro níž kámošku bych nejspíš neměla ani to mlíko, páč mlíko mám hlavně do kafe a na to chodim k ní. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 31.5.2015 - 10:59 | | | ||
Freja » Mortina | ||||
No,pokud jíš v práci,tak to je normální.....si vzpomínám na ledničku macechy,když umřel táta a bráchové se osamostatnili....tam byl dycky akorát krabicák ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |