Hlavní stránkaBoční panel
5.6.2015 - 8:33 | Jani | |
Kamarád dostal náramek z hematitu a tvrdí, že se s ním cítí mnohem lépe, nežli dřív. Čtu na internetu, že vytahuje nemoci z těla atd., ale hlavně uklidňuje choleriky. Máte s tím někdo osobní zkušenost ? Koupím ho manželovi k svátku ![]() |
![]() ![]() | 5.6.2015 - 10:15 | | | ||
Budd2 | ||||
Furt Ti říkám ![]() ![]() Co jednomu pomáhá, může druhej těžce vydejchávat ![]() |
![]() ![]() | 5.6.2015 - 10:30 | | | ||
Jani » Budd2 | ||||
hmmm, je mi to trochu podezřelé, jak to může pomáhat....to bude to víra tvá tě vyléčí asi ![]() |
![]() ![]() | 5.6.2015 - 13:50 | | | ||
Freja | ||||
... a taky prý usnadňuje porod ![]() ![]() |
![]() ![]() | 5.6.2015 - 15:58 | | | ||
Jani » Freja | ||||
kamarádovi je 68 a na těhotnýho nevypadá, že by dobře porodila jeho vnučka ? ![]() |
![]() ![]() | 5.6.2015 - 21:58 | | | ||
Háňa | ||||
Pomůže ti cokoli, pokud tomu budeš věřít. Třeba překřížit si 27.6. v 15.36 na 60 sekund ukazováček a prostředníček levé ruky ![]() |
![]() | 5.6.2015 - 22:02 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Pokud vytahuje, tak i skladuje. To znamená každý den před spaním umýt pod pramenitou vodou. Všechno se navzájem ovlivňuje, protože "všechno je jedno" |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 8:48 | | | ||
Jani » Háňa | ||||
Chápu to dobře, že jsi to celé napsala jako příklad a může to být cokoliv jiného.....akorát že na to datum má manžel svátek a dostane ten náramek ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 8:53 | | | ||
Jani » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Aha, takhle mě to nenapadlo i když píšou oplachovat a nabíjet na slunci. Jen mi dělá starosti, že je to navlečené na gumičce a když se to bude furt máčet, co to udělá...........všichni na kolena a sbírat ![]() Třeba je ale odolná vůči vodě, když ho bude někdo nosit pořád, tak se s tím i vykoupe ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 11:59 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Jani | ||||
Kámen je věčný, ale je na gumičce. Jediná možnost je včas obměňovat gumičku. ![]() Já používám přívěšky, kameny na kůžičce. Kůžiček mám zásobu. |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 12:14 | | | ||
Budd2 » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
Mě teda baví představa že kámen vytahuje - nebyl by lepší magnet (na průsery) ? ![]() ![]() ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 12:36 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Budd2 | ||||
Nevytahuje jen kámen. Všechno co existuje má svoji frekvenci ,kmitočet a energii. Všechno se navzájem vytahuje, doplňuje. Jdu běhat unavený do přírody a přiběhnu svěží.......příklad Ale toto moc neplatí, když na tebe "leze" nemoc... Nebo se třeba bavíš s člověkem a po pěti minutách jsi unavený jako bys složil 100 metráků uhlí.....atd Jdi na 30 minut do lesa... jdi na 30 minut do Tesca.... | ||||
Upraveno: 6.6.2015 - 12:37, |
![]() | 6.6.2015 - 12:39 | | | ||
Každý objekt, subjekt má své energetické vlastnosti které nějakým způsobem působí na okolí. Všechno je v pohybu a mění se to. Něco jsme svou citlivostí schopny zachytit a něco díky naší omezenosti nám připadá konstantní. |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 13:13 | | | ||
možná by se dalo souhrně říct, že nejen člověk, ale i věci maj kolem sebe svoji auru.... s někým rád svoji auru propojíš a od některých raději pryč ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 13:35 | | | ||
Souhlasím. ![]() Jen mě pobavila představa, že nemoc vytáhneš pomocí kamene - jako krtka z díry ![]() Myslím, že kameny působí právě na nějaké frekvenci jako rezonátory ( s nějakou naší částí) - tím ji můžou posílit. Jenže když si vybereš špatný rezonátor (na jiné frekvenci než potřebuješ) nebo to s tím posílením přepískneš, bude to mít opačný efekt. Z tohoto pohledu je dost neuvážené darovat kámen k nošení jen proto, že někomu jinému pomohl a nebo proto, že "se mi líbí a bude mu slušet" ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 13:45 | | | ||
To souhlasím. Já když jdu do "svého" obchůdku , kde se cítím fajn, tak koupím přívěšek který mne " nejvíce chce" Nestuduji co ten kámen umí. A dodatečně zjistím, že jsem koupil dobře. Vždycky se najde někdo ,kdo to má nastudované a řekne mi co nosím. ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 13:55 | | | ||
Jo, tak by se to mělo dělat ![]() Co já už viděl lidí, kteří to dělali jinak ![]() ![]() ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 14:00 | | | ||
Občas se mne někdo zeptá : jééé co je to za kámen a co umí.? No a moje upřímná odpověď je: nevím co dělá , zaujal mne. Mám i hodně kamenů z přírody. V Norsku je spousty nádherných kamenů zpracovaných vodou. Normálně jdu a najednou mi připadá, že na mne kámen svítí, jako by na sebe upozorňoval , tak ho vezmu. Jsem rád že na mne nesvítí balvany. | ||||
Upraveno: 6.6.2015 - 14:25, |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 14:14 | | | ||
Nepsals někde, že skoro v každý norský rodině je bagr ? Se přizpůsob ![]() ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 14:23 | | | ||
Tady co jsem to s tím bagrem tak je. Je tu většina farmářů..... Ale já jsem tu, abych bagr právě neměl!!! ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 14:30 | | | ||
Smazaný uživatel (JurajJanosik) » Jani | ||||
Možná jako dárek kup něco, o čem víš ,že mu udělá radost. třeba basu Plzeňských lahváčů.....a tak...... ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 14:35 | | | ||
Ale zase by sis mohl udělat svou vlastní skalku...no tak nic no ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 14:38 | | | ||
To tu není potřeba. Tady je jedna skalka krásnější než druhá. A často tou skalkou teče vodopád. Voda se tříští o kameny a "práší" všude okolo. Když je slunný den, tak díky vodnímu "prachu" je nad skalkou krásná malá duha. ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 14:43 | | | ||
Ti závidím ![]() ![]() ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 14:51 | | | ||
Duha jde vlastně lehce vyrobit ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 14:58 | | | ||
Já vím, stačí rozprašovač...ale se skálou a vodopádem by to vypadalo líp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | 6.6.2015 - 15:01 | | | ||
No , se studenou Plzní by se z tebe možná stal Rampouch. Je to voda z tajícího sněhu a ledu...... ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 15:22 | | | ||
No nevim,spíš ne, tady je 28°C ve stínu, uf ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 15:28 | | | ||
Má všechno i zásobu toho piva.....jednou jsem mu dala mrňavého křišťálového andělíčka a měl velkou radost, věří asi, že mu nosí štěstí a furt ho tahá sebou. Sám by si žádný kámen koupit nešel, k tomu náramku mu řeknu, at ho zkusí a uvidí a jestli mu nesedne, nemusí ho nosit. ![]() Mám z něho pocit, že radost mu neudělá nic, tak co s tím ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 6.6.2015 - 18:49 | | | ||
Háňa » Jani | ||||
Ano, chápeš to správně, že jsem si to vymyslela jako příklad a může to být cokoli ![]() A to s tím svátkem a dárkem .... přece náhoda ![]() Ale jinak si tedy myslím, že pokud by měl být kámen nebo cokoli jinému člověku k užitku, asi by bylo lepší, kdyby si ho vybral sám | ||||
Upraveno: 6.6.2015 - 18:53, Háňa |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 8:44 | | | ||
ila | ||||
Manželovi ho k svátku kup,ale bud obezřetná...dnes seženeš tyhle náramky na každém rohu,ale bohužel jsou to jen napodobeniny...ať už hematitu,či jiných minerálů. http://darkont.cz/produkt/naramek-napodobenina-hematitu/ |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 8:56 | | | ||
Jani » ila | ||||
Taky jsem u nás viděla za 50,-, to mi bylo podezřelé, pak je tu pěkný krámek s kamínky a tam mají za 150,-, tuhle cenu vidím i na internetu, ale i za 1000,- ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 9:06 | | | ||
ila » Jani | ||||
Tak to je teda dost přehnaná cena...mrkni sem: http://www.rajkamenu.cz/cz/katalog-kategorie/hematit-706/?g=4&gclid=CNrW3oaC_cUCFQHJtAodem8Afw Tady je přimo detail náramku: http://www.rajkamenu.cz/cz/katalog/hematit-naramek-hladke-kulicky-44874/?ccid=706 Je to obchod ,kde se prodávají pouze minerály,znám je z výstav ...i když 100% jistotu pravosti kamene nemáme,že... ![]() | ||||
Upraveno: 7.6.2015 - 9:10, ila |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 10:29 | | | ||
Budd2 » ila | ||||
napodobeninu hematitu jsem zatím neviděl...no, ale jestli je plastová ![]() | ||||
Upraveno: 7.6.2015 - 10:33, Budd2 |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 11:07 | | | ||
Jani » Budd2 | ||||
když jsem si ho prohlížela, ta váha mě fakt udivila, docela jakoby chladil, je studený i když bylo vedro ![]() |
![]() | 7.6.2015 - 11:39 | | | ||
Podvodníci jsou někdy hooodně rafinovaný... ![]() Co když tu napodobeninu vyrobí z hematitu? ![]() | ||||
Upraveno: 7.6.2015 - 14:12, |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 11:55 | | | ||
![]() |
![]() | 7.6.2015 - 11:57 | | | ||
Jsme naivní !!!!! ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 12:04 | | | ||
Budd2 » Jani | ||||
Gůgl je chytrej ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 13:50 | | | ||
Freja » Smazaný uživatel (JurajJanosik) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 17:33 | | | ||
ila » Budd2 | ||||
Ne? Ja jo...a docela často...všechen tenhle levný "hematit" je v podstatě železný šrot, ze kterého se udělá "minerál". ![]() Nejvíce padělků je právě v hematitech,tyrkysech, variscitech,jantarech..spoustu kamenů dobarvují a vydávají je za superkvalitní ,či dokonce úplně jiný minerál. | ||||
Upraveno: 7.6.2015 - 17:36, ila |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 17:44 | | | ||
Budd2 » ila | ||||
Vím že se fixluje - je to velký kšeft... Já už dloooouho nic nekupoval, ale předtím jsem měl pár krámků, kde neprodávali epoxyd místo jantaru ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 18:02 | | | ||
ila » Budd2 | ||||
Já taky nakupují jen u dvou-tří osvědčených prodejců. Když jedu sem tam na burzu,vždy obdivují prodejce z Ruska, ti mají velké,luxusně opracované a nádherné minerály ... většinou pravé a tím pádem i dražší. Když jsem byla v Karlových Varech,s vytřeštěnýma očima jsem prohlížela výlohy zlatnictví...to byly kameny jak kolo u vozu,no vyloženě pro ruské báryšně,ceny v desítkách tisíc až stovkách tisíc. A pak jsem se dozvěděla,že většina těch kamenů ve špercích je synteticky vyrobená,takže ty ceny byly trochu mimo. Ale když tam mohl stát kopeček zmrzliny 60 korun,proč nenadsadit cenu šperků. |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 18:15 | | | ||
Budd2 » ila | ||||
Kde jinde takový zboží prodat ![]() ![]() Rusanda koukne na cenu a když je nízká, ohrne nos - nebude kupovat levnej šunt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() | 7.6.2015 - 18:26 | | | ||
ila » Budd2 | ||||
No jo, má pak kožich na věčné časy ![]() |
Osho Zen karta na každý den: | 22.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 21.12.2022 |
Osho Zen karta na každý den: | 20.12.2022 |
Dnes: - |
Včera: - |